Duyuru

46 4 5
                                    

Öncelikle merhaba. Bildiğiniz gibi bu kitaptaki one-shot'lar Durarara animesinden yani kitap Durarara için yazılmaya başlandı önce fakat ben bunu değiştirmek istiyorum çünkü one-shot olarak yazınca fikir gelmiyo sonuçta tek bölümlük olunca her şey aynı oluyor. Sorun şu ki zaten yazma konusunda yeteneksizim yani one-shot'ı bırakıp normal hikaye yazmaya geçemem ama yazmayı da seviyorum. Geriye kalan tek seçenek sanırım one-shotları sadece Durarara'dan değilde diğer animelerden de yazmak. 

Fakat bende sorun bol. Yeni sorunumuz: ben animeye daha yeni başladım sayılır yani daha çok az anime izledim. Bu sorun eminim ki zamanla çözülecektir çünkü daha önce de dediğim gibi izlediğim anime sayısını arttırıyorum. Yine de kitabın ilk zamanları zorlu geçicektir , bundan eminim. Bunu şimdiden belirtmek isterim.

Başka bir şeyler daha söyleyecekdim normalde ama çok zeki ben unuttu evet mükemmelim. Aklıma gelirse bi ara yazarım.

Neyse , bu kitapta değişecek tek şey artık sadece Durarara olmaması gerisi aynı Aoba one-shot işte. Offf ya kapak ve isim bulmam gerek şimdi neyse bi ara hallederim şuan aşırı üşeniyorum.

Belki çoooooook ilerde anime içermeyen günlük şeylerle ilgili yeni bir Aoba kitabı falan çıkarırım bilmiyorum.

Hayalet okuyucularım lütfen bari bu sefer ses verin gördüğünüz üzere işler sarpa sarıyor biraz (ne birazı baya baya) destek lazım. Lütfen düşüncelerinizi , eleştirilerinizi , fikirlerinizi artık neyiniz varsa benimle paylaşın. Teşekkürler.

Bu arada medyada ki şarkı kesinlikle favorilerimden biri olmasada arada öyle sebebsizce size kendini dinlettiriyo kısaca çerez niyetine dinlenebilecek bir şarkı. Evet bunu da araya sıkıştırdığıma göre gidebilirim.

Ya da durun son bir şey daha var -unuttuklarım harici onlar hala benim kayıp düşüncelerim- isterseniz bi ara sırf sohbet etmek için bir bölüm yayınlayabilirim öyle hangi anime olduğu farketmeksizin konuşuruz veya konuşulan konu anime dışına da çıkabilir. Öyle işte. 

Kendinize iyi bakın. Görüşürüüüzz.

Gitmeden şunu da şuraya bırakiyim Durarara fanları bilir büyük ihtimal ama yine de koymak istiyorum 👇🏻 

Animeyi bitirmeyenlere not: Unutmayın her amv aynı zamanda yığınla spoi demektir. Yani hazırlıklı olun derim.


Hem belki Durarara'yı izlemeyenler bu amv ile izler şimdi diceksiniz Durarara izlemeyen kişi burda ne arıyo ki bunu görsün cevap : bende bilmiyom ama hani kitap değişebilir ya belki başka animelere bakarken görürler falan filan işte. Amaç Durarara reklamı neyse yazdıkça saçmalıyorum ben bi an önce bırakmalıyım. Lütfen yorumlarınızı bekliyorum.

**********************

Eveett , bu duyuruyu 1 gün önce falan yayınladım ve geri dönen kişi sayımız yine 1

Mükemmel

Bu arada sakın 1 gün az biraz daha bekleseydin falan demeyin şu devirde bence okuyucularımın hepsi -en azından çoğu- rahatlıkla bunu görmüştür.

Neyse bu da böyleymiş diyip geçelim kitabın adıyla kapağını mecbur değiştiricem adı belli "Aoba (Anime)"
kapağa gelirsek hoşuma giden bir şey bulana veya yapana kadar rastgele bir şey koycam sonra bi ara değiştiririm ya da belki değiştirmem bile çok da önemli değil. Ayrıca öyle canım sıkıldıkça kapağı değiştiririm zaten belki aynısı ismi içinde geçerli ama ismini değiştireceğimi pek sanmıyorum.

Sonra ki bölüm geç gelebilir çünkü başka bir animeden yazıcam ve aşırı heyecan yaptığım için bölümü silip silip tekrar yazıyorum neyse umarım bunu da bir şekilde halledicez.

Kendinize iyi bakın. Görüşürüz.

Aoba (Anime)Where stories live. Discover now