Hoofdstuk 46.

2.8K 139 10
                                    

Toen we terug kwamen van het strand vonden we de andere in Ashton’s en Luke’s hotelkamer. Ze hadden pizza besteld en speelde Mario kart. Michael racete tegen Rowan en hij was duidelijk aan het winnen.

‘Ik stop er mee!’ riep Rowan uit en ze gooide de controller naar Calum die hem met gemak opving.

Luke sloeg zijn armen om haar heen en kuste haar wang terwijl Row haar armen over elkaar sloeg en pruilde. Ze kon niet echt goed tegen haar verlies en dat wisten we allemaal.

‘Stom spel,’ mompelde ze maar ik zag dat haar lippen alweer opkrulde in een glimlach.

‘We’re back bitches!’ gilde Ashton toen niemand ons nog had opgemerkt.

‘Was het leuk op het strand?’ vroeg Solange ons.

Ze zat op Harry zijn schoot en hij probeerde met een geconcentreerd gezicht haar haren te vlechten. Ze zagen er enorm schattig uit en ik moest mijn best doen om niet hardop te gaan giechelen. Lizzy en Niall zaten op de grond en speelde een spelletje op hun telefoon. Lizzy keek heel even op om vervolgens snel naar ons te zwaaien en weer verder te gaan met het spelletje.

‘Zeker weten! Het was heerlijk en ik voel me een stuk beter,’ zei ik terwijl ik naast Rowan neerplofte.

‘Ik ruik het strand, je hebt de geur van de zee meegenomen,’ grinnikte mijn beste vriendin terwijl ze opzij boog om plagend aan mijn haar te ruiken.

Lachend duwde ik haar weg ‘Is dat slecht dan?’ vroeg ik met opgetrokken wenkbrauwen.

‘Nee hoor, het ruikt wel lekker! Hey Lukey wanneer gaan wij eens een keer naar het strand?’

De twee waren al snel verwikkeld in een diep gesprek waarin ze plannen maakte om naar het strand te gaan en glimlachend keek ik toe. Ashton kwam achter me zitten en sloeg zijn armen om mijn middel waarna hij met zijn kin op mijn schouder leunde.

‘Ik vond het echt leuk om vandaag weer even samen te zijn,’ fluisterde hij in mijn oor.

‘Ik ook Ash, dit soort dingen moeten we vaker doen,’’ fluisterde ik terug waarna ik zijn hand pakte en onze vingers met elkaar verstrengelde.

Ik schrok op toen Ash zijn telefoon begon te rinkelen. Ashton grinnikte om mijn reactie en zocht in zijn zakken naar zijn telefoon. Hij vond zijn Iphone in de zak van zijn sweater en zijn ogen werden even groot toen hij zag wie hem belde.

‘Deze moet ik echt even nemen, het is van management,’ zei hij iets wat verward.

Ik zag iedereen om me heen schrikken, iets wat mij alleen maar bezorgder maakte. Waarom belde ze hem? Toen Ash door de deur verdween werd het gelijk stil in de kamer. Rowan greep mijn hand en kneep er zacht in.

‘Het is vast niks,’ zei ze om me gerust te stellen, maar we wisten allemaal dat het management nooit voor niks belde.

Mijn telefoon koos dat moment om ook te gaan rinkelen en iedereen keek met grote ogen naar het apparaatje in mijn handen.

‘Het is Isabel,’ zei ik lichtelijk verward, waarom zou ze mij bellen?

‘Ga je nog opnemen of..?’ vroeg Rowan toen ik naar mijn telefoon bleef staren.

Snel tikte ik op het groene hoorntje en bracht mijn telefoon naar mijn oor ‘Isabel?’

‘Hoi Alison! Hey uhh is Ashton in de buurt? Hij neemt zijn telefoon niet op en ik moet echt even met jullie praten.’

Mijn ogen werden groot ‘Waarom? Wat is er? Ashton is aan de telefoon met management maar hij kan elk moment terug komen.’

Isabel vloekte zachtjes ‘Damnit ik had gehoopt dat ik nog op tijd was.’

Ik fronste mijn wenkbrauwen ‘Isabel, wat is er aan de hand?’

De andere hadden al hun aandacht op mij gericht en keken me met vragende ogen aan. Ik voelde me een beetje zenuwachtig worden onder hun blik en iets wat ongemakkelijk schoof ik heen en weer.

‘Mag ik je op speaker zetten? Dan kunnen de andere het ook horen,’ vroeg ik het meisje zacht.

‘Ja natuurlijk, zeg maar wanneer ik kan praten oke?’

Ik zette de telefoon op speaker en legde hem voor me neer zodat iedereen het goed kon horen.

‘Je kan praten, weet jij wat er aan de hand is?’

‘Ja, en je gaat het niet leuk vinden! Ik had gehoopt dat ik Ash nog kon bereiken voor ze het hem vertelde zodat hij zich er op voor kon bereiden en misschien nog een plan kon bedenken.. Ze willen dat Ash niet meer met jou gezien word Ali, niet in het openbaar tenminste. Mijn management is boos op hem omdat jullie vandaag weer samen gespot zijn en ze willen dat hij meer tijd met mijn doorbrengt. Heel veel fans willen Alishton en omdat onze managements samen een deal hadden, dat wij nep gingen daten, zijn ze niet zo blij.. Als Ash niet naar ze wil luisteren of weer met jou gespot word dan moet hij een hoop geld gaan betalen. En bij een hoop bedoel ik echt een hoop, er staat veel geld op het spel. Ze hebben gezegd dat ze hem genoeg waarschuwingen hebben gegeven en hij heeft een contract gekeken dus hij moet dit wel doen. Het spijt me Ali..’

Always • Dutch Ashton Irwin fanfictionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu