Del 58 • You been to hell once and he never want you back there

183 5 2
                                    


När Harry och Christian  kom tillbaka till våningen där alla andra skulle vara såg Harry ut som ett stort frågetecken.

"They are going to have a show, I thought we were late, but we are in time. Have a seat" säger Christian och gestikulerar att han kan gå till köket där de har gjort iordning.
Jake hade med hjälp av Malin ordnat allt, en lång matta var utlagd och såklart var rökmaskinerna uppe och isatta.
"Does them even work? Last time we used them was when you were 20" säger Christian till Jake och blir skeptiskt om de ens fungerar.

"And we still have  smokeliquid !" Säger Jake entusiastiskt och ordnar det sista

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"And we still have  smokeliquid !" Säger Jake entusiastiskt och ordnar det sista.
Christian ler, det är kärleksfullt av både Elsie och Jake att få Lexi glad . De har alltid roliga saker att hitta på för henne och det värmer hans hjärta.

Han går till Malin som precis satt sig ner igen efter att hon hjälpt till.
"Du behöver inte jobba här, vet du. Du är gäst, ta det lugnt och mys" säger Christian och sätter sig bredvid.
"Jag gillar att det är fart och fläkt, jag gillar din familj skarpt Christian. Tack för att du bjöd in oss, Maja har varit där på övervåningen länge. Lexi hämtade henne och frågade om hon ville vara med, så fint gjort alltså" säger Malin och sätter ihop händerna framför sig.
"Fashion och tjejer Malin, det funkar alltid. Lexi älskar kläder och skor.. även numer smink, jag tycker det är väldigt onödigt men om jag yttrar det blir det krig, så jag har försökt att strunta i den diskussionen" säger Christian och ler.
Malin skrattar. "Det är tjejigt med smink Christian, du gör rätt i att strunta i den diskussionen. Mår du bra?" Frågar hon

Christian sträcker på sig i stolen så att en av hans armar kommer bakom hennes stolsrygg.
"Malin, jag mår väldigt bra. Särskilt att se dig" säger han med glimten i ögat.
"Det är en skön känsla att umgås med dig, du är lättsam, vilken man som första intryck inte tror om.. dig" säger hon
Christian skrattar länge. "Jasså? Vad tror man?" Frågar han
"Ja alltså, det kan vara så att tidningarna ger mig en förväntad bild på dig, det går ju inte att undvika att du syns rätt mycket i dem. Man fick bilden att du var , hur ska jag uttrycka mig rätt, att du var 'lite finare' om du förstår mig nu" säger hon och skrattar "Nu blev det knäppt Christian, jag hoppas du förstår mig rätt!" . Malin som inte brukar visa uttryck för att generas, gör det. Hon pratar med en man som hon finner väldigt fin , trevlig och attraktiv.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Bok 1. • Jag lämnar dig aldrig, LexiWhere stories live. Discover now