Hoofdstuk 6.

4.2K 183 7
                                    

‘Jullie zouden zo’n schattig stelletje zijn,’ zei een van de fans terwijl ze een foto van ons nam.

Ik giechelde ‘Dankje, maar we zijn gewoon vrienden.’

Ashton trok een zielig gezicht en deed net of hij moest huilen ‘Maar Ali, ik dacht dat je van me hield?’

‘Sorry voor het verpesten van je droom Ash, maar Alison houd al van mij,’ zei Michael terwijl hij zijn armen over elkaar sloeg en naast me kwam staan.

Luke schudde zijn hoofd ‘Echt niet! Jammer voor jullie maar Ali is van mij.’

‘Nou moeten jullie ophouden met liegen, ze is mijn vriendin!’ bemoeide ook Calum zich ermee.

De fans lachte om hun gekke actie en ik kon het niet laten om ook te lachen. Dit was een van de redenen waarom ik zoveel van ze hield.

‘Jullie kunnen me altijd delen,’ grapte ik.

Een blond meisje met een All Time Low shirt aan tikte op mijn schouder ‘Zouden we misschien een foto mogen met jou en Ash?’

Ik keek even opzij naar Ashton en toen hij me bemoedigend toe knikte, glimlachte ik naar het meisje ‘Tuurlijk!’

Het meisje riep haar vriendinnen erbij en vroeg een andere fan om de foto te maken. Ik sloeg mijn armen om twee meisjes heen en lachte naar de camera. Het gebeurde niet vaak dat fans vroegen om een foto met mij en ik was er dan ook nog steeds niet aan gewent. Ashton, die dit dagelijks deed stond rustig en op zijn gemak tussen zijn fans. En terwijl hij vroeger helemaal niet van foto’s hield, had hij er nu geen problemen meer mee.

‘Dankjewel! Het was leuk je te ontmoeten Ali!’

Nadat we nog wat foto’s hadden gemaakt met andere fans vond Ashton het tijd om naar huis te gaan. Omdat het al midden in de nacht was zouden de jongens bij mij thuis slapen zodat ze hun ouders niet wakker hoefde te maken. We paste maar net met zijn alle in Rowan haar auto, ik zat op Ash’s zijn schoot en Mali zat bij haar broer. Michael zat tussen ons in en Luke zat voorin naast Rowan. Ik leunde tegen Ashton aan en had moeite om mijn ogen open te houden, het leek wel alsof alle vermoeidheid ineens omhoog kwam borrelen.

‘Ali? Denk je niet dat het een beter idee is als Mali en Cal bij mij thuis slapen? Dan kan Ash in jou kamer slapen en dan kunnen Michael en Luke samen in de logeerkamer.’

Ik geeuwde en keek naar de twee Hood’s ‘Ja, als jullie het er mee eens zijn? Jullie kunnen ook bij mij slapen maar ik denk dat Rowan haar logeerkamer beter ligt als mijn bank.’

‘Ik vind het prima, wat denk jij broertje?’ Mali keek naar Calum maar de arme jongen was in slaap gevallen. Zijn mond stond een stukje open en hij snurkte zachtjes.

Ze giechelde ‘We slapen wel bij jou Rowan.’

Ashton liet zijn kin op mijn schouder leunen ‘Vind je vader het wel goed dat we komen?’

Ik haalde mijn schouders op ‘Ik denk niet dat het hem wat uit maakt, jullie moeten alleen wel zachtjes zijn.’

‘Hij vind het niet erg, Mali en ik hebben het er al met hem over gehad,’ zei Rowan.

Met open mond staarde ik naar mijn beste vriendin ‘Wat? Mijn vader wist al dat ze kwamen?’

Ze grinnikte ‘Natuurlijk schat, iedereen behalve jij wist het.’

Ik gromde wat, fronste mijn wenkbrauwen en sloeg mijn armen over elkaar ‘Oh natuurlijk want ik was weer zo stom om alle hints die jullie achter lieten niet te zien.’

‘Maak je geen zorgen babe, het maakte de verrassing alleen maar beter,’ fluisterde Ash in mijn oor.

Zijn adem kietelde in mijn nek en liet me huiveren. Zijn armen waren strak om mijn middel geslagen en ik voelde zijn hart bonken tegen mijn rug. Even wenste ik dat we voor altijd zo konden blijven zitten.

‘Ash?’

‘Hmm?’

‘Laat me alsjeblieft niet gaan.’

‘Nooit.’

Langzaam relaxte ik in zijn armen en met een blij gevoel sloot ik mijn ogen. Met Ariana Grande’s stem, die uit Rowan haar radio schalde, op de achtergrond voelde ik hoe slaap mijn lichaam over nam.

‘Weltrusten lieve Ali,’ was het laatste wat ik hoorde voor ik in dromenland belande.

Always • Dutch Ashton Irwin fanfictionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu