Hoofdstuk 32.

3.3K 149 2
                                    

'Je moet je klaarmaken, het is bijna tijd om naar het stadion te gaan.' Mompelde ik tegen Ash z'n schouder.

Na onze zoen waren we op mijn bed gaan liggen en hebben we voor een lange tijd gewoon geknuffeld. Onze benen waren door elkaar gewikkeld en ik had mijn gezicht verstopt in het kuiltje van zijn nek. Zijn vingers tekende cirkeltjes op mijn rug en hij had net zelfs zachtjes voor me gezongen. Ashton zuchtte en drukte een kus in mijn haar.

'Kom je naar de show kijken vanavond?' Vroeg hij terwijl hij zijn benen uit die van mij wikkelde.

Ik opende mijn ogen en pakte zijn armen zodat hij nog niet weg kon. Hij lachte en gaf me een zacht kusje op mijn lippen.

'Jij was degene die zei dat ik me moest klaarmaken, weet je nog?' Ik gromde en liet hem toen toch los.

Hij lachte opnieuw en liep toen naar zijn koffer. 'Je hebt mijn vraag nog niet beantwoord.'

'Natuurlijk kom ik! Het is je eerste optreden sinds ik hier ben en ik ben niet van plan om een van je optredens te missen!'

'Mooi. Ik ben echt blij dat je komt.'

'Ben je zenuwachtig?' Vroeg ik toen hij met de onderkant van zijn shirt begon te spelen.

Ik stapte uit bed en liep naar de jongen die nu naar zijn schoenen keek. Hij leek ze erg interessant te vinden.

'Het is stom maar ik denk het wel. Het is lang geleden dat je ons live hebt gezien en ik ben bang dat ik me niet kan concentreren of dat er iets mis gaat.' Fluisterde hij.

Ik pakte zijn kin vast en dwong hem naar me te kijken. 'Stop hiermee Ash. Alles komt goed en dat ik er ben maakt niks anders dan normaal. You're gonna rock your socks off, je gaat drummen alsof morgen niet bestaat en je zal honderden schreeuwende fans blij maken omdat je dat doet. Inclusief mij, en als je klaar bent zeg je tegen me dat ik gelijk had en je nooit meer zo onzeker zal zijn, goed?'

Een grote glimlach verscheen op zijn gezicht en voordat ik het door had lagen zijn lippen op die van mij. We kuste een tijdje maar toen het vuriger werd besloot ik om het te stoppen.

'En nu zorgen dat je klaar bent Irwin, voordat de jongens me vermoorden.' Zei ik terwijl ik hem een speelse duw gaf.

Hij grijnsde en drukte een kusje op mijn neus. 'Dankje Ali, je weet altijd hoe je me beter moet laten voelen.'

'Ja, ja, en nu douchen voor ik je er heen trek.'

Toen hij zijn mond opende om iets te gaan zeggen duwde ik hem de badkamer in en sloot de deur achter hem.

'Opschieten Irwin, je hebt 10 minuten.'

Ik hoorde hem lachen en grinnikend schudde mijn hoofd waarna ik naar wat kleren zocht die ik kon dragen naar het concert vanavond. Ik koos voor een zwarte skinny jeans en een rode blouse. Ook pakte ik een paar armbandjes en ik pikte een beanie uit Ashton zijn tas. Toen ik klaar was besloot ik mijn haar te vlechten. Ashton was nog niet klaar dus ik had genoeg tijd om er een visgraat vlecht van te maken. Ik was bijna klaar toen Ash de badkamer uitkwam, zijn haar was nog vochtig van het douchen en je kon zien dat hij gehaast was. Ik glimlachte naar hem en maakte snel mijn vlecht af.

'Klaar?'

Ik knikte en pakte mijn tas terwijl Ashton zijn rode bandana van het bed griste. Toen we de deur opende stond Michael voor onze neus, hij was zo te zien net van plan om te kloppen.

'Precies op tijd.' Grijnsde hij.

Beiden begonnen we te lachen. 'Perfecte timing hè? Je zou trots op ons moeten zijn.' Zei ik tegen de jongens.

Ashton pakte mijn hand en verstrengelde onze vingers. 'Zullen we dan maar gaan?'

Iedereen knikte en nadat we nog even op de One Direction boys, Lizzy en Solange hadden gewacht stapte we met zijn alle in het zwarte busje. Deze avond ging echt geweldig worden!

Always • Dutch Ashton Irwin fanfictionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu