12

449 20 6
                                    

Thomas POV:
Boos kijk ik Puck aan. "Ik weet niet wat je bedoeling was, maar dit is een erg zielige manier om haar te kwetsen" zeg ik boos. Puck kijkt me verbaast aan. "Je wist toch dat we haar gingen kwetsen?". "Ja, maar ik heb haar vertrouwen nog geen eens gewonnen en dan geef je mij gelijk al een knuffel" zeg ik boos terug. Ik wacht niet op het antwoord van Puck maar loop in de richting waar Laura weg gegaan is. Ik wil Laura niet kwetsen, ik wil niet meer meedoen, maar dan krijg ik grote problemen denk ik bij mezelf.
Als ik de hoek om ga knal ik tegen iemand aan. Als ik opkijk kijk ik in 2 mooie groene ogen, Laura. "Sorry" hoor ik haar mompelen en ze loopt door. Ik pak haar bij haar arm en trek haar terug. Dit doet me denken aan de eerste keer dat we elkaar zagen. "Laura het spijt maar het is niet wat je denk dat het is" zeg ik. "Thomas ik weet niet of je het doorhad maar ik begon je echt te vertouwen, het feit dat jij met Puck en misschien ook met Jeroen en Remon om gaat da..at uhm het is gew...." verder komt ze niet want ze begint te huilen. Ik neem haar in mijn armen en ze laat het toe. "Ik ben er altijd voor je Laura en ik zal je nooit laten stikken." Zeg ik uit de grond van mijn hart. Ik ga dit meisje beschermen met alles dat ik in mij heb, dan krijg ik maar grote problemen maar zij verdient dit niet. Mijn besluit staat vast denk ik hij mezelf.

Lottes POV:
"Dit is allemaal jou schuld" en met die woorden loopt Laura weg. Ik blijf beduusd zitten. Dit had ik niet zien aan komen. Ik wou Laura alleen maar helpen. Wist ik veel dat dat voor problemen zou zorgen. Ik snap Laura wel maar ze kan ook wel overdrijven. Ik sta op en loop de wc deur uit. Ik zie dat Laura in de armen van Thomas ligt te huilen. Ik word boos. Wat denkt ze wel niet Thomas die eerst met Puck zit te knuffelen is geen probleem, maar ik probeer haar te helpen en dat is wel een probleem. Zonder op of om te kijken loop ik langs Laura heen. Ze bekijkt het maar, denk ik bij mezelf. Als ik de aula in wil lopen hoor ik mijn naam. Als ik omdraai staat Puck naar me te zwaaien en wenkt me. Ik ben verbaast waarom zou ze met mij willen praten. Ik twijfel even maar loop dan met haar mee.

Pucks POV:
Ik sta op uit de aula en ga langs de kapstokken naar de wc's. Ik zie dat Laura huilend in de armen van Thomas zit. Als Thomas mij ziet zegt hij iets tegen Laura. Laura knikt en Thomas loopt naar mij toe. "Wat is er? Vraag ik verbaast. "wat er is?" Zegt hij boos terug. "dat ga ik jou nu haar fijn vertellen. IK STOP ERMEE". Dat laatste schreeuwt hij zowat. "Je stopt ermee?" Vraag ik verbaast. "Ja" zeg hij boos als hij zich omdraait om weg te lopen zeg ik nog snel. "Is goed hoor maar weet dat je Laura niet in je eentje kan beschermen, we vinden snel genoeg een andere manier om haar pijn te doen" als ik dat gezegt hebt draait Thomas zich woedend om en zegt sissend "Als je haar op één of andere manier pijn doet ben je nog lang niet jarig". Hij draait zich woedend om en loopt weg. Ik kijk hem een beetje beduusd na maar herstel me al snel weer. Ik draai me daarna met een grijns om op weg naar de aula. Als ik Lotte zie roep ik haar naam. Als ze zich omdraait zwaai ik en wenk haar. Ik zie haar eerst verbaasd kijken maar ze loopt dan naar me toe. Ik krijg een grijns op mijn gezicht. Dit is misschien nog een veel beter idee denk ik bij mijzelf.

--------------------------------------/-/--/-/////-----------------------
Weer een hoofdstukje af! Ik zou graag willen horen als jullie het leuk vinden en ook als jullie misschien tips hebben want dan kan ik die gebruiken!
😊xx

GEPESTWhere stories live. Discover now