8

497 17 6
                                    

Pucks POV:
Ik begin keihard te gillen en te huilen als ik Lotte en Roos weg zie lopen. Ik voel de poep weer in mijn mond en geef over.
Na wat een eeuwigheid leek te duren ben ik eindelijk rustig. Ik probeer me los te maken van de paal maar het levert alleen maar pijn op aan mijn handen. Ik zucht en probeer te gaan zitten wat lukt.

Ik schrik wakker van mijn mobiel. Ik kijk verbaast om me heen en wil opstaan. Ik merk dan dat dat niet lukt omdat ik vast zit. Dan komen alle herinneren weer terug. Ik ben verbaast dat ik in slaap gevallen ben. Door het schelle geluid van mijn mobiel dat de hele tijd nog door zat te rinkelen schrik ik op uit mijn gedachte. Ik probeer hem te pakken maar het lukt niet. Ik krijg tranen in mijn ogen straks zit ik hier de hele nacht.

Het begint al langzaam donker te worden en ik voel dat ik moe word. Maar ik wil niet slapen niet hier. Als ik toch bijna in slaapzak hoor ik stemmen. Ik luister goed en het zijn 2 jongens stemmen ik hoor dat ze een naam roepen. "Puck, Puck ben je hier?". Ik weet niet hoe hard ik moet gaan schreeuwen. "HIER, HELP!" schreeuw ik. Ik hoor rennende voetstappen die de hoek om komen. Tot mijn opluchting zijn het Ramon en Jeroen. "Puck wat doe jij hier" vraagt Jeroen. "I.. ikke" begin ik en dan begin ik te huilen. "Rustig maar we zijn nu bij je, wat is er gebeurt Puck wie heeft dit gedaan?" Vraagt Ramon. Ik voel hoe hij me losmaakt. Als ik los ben val ik tegen hem aan en ik voel langzaam dat ik rustiger wordt. Jeroen pakt een doekje en veegt mijn mond af. "okey vertel maar" zegt Ramon.

Ramons POV:
Nadat Puck alles vertelt heeft voel ik dat ik woedend ben. "Hier gaan ze voor boeten" zeg ik. Ik zie dat Puck nadenkt en zie haar dan nee schudden. Vragend kijk ik haar aan. "Laura gaat hier voor boeten, Roos en Lotte hebben dit niks voor niks gedaan. Laura heeft het ze vertelt". Ik voel hoe ik begin te lachen en zeg "dat is nog een veel beter idee". Ik hoor Jeroen zeggen dat het een goed idee is maar dat we nu maar naar huis moeten gaan. Ik kijk op mijn mobiel en zie dat het al 10 uur is. "Ja is goed, dan kun jij je ook gaan douchen meissie want ik denk dat mensen je al ruiken op een kilometer afstand". Puck kijkt me boos aan maar begint dan te lachen "Tja je hebt wel gelijk" zegt ze. Ik help haar overeind en geeft haar een kus op haar voorhoofd. ze kijkt me aan en drukt dan lachend haar lippen op die van mij. "Zijn jullie nou klaar? Ik wil graag naar huis" zegt Jeroen. Ik lach en pak Pucks hand. We hebben nu al een halfjaartje samen en ze is echt alles voor mij. "Ik hou van je, ookal smaken je lippen naar poep" zeg ik met een vies gezicht. Puck kijkt me lachend aan en geeft me nog een snelle kus op mijn mond.
Met zijn drieën lopen we het schoolplein af.

Als ik thuis ben stuur ik Jeroen en Puck een wats apje om te vragen of ze morgen rond 1 uur kunnen komen, om een plan te bedenken om Laura terug te pakken. Al snel krijg ik van Jeroen en Puck een wats apje terug dat ze kunnen. Met een glimlach leg ik mijn mobiel naast me bed, ik heb al een plan maar ik weet niet of Puck en Jeroen dat ook een goed idee vinden.

-----------------------------------------------------------------------

Ik hoop dat jullie het verhaal tot nu toe leuk vinden. Ik hoor het graag :). Ik ben wel bang dat ik minder vaak kan schrijven want moet erg veel leren. Sorry
Xx

GEPESTWhere stories live. Discover now