26.Bölüm: "Okul."

3.5K 373 1.9K
                                    


Merhaba güzel yıldızlarım ⭐️

Yukarıda ki müziği açalım, ışıklarımızı kapatalım ve perdelerimizi açıp, camın kenarına geçelim.

SINIR: 1.500 YORUM!

Unutmayın biz "Gökyüzüne sığınacağız."

İyi okumalar, beyler ve prensesler. 🔮

SPOİLER KAPAK BIRAKIYORUM SİZE ❤️👇🏻

SPOİLER KAPAK BIRAKIYORUM SİZE ❤️👇🏻

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


26.Bölüm: "Okul."
"Yeniden başlıyoruz..."

***

Karaokeden çıktıktan sonra, önce Selin'i eve bıraktık. Babası zaten gece boyu arayıp durmuştu. Benden de pek haz ettiği söylenemez. Daha çok kızdırmamak lazım. Ardından Burak da bizi eve bıraktı. Birkaç gündür beraber kaldığımız için herkes evlerine dağılmıştı. Normal hayatımıza dönmeye başlıyoruz diyebilirim.

Saat gecenin 3'ü olmuş ve biz hâlâ Furkan ile ayaktayız. Uzun zamandır kuzen kuzene dertleşmemiştik. Aslında her şeyimiz ortadaydı, pek de dertleşecek bir şeyimiz yoktu ama bir şekilde konu açılıyordu. Furkan'ın da kaydını bizim okula aldırdık. Hepimiz gerektiğinden fazla devamsızlık yaptık zaten. Yani okulun sahibi Burak'ın babası olmasa çoktan son senemizde sınıfta kalmıştık.

Yarın tekrardan okula başlıyoruz. Kim bilir okulda bizim hakkımızda ne dedikodular dönmüştür. Neyse konuşanı görürsek bize de indirmek düşer. Yarın hepimiz okula emanetle gidiyoruz. Selin'e Barbie'li bir çakı ayarladık. Tamam şaka yapıyorum, kötü bir espriydi.

"Kuzen, harbiden çok heyecanlıyım."

"Oğlum, normal okul işte neyine heyecanlanıyorsun?"

"Ya normal okul ama kızlar falan nasıl? Yeni bir çevreye giriyorum, doğal değil mi heyecanlanmam?"

"Hah, şimdi anlaşıldı senin derdin. Kızlar tabii ya."

Sırıtarak konuştuğum sırada, Furkan cidden kızları düşünerek saçlarını karıştırmaya başladı. E zaten yakışıklı çocuk. Okulun tüm kızları hasta olacaktır.

"Kuzen, odamın duvarlarını siyaha mı boyasam?"

Bunu cidden düşünüyorum. Zaten siyaha aşık olduğumu herkes bilir. Simsiyah bir oda düşünsenize. Tamam biraz garip olabilir ama daha önce hiç görmedim.

"Siyah mı? Bence aralara biraz da beyaz attır."

"Perma da yapalım mı? Kıvırcık olsun."

SİL BAŞTAN Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin