Extra 1.

2.5K 131 10
                                    

A/N: Het eerste bonus stukje!! Het is een new years special en ik weet dat het alweer bijna februari is maar ik had deze een tijdje terug al geschreven (: 
Enjoy! xxx

--

‘Hey Row, met Ali! Hoe laat verwacht je ons vandaag?’ begroete ik mijn beste vriendin door de telefoon.

We zouden vanavond met zijn alle oud en nieuw vieren bij Luke en Rowan , en Ash en ik waren allebei vergeten hoe laat we er ook al weer moesten zijn.

‘Hey meis! We verwachten iedereen rond een uur of 4, we hebben lekker hapjes als avond eten en het leek de jongens leuk om met zn alle oliebollen te bakken.’

‘Ja daar had Ash het ook al over inderdaad, oke dan ga ik Libby wakker maken en dan zien we je straks!’ zei ik waarna we beide gedag zeiden.

Ash kwam de woonkamer in lopen en sloeg van achteren zijn armen om mijn middel ‘Was dat Rowan?’

Ik knikte en draaide me om in zijn armen om vervolgens een kusje op zijn lippen te drukken ‘Ik ga Libs wakker maken, we worden om 4 uur in huize Hemmings verwacht.’

Ik liep met Ash op mijn hielen de trap op naar de kamer van onze dochter en toen we samen naast haar bed stonden bleven we een tijdje glimlachend staan om haar te bewonderen. Ze was prachtig. Haar blonde haren lagen verspreid over haar kussen en ze had een kleine glimlach op haar lippen terwijl haar borst rustig op en neer bewoog.

Ik zakte door mijn knieën en liet mijn handen door haar haren gaan waarna ik een kus op haar voorhoofd drukte en zacht aan haar schouder schudde ‘Wakker worden Libby, we gaan zo naar tante Rowan.’ Fluisterde ik.

Ashton ging aan het voeten einde zitten en keek met een glimlach toe hoe onze dochter mijn hand pakte en slaperig haar ogen opende.

‘Goedemiddag slaapkopje van me,’ grinnikte ik.

Libby glimlachte en sloot haar ogen weer ‘Gaan we zo naar Ruby mama?’

‘Ja meisje we gaan zo naar Ruby, Ryder is er ook en weetje wie er nog meer komen?’

Libby opende haar ogen weer een keek me vragend aan ‘Nou mama? Wie dan?’

‘Hugo en Scarlett’ zei ik met een glimlach.

Hugo en Scarlett waren de kinderen van Solange en Harry en de tweeling kon het prima met ons kleine meisje vinden. Ze waren hier een tijdje geleden op vakantie geweest en Libby had twee weken lang een kamer met de kids gedeeld.

Haar oogjes werden groot en enthousiast kwam ze overeind ‘Echt waar? Komen Ome Haz en Tante Sow helemaal hier heen?’

Ashton lachte en stond op om onze vijf jarige dochter uit bed te tillen ‘Natuurlijk Libs, dat hadden ze toch beloofd.' zei hij waarna hij haar uit haar pyjama hielp.

Ik hield twee jurkjes voor haar neus 'Welke wil je aan, de rode of de blauwe?'

Ze keek even twijfelend van de ene naar de andere maar koos toch voor de blauwe met als reden dat ik ook een blauw jurkje aan deed. Ik stuurde Ash de kamer uit om zich ook netjes aan te kleden waarna ik Libby's haren deed en daarna dat van mezelf. Om half 4 waren we klaar om te gaan en met Libby's zelfgemaakte koekjes en een salade voor bij het avond eten vertrokken we naar Rowan en Luke. Ondanks dat we vroeg waren, kwamen we als laatste aan. Libby vloog meteen op de tweeling af en glimlachend omhelsde ik Solange.

'Goed je weer te zien meis,' zei ik waarna ik haar los liet om vervolgens Harry te knuffelen.

'Ik moest nog van Liz en Fran zeggen dat ze het erg jammer vonden dat ze er niet bij konden zijn,' Zei Solange toen we met Rowan aan het avond eten begonnen.

'Is ook zeker jammer, ik had het leuk gevonden om ze weer te zien maar die twee zijn net bevallen dus we snappen het,' grinnikte ik.

We kletsten over van alles en nog wat terwijl we verschillende hapjes klaarmaakte en op tafel zette. Rowan haalde ook vast de wijn en voor de mannen bier te voorschijn en niet veel later zaten we met zn alle rond de tafel. Libby zat samen met Ruby en Scarlett te kleuren terwijl Row, Sow en ik ze steeds een nieuw hapje gaven om te eten. Calum zat met Ryder op schoot en Hugo speelde met wat autootjes die hij van Luke had gekregen. Het gesprek van de jongens ging al snel weer over vuurwerk en wij meiden keken glimlachend toe naar hoe enthousiast ze werden. Rond een uur of 8 legde we de kinderen op bed en gingen we zelf een spel spelen. We hadden de grootste lol met elkaar en Ash en ik wonnen uiteindelijk op het nippertje van Shay en Calum. Een halfuur voor middernacht tilde Ash een slaperige Libby naar beneden en zo'n 5 minuten voor tijd zette we alle kinderen op een rijtje voor het raam. We hadden liever niet dat ze naar buiten gingen en vanaf hier konden ze het prima zien.

Ashton sloeg zijn armen om me heen en trok me dicht tegen zich aan 'Ik hou van je Ali,' fluisterde hij zacht in mijn oor.

Ik glimlachte en sloeg mijn armen om zijn nek waarna ik in zijn ogen staarde 'Ik ook van jou.'

Op de achtergrond begon iedereen af te tellen maar het enige waar ik oog voor had was de man voor me, Ashton. Bij nul begon iedereen te juichen en met een geweldig gevoel in mijn buik drukte ik mijn lippen op de zijne. Toen we elkaar loslieten kwam Libby naar ons toerennen en meteen tilde ik haar op om haar te knuffelen. Ik drukte kusjes over haar hele gezicht en giechelend sloeg ze haar armen om mijn nek waarna Ash zijn armen weer om ons allebei heen sloeg.

'Gelukkig nieuwjaar!'

Always • Dutch Ashton Irwin fanfictionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu