25

310 14 9
                                    

Laura's POV:

Ik pak de tas die Stijn naast het bed gezet heeft. En haal de kleren eruit. Vol walging kijk ik ernaar. Dit ga ik dus echt nooit van mijn leven aandoen. Wat denken ze wel niet! Zuchtend gooi ik het lingeriesetje op bed. En plof er daarna zelf op. Ik voel dat ik moe ben. Morgen moet ik beginnen met werken. Ik kan alle rust nu dus wel gebruiken. Ik voel dat mijn oogleden langzaam dichtvallen en al snel ben ik in dromenland.

Langzaam wordt ik wakker en ik voel dat iemand mij zachtjes duwt. Met een ruk kom ik overeind en angstig kijk ik wie het is. Ik kijk recht in 2 bezorgde en lieve ogen. Gelijk daarna ontspan ik me weer. Het is Linda. 'Hey Laura hoe voel je je?' vraagt ze lief. 'Slecht' zeg ik mompelend. 'Ik ga dat' wijzend naar de kleren die op het voeten eind liggen 'echt niet aan doen'. 'Dat begrijp ik, maar ik zou het wel doen, als je het niet doet krijg jij problemen maar ook ik en Stijn'.

Ik kijk haar vragend aan 'Hoe bedoel je ook jij en Stijn?'.

'Als jij niet die kleren aan doet, wordt hij ook kwaad op ons omdat wij ons werk dan niet goed gedaan hebben.' zegt ze met een zucht.

'Maar Linda IK WIL DIT NIET! ik wil gewoon een normaal leven waar ik NORMALE KLEREN AAN KAN DOEN en waar ik mezelf kan zijn en niet dingen moet doen die IK NIET WIL!' zeg ik half schreeuwend. 'Ik begrijp je maar ik kan je niet helpen, doe maar gewoon wat er van je gevraagd wordt en zorg dat je morgen om 7 uur klaar staat en je kleren aan hebt' daarna loopt ze weg en hoor ik dat ze de deur achter haar op slot doet. Met een zucht laat ik me weer op het bed vallen. Gal komt alweer omhoog als ik eraan denk dat er misschien wel mannen van een jaar of 50 aan mij zitten. Ik ga weer rechtop zitten en pak het lingeriesetje. Ik doe mijn kleren uit en trek het setje aan. Het doet hartstikke pijn omdat het veelte strak zit. Hoe kan ik hier ooit een hele dag in rond lopen. In de hoek van de kamer zie ik een spiegel hangen. Ik loop er naartoe en als ik erin kijk krijg ik bijna een hartverzakking. VRESELIJK. Je ziet gewoon bijna alles. Snel trek ik het setje weer uit en trek mijn eigen kleren weer aan. En dan zie ik dat er iets uit mijn broekzak valt en op mijn bed valt. Als ik zie wat het is kan ik het wel uitschreeuwen van geluk! MIJN MOBIEL! Ik ben zo blij dat ze die niet hebben gepakt. Als ik mijn mobiel aandoe, zie ik dat Thomas me heel vaak heeft gebeld. Ook zie ik dat Lotte me een paar keer gebeld heeft. Ook heb ik 6 gemiste berichten. Allemaal van Thomas. 4 van gister en 2 van vandaag.

- Hey Laura ik vraag me af waar je blijft! X

- Laura? Waar ben je ik heb Lotte en Roos gebeld maar ze weten niet waar je bent ik maak me zorgen!

- Waarom neem je niet op! alsjeblieft geef antwoord ik ben dood ongerust

- Laura ik ga je zoeken alsjeblieft als je dit leest geef antwoord

VANDAAG

- Laura ik hou van je als je niet reageert omdat je nog boos bent dan moet je dat zeggen ik ben namelijk heel erg ongerust en ik heb geen idee waar je bent

- Alsjeblieft geef antwoord!!

Ik voel dat er tranen in mijn ogen staan. Hij is zo lief. Dat hij gewoon naar mij is gaan zoeken. Ik bedenk me geen moment en druk op bel

Na 2 keer over te zijn gegaan neemt hij al op

- Met thomas

- Thomas met mij

- Laura ? Ben jij het?

- Ja....

Ik moet moeite doen om niet in huilen uit te barsten

- Laura waar ben je ? Ik heb je overal gezocht!

- Ik weet het ook niet. Ik.kk ben bang

en dan barst ik in huilen uit

- Thomas ik wil hier weg. Ik..kkk ww..wiiil dit n.nn.iiet!!

- Laura wat wil je niet en waar ben je bang voor? Hoe ben je daar gekomen?

Als ik wil beginnen met praten hoor ik stemmen op de gang.

- ik moet voor ze werken en als ik iets fout doe wordt ik gestraft. Roos en Puck hebben mij hier heen gebracht want zo verdienden ze geld.

- Wat voor werk moet je doen Laura? Dan kan ik er misschien achter komen.

- Weet ik niet

Ik hoor dat iemand het slot van mijn deur opendraait

- alsjeblieft help me!

het antwoord wacht ik niet af. Snel hang ik op en leg mijn mobiel onder het kussen. Met bonkend hart wacht ik af wie er nu weer in de deuropening zal verschijnen!

-------------------------------------------------------------------------

Weer een nieuw hoofdstukje!!!! Please vote en comment!!!

De aankomende 2 weken zal ik niet updaten want dan heb ik het heel druk met school! daarna wel natuurlijk!! sorry! XX

GEPESTWhere stories live. Discover now