İkinci Bölüm

45K 1.9K 1.5K
                                    

Medya: Ediz Çağlayan 👆🏻

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Medya: Ediz Çağlayan 👆🏻

•••

Sinirle yerimde kıpırdanarak, ediz abimin 40 derece hava da zorla giydirdiği kapüşonluyu çekiştirdim. Bir yandan da delici bakışlarımı ona atmayı unutmuyordum.

Sırıttı. "Güzelim, hiç o yüzünü asma o el kadar tişörtle seni asla dışarı çıkarmazdım. O ne ulan tişört değil o, olmamış o yarısını yapmayı unutmuşlar."

"Modeli öyle abi modeli! Hem hiçbir yerim gözükmüyor bile sadece karnım ufacık-" ediz abim hızlıca eliyle ağzımı kapattı.

"Kızım bir sus ya hararet yaptın yine. Hem biz önlem alıyoruz güzelim, önlem. Sen erkeklerin aklından geçeni bilmezsin."

Evet canım kesin önlemdir, önlem.

Gözlerimi devirerek ağzımda ki elini ittim. Zaten sabahta ağzıma zorla tıka pasa yedirmişti yemekleri.

Bugün kesinlikle yaprağı sınama günüydü.

Omuzlarımı silkerek camdan dışarı baktım. Avm'nin önüne gelmiştik bile. Araba durduğunda kemerimi açarak indim.

Bakışlarımı arkadan inen Ege ve toprağa çevirdim. Arabaya bindiklerinden beri telefondan kafalarını kaldırmamış oyun oynamışlardı. Ve hala da oynuyorlardı.

Sırtararak, hızlıca ege'nin elinde ki telefonu çekip oyundan çıktım. Gözlerini büyüterek bana baktı. "Ulan iki kişi kalmıştı kazanmama niye çekiyorsun telefonu elimden be zalımın kızı."

Teselli edermişçesine elimle iki kez sırtına vurdum. "Aslınsın sen aslan, kazanırsın yine koçum benim." Gülerek telefonu eline verdim.

"Düşün önüme veletler, içeri giriyoruz." Ediz abim cool bir şekilde gözlüğünü takarak, kolunu omuzuma atıp havalı bir şekilde yürümeye başladı. Bir yandan beni peşinden sürüklüyordu tabi.

Onun bu haline gülmeden edemedim. Elimle yanağını çekiştirerek sıktım. "Havanı yesinler senin, büyüdün de yakışıklı mı oldun sen?"

Çapkınca sırıtarak, yanağında ki elimi avuçları içine alıp öptü. "Güzelim, ben hep yakışıklıydım. Şu suratın herhangi bir zaman diliminde çirkin olması gibi bir durum söz konusu olamaz." Sokaktan geçen birkaç kadın abimin bu hareketiyle ağızlarının sularını akıtarak iç çekmiş, diğer yandan ise bana kıskanç bakışları atmaya başlamışlardı.

Pislik, gerçekten de yakışıklıydı.

Kollarımı beline dolayıp, parmak uçlarımda yükselere yanağını öptüm. "Kısmetin kapanır inşallah, abiciğim." Gülerek beni iyice kendine çekti.

"O dediğin şey senin kısmetinin açılması kadar imkansız bir şey, fıstık."

Al işte. Öküz, öküz.

𝗗𝗶𝗸𝗸𝗮𝘁: 𝗔𝗯𝗶𝗹𝗲𝗿𝗶𝗺 𝗩𝗮𝗿!Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin