Durarara

117 5 11
                                    

Evet , başlıyoruz of heyecan yaptım neyse.

                                                                                   

                                                                                 > >>Hediye<<<

   
***********yazardan*********

İkebukuro garip bir şekilde hareketli fakat sessiz bir hafta geçiriyordu. Bunun nedeniyse her yıl yapılan yaz festivallerinden biriydi. Festival de çeşitli şeyler bulunurdu; lunapark alanı , yiyecek içecek standları , hediyelik eşyalar , mini oyunlar...

Geçen yıllardan farklı olarak bu yıl Shinra'nın ısrarları sonucu bu yılki festivale Izaya bile katılacaktı. 

*****Izaya*****

"Hem bu yıl onlar da gelicek buna katılmazsam kim bilir başıma neler gelir." Diye bir yandan hava alanına giderken bir yandan da endişeyle karışık heyecanla düşünüyordum.Evet , İke'nin en tehlikeli adamı endişelenmişti. Nedeniyse nerdeyse her yıl Türkiye'den beni ziyarete gelen arkadaşlarımdı. Onlarla tanışmamı hatırladım bi an. Bu anılar yüzümde bir gülümseme oluşturmaya yetmişti.

****flashback - Izaya'dan devam****

İke'nin arka sokaklarında koşarken yüzümde piçimsi bi sırıtış vardı. Klasik tatillerimden birini yapmadan önce ortalığı karıştırmıştım yine. Soluk soluğa ofise girdiğimde Namie kafasını önündeki tatil için gerekli evraklardan kaldırdı.

N: Hadi artık Izaya geç kalıyoruz daha beni götüreceksin. Bırak artık.

I: Yapma ama Namie cidden çok eğlenceliydi. Karar verdin mi nereye gideceğine ?

N: Evet bu sefer Vegas'a gidiyorum. Sen seçtin mi ?

I: Türkiye.

N: Türkiye? Oraya tatil için iyi bir yer deniliyordu. İyi seçim de senin orda ilgini çekebilecek bir şey yok ki?

I: Doğru ama insanları çok değişikmiş onları merak ediyorum. Neyse hadi acele et.

Namie'yle ben düzenli olarak tatile bir yerlere giderdik bazen birlikte bazen farklı yerlere. Bu sefer ayrı yerlere gidiyorduk. Aslında onunla başında pek iyi anlaştığımız söylenemezdi fakat şimdi nasıl başardık bilmiyorum ama gerçekten iyi geçiniyorduk. Her neyse. Hava alanına ulaştığımızda Namie'ye döndüm:

I: Gerisini kendin halledersin diye düşünüyorum. İyi eğlenceler.

N: İyice abarttın sen de hallederim ben. Şimdi defol git. Eğlenmene bak ve kendine dikkat et.

Gülüp uçuş için gerekli işlemleri halletmeye gittim. Bir süre sonra her şey hazırdı. Uçağa yerleştim ve oraya gidince yapıcaklarımı planlamaya başladım. Önümde uzun ve eğlenceli bir haftam vardı. 

****uçak indikten bir süre sonra - Muğla'da bir yer****

Ne kadar yürüdüğümü bilmiyorum ama cidden çok yorulmuştum. Sonunda kalacağım otele ulaşmıştım. İlk bir kaç gün İstanbul'da kalmıştım. Gerçekten güzel bir yerdi ve  gezilecek yeri de boldu sorasında kiraladığım araçlar sayesinde gezerek Muğla'ya gelmiştim. Tatil için burayı da övmüşlerdi. Şimdiyse Muğla'da küçük bir moteldeydim ve geriye sadece iki gün gibi bir zamanım vardı.

 Odama yerleştiğimde akşam saatleriydi. Ne kadar çok yorulsamda burayı çok merak ediyordum. Biraz dinlendikden sonra duş alıp üzerime siyah bir kot ve beyaz üzerinde Doraemon olan t-shirt giydim. Türkiye siyahlara bürünmek için fazla sıcakdı hem de biraz değişiklikden zarar gelmezdi. Dışarı çıkıp yürümeye başladım fakat bir süre sonra her zamanki gibi kayboldum her ne kadar sürekli gezsemde kaybolmayı bir şekilde başarırdım. Artık iyice yorulunca salak salak yürümekdense birilerine sormaya karar verdim.

Aoba (Anime)Kde žijí příběhy. Začni objevovat