İstediğiniz bir şey var mı?

25 4 0
                                    

Medyada ki kim ve hangi animeden bilen var mı?

Owari no Seraph ı da sevemedim bırakcam sanırım. Onun yerine Kekkai Sensen mıydı ne ona bi bakiyim diyorum güzele benziyo gerçi daha konusunu falan bilmiyom ama bakcam işte. Siz ne izliyonuz? Neyi izlediniz en son (şuankinden önce)?

Normalde -ne yazacağımı bildiğimde- bölüm atmamın ertesi akşamaı diğer bölümü yazmaya başlarım. Ama bu sefer aklımda hiçbir şey yok. Önceki bölümlerden birinde sonunda o soruyu sormuştum ama cevap veren olmadı. Sonrasında rastgele bir bölüm daha yayınladım falan filan.

Ama bu sefer yazmak istediğim bir şey yok. Aoba türünde olan bu kitabı yaparken sizin isteklerinizle yazıcaktım ben , kendime göre değil. Başlarda kendime olan güvensizliğimden dolayı böyle yaptığım doğru fakat artık az da olsa bı güvenim var ve sizden istedim bölümü. Olmadı. Neyse. Normalde daha fazla açıklamam ve daha açıklayıcı şeyler yazmam gerek (sanırım İkiside aynı şey ama nasıl diyeceğimi bilemedim) ama onu da yazasım yok. İlk defa sizden bölüm istediğimi yazdığım zamanki şartlar geçerli eğer bir şey isteyen olursa onun dışında gerekirse ben ulaşırım o arkadaşa.

Yazmak istediğim bir şey yok. İstediğiniz bir şey var mı?

Kendinize iyi bakın.

Aoba (Anime)Where stories live. Discover now