Del 16 • Noah

266 5 0
                                    

Det sprang människor överallt, vissa stressade andra förväntansfulla att åka på en resa, kanske till Europa , kanske till Asien.

" Baby ät lite till nu och drick upp smoothien, den var awesome!" Säger Jake och väcker upp Lexi från sitt dagdrömmande

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

" Baby ät lite till nu och drick upp smoothien, den var awesome!" Säger Jake och väcker upp Lexi från sitt dagdrömmande.
De satt på BeverlyHills flygterminal och väntade på att flyget från London skulle komma in. Noah skulle komma hem.
Lexi tittade ut genom den stora glasväggen och såg flyg komma in och flyg som skulle åka, vissa flygplan var stora, andra små .
"Im full , jag orkar inget mer Jake, säger hon och gäspar. Han kollar på hennes bricka och inser att hon faktiskt ätit bra. Hela mackan och den lilla asken yoghurt var uppäten så han tog hennes smoothie och sippade i sig den. "Ikväll slutar Christian vid 17 och vi möter upp honom på Wind efter det, det blir kul att alla samlas!" Säger han till sin sömndruckna syster. Wind var en välkänd fin restaurang lite utanför stan .

"Det blir kul Jake, ska alla med?" Frågar hon och lägger sig med huvudet vilande på hans axel. "Yes , Mandy såklart, Elsie kommer också och så blir det vi fyra, du , jag, Chris och Noah. Like good old times" säger han o pussar hennes struliga morgonhår. "This hair needs a haircut!" Säger han och försöker reda ut en tova som inte var av denna värld.
I högtalarna ropade de ut att Noahs plan snart ankommer till terminal 2. De slänger det som var kvar på brickorna och beger sig dit. Det var 7 månader sedan Noah var hem sist så det var ett efterlängtat möte, han hade slut på fotbollssäsongen nu och kommer vara hemma fram till början av januari, så nästan fem månader stannar han, till Lexis lycka , hon älskade honom mer än allt annat i världen.
"Vart ääääär han?" Frågar Lexi otåligt. Hon kollar runt och möts av människor som kommer från det hållet Noah ska komma ifrån. "Lugn Lex, han kommer snart" säger Jake och har handen på hennes axel, dels för tryggheten men också för att han var rädd att tappa bort henne i folkvimlet. Hon har fortfarande ingen mobil sen incidenten för en veckan sedan och det vore förödande att tappa bort henne och samtidigt inte få tag i henne.
"Där! Nooooah, over here!" Ropar hon medan hon hoppar och vinkar. Han ser dem och ler sitt stora fina leende. Fina Noah.
Lexi springer allt var hon har mot honom och hoppar upp och kramar honom.

Han håller henne och det kommer glädjetårar från dem båda

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Han håller henne och det kommer glädjetårar från dem båda. "Hej Lillan, åh vad jag har saknat dig!" Säger han . Noah var så stilig, han hade på sig en lång svart jacka över sin skjorta. Hans mörka hår var nyklippt och han doftade så gott, fanns ingen doft som var så trygg , så god. Han släpper ner henne och kramar om Jake. "Välkommen hem, fan va kul att se dig ..mer än på tv" säger Jake skämtsamt och skrattar.
På tal om tv så var det även en reporter där och ett kamerateam som kom gående mot honom. "Lex, Jake, jag ska bara prata med dem här , vi kan mötas vid väskutlämningen yeah?" Säger han och kollar på Jake som om att han ska förstå att han ska ta bort Lexi från detta. Han vill inte blanda in henne i  rampljuset , hon ska vara privat och inte med i några tidningar eller på tv.

Bok 1. • Jag lämnar dig aldrig, LexiWhere stories live. Discover now