23. Lappiin

1.8K 46 0
                                    

"Mut ootteko aatellu jo jotai?" Lila kysyi  ja katseli meitä kaikkia vuoronperään. Joululoma alkaisi kahden päivän päästä. "No me lähetää porukoitten kas kai melkee koko lomaks eteläsuomee sukulaisii, et saatte tehä ainaki kahe ekan viiko suunnitelmat ilma mua" Noora nurisi. "Ää eikä!!" Lila huudahdti. Olin odottanut hirveästi lomaa että saisimme tehdä kaikkea kivaa porukalla. "Just! Mä ku olin kelaillu et voitas mennä koko porukka meiä mökille leville" Matias sanoi pettyneenä. "Mut voitteha te mennä, ei mua haittaa vaikka meette ilma mua, vaik tottakai olisin mieluite mukana" Noora sanoi. "Oikeesti? Ja tottakai meki mieluite lähettäs nii että kaikki on messis, vai mitä" sanoin ja katsoin ystäviäni. Miro, Alex, Lila ja Matias nykyökyttelivät.
       ________________________

Oveni repäistiin auki ja vetäisin omenaa henkeen. Aloin kakoa silmät vedessä. "Mmitäh, loppuu tommone, kuolin melkee" sanoin ja katsoin Alexia ja Miroa jotka olivat paukanneet sisään. He vain nauroivat ja näytin heille keskaria. "Mut se siis oli meiä juttu et kaikkie muitte kamppeet on jo autossa ja enää sä puutut et kai oot jo valmiina" Miro sanoi ja katseli kahta valtavaa laukkua mitkä olin pakannut sängynpäällä. "Joo ol mulla tässä", nyökkäsin kahden laukun suuntaan ja jatkoin: "en vaa löyä mistää mu laturia, ettikää teki". "Onks se tää" kuului hetken päästä ja käännähdin ympäri. "Just toi, nyt mennää" sanoin ja aloim hypellä eteistä kohti. "Meinasitko et me kannetaa nää sun jättilaukut" Alex huusi perääni. Naroin ja kiskaisin takin päälle. "Joo!!" Huudahdin takaisin. "Naiset" kuulin Miron mutisevan huoneessa kun kiiruhdin ulkona odottavaa autoa kohti.

"No viimei, missä ne yhet vielä himmailee" Lila kailotti etupenkiltä. "No ne raastaa mun kamoja tänne. Tuolta ne tuleeki!" Vastasin ja hyppäsin takapenkillä. "Siis mitä se teit noille et ne kanto noi" Lila kysyi kauhuissaan kun näki että pojat raastoivat kahta valtavaa kassiani. "Hei kyllähä mä tiiän että Alex tekee mitä vaa tää meiä gingerprincess keksii pyytää, mut et Miroki iha nöyränä antautu orjaks..en uskois jos  en näkis" Matias sanoi kettuilevasti. Lila purskahti nauruun ja minä pudistelin päätäni. "Siis oliks noi täynnä kiviä vai mitä niis oli ku paino nii jäätävästi" Alex valitti ravistellen käsivarsiaan kivutessaan autoon. "No kuule kaikki tarpeelline, ehkä  yks kiviki saatto luikahtaa mukaa sitä varte et teiät saa aamulla hereille" sanoin olkia kohauttaen. Miro nauroi kuivaakin kuivemmalle vitsilleni ja römähti Alexin perässä autoon. "Heii Miro, nääks mä oikee, sä annat Lilan ajaa sun autoo" kysyin järkyttyneenä kun tajusin kuka istui ratissa. Miro nauroi taas, kohautti olkiaan ja lausahti: "ehkä mä alan teiä seurassa tulla pehmoks"

"Juu noni onko kaikki kamoinee mukana? Noni, sitte lähetää!!" Lila hihkaisi ja painoi kaasua.

- Moi! Sori ku tää luku on vähä tälläne turhake ja lyhyt, mut ei ollu hirveesti aikaa kirjottaa, seuraava luku tulee olee pitkä, tai ainaki paljo asiaa! Moikka!♡

- Just Friends.Where stories live. Discover now