13

468 14 1
                                    

Laura's POV:

Als dan eindelijk de bel gaat voor het laatste uur pak ik snel mijn spullen en loop het lokaal uit. Lotte had mij de hele les genegeerd. "Laura?" hoor ik achter mij. Ik kijk geïrriteerd om want ik wil graag naar huis. Achter mij zie ik Thomas staan. "Ja?" zeg ik terug. "Hmmm.. heb je misschien zien om met mij een ijsje te halen bij van Swoll?". Ik kijk hem verbaasd aan en weet even niks terug te zeggen. "Hmm jaa leuk" zeg ik dan. Ik zie dat Thomas zijn gezicht op klaart. "Dan zie ik je zo bij de fietsenstalling" roept hij nog voordat hij weg loopt. Ik blijf staan en voel me voor het eerst weer een keer gelukkig. Een jonge heeft mij gewoon gevraagt om iets met hem te gaan doen!! Vrolijk pak ik mijn jas en loop naar de fietsenstalling. Ik zie dat Thomas al bij het hek staat. Als hij mij aan kijkt glimlacht hij. Ik glimlach terug en loop naar mijn fiets. Ik voel dat ik bloos en kriebels in mijn buik krijg. Zou dat komen doordat ik hem leuk vind? Snel schuif ik de gedachte van me af. Hij vind mij toch niet leuk.

Lotte's POV:

Ik zit op de bank en ben aan het nadenken over wat Puck zij. Ik snap nog steeds niet hoe ze dat aan mij kan zien. Ook verbaast het mij dat Laura al die dingen over mij gezegt heeft. Ik zucht en loop naar de keuken om iets lekkers te pakken. Als ik terug loop zie ik dat ik een wats apje van Puck binnen gekregen heb.

- En? weet je het al? Ik zou als ik jou was Laura niet meer vertrouwen en Thomas vind jou ook leuk!! Echt waar dat kun je gelijk zien.

ik kijk naar mijn mobiel en voel dat ik al gelijk begin te blozen. Ik vind Thomas echt leuk en eerst dacht ik dat Thomas mij totaal niet leuk vond maar nu begin ik te twijfelen. Uiteindelijk typ ik terug:

* Ja Ik heb er over nagedacht.

- ENNNNNN????

* JAAAAA! en Laura is gewoon een trut dat ze dat allemaal heeft lopen zeggen.

Ik leg mijn mobiel weer weg en voel dat ik tranen in mijn ogen krijg. Ik snap gewoon niet dat Laura dat heeft lopen vertellen. Puck vertelde namelijk dat ze Laura hoorde zeggen tegen Thomas dat ik een trut was en dat ik op meisjes val! Puck zei tegen mij dat Laura dat alleen maar deed om Thomas van mij af te pakken. Ik hoor een *pling* en zie dat ik weer een wats apje van Puck heb.

- YESS!! morgen na schooltijd en niet verlegen ofso zijn. En ja Laura is gewoon een kutwijf!

Puck's POV:

grijzend kijk ik naar mijn mobiel. Lotte is nog dommer dan een koe denk ik lachend bij mijzelf. Ik zoek mijn contacten door en tik op Thomas.

- Kun je morgen na schooltijd naar de fietstenstalling komen?

gelijk daarna druk ik op Laura.

- Heey Lautje kun je morgen na schooltijd naar de fietsenstalling komen? Het gaat over Thomas.

Ik leg mijn mobiel weg en begin aan het huiswerk ik ben nog niet begonnen of ik hoor mijn mobiel afgaan. Ik zie dat ik 2 wats apjes binnen krijgen. Eén van Thomas en één van Laura en allebei hebben ze op mijn vraag ja gezegt. Grijzend leg ik mijn mobiel weg. Ik kan niet wachten tot morgen!

GEPESTWhere stories live. Discover now