Hoofdstuk 26.

3.4K 157 6
                                    

Michael en Calum waren al net zo verbaasd als Ash en ik. Hun monden hingen open en ze staarde met grote ogen naar Isabel.

‘Huh.. Jij gaat met Ash daten? Waarom?’ vroeg Calum iets wat in de war.

Isabel glimachte en keek toen omlaag naar onze handen, onze vingers zaten nog steeds in elkaar verstrengeld en ik maakte geen aanstalten om dat te veranderen. Ik verwachte dat ze me gemeen aan zou staren ofzoiets maar dat deed ze niet.

‘Omdat mijn manager het een goed idee vond als ik wat meer in de publiciteit kwam en omdat jullie manager de wereld wilde laten zien dat Alison en Ashton niet aan het daten zijn. En ik moet zeggen dat jullie er inderdaad als heel leuk koppel uit zien, ik snap dan ook niet waarom jullie niet gewoon daten. Ik ben het met de fans eens, Alishton is enorm schattig en jullie passen echt perfect bij elkaar. Waarom wilt management dat ik Ash date als iedereen kan zien dat jullie samen veel leuker zijn?

Met open mond staarde ik haar aan, dit had ik zeker niet verwacht.

‘W-wat?’

Ze giechelde ‘Ik ben het niet eens met hoe management werkt, ik vind dat ze jullie moeten laten daten wie jullie willen. Wat maakt het uit of ze beroemd is of niet, of wat maakt het uit wat hun van haar vinden? Zolang jullie haar zelf maar leuk vinden. Ik weet trouwens dat de fans echt van je houden Alison,’ knipoogde ze.

‘Huh.. Oke ik ben in de war, bedoel je nou te zeggen dat Ashton en ik moeten daten?’

Ze grijnsde ‘Ja eigenlijk wel, behalve als je me nu gaat vertellen dat jullie elkaar niet leuk vinden?’

Michael grinnikte en ook Calum lachte ‘Oh ze vinden elkaar echt wel leuk hoor, ze weten het alleen zelf nog niet zo goed. Maar geloof me dat gaat snel veranderen want iedereen kan het zien,’ zei Cal.

Ik zuchtte ‘Waarom blijft iedereen dat toch steeds zeggen?’

‘Omdat we niet blind zijn,’ zei Michael waarna hij de auto deur opende.

Isabel beet op haar lip ‘Sorry als ik je nu ongemakkelijk heb laten voelen, ik dacht gewoon.. Nou ja ik zag jullie samen en-‘

Ik stopte haar ‘Het geeft niet, het is gewoon.. Iedereen zegt het steeds en het is erg verwarrend als je zelf met je gevoelens in de knoop zit en niet weet wat ze betekenen, of ze echt zijn of dat anderen ze in je hoofd hebben gestopt. Ash en ik zijn altijd al zo close geweest en geloof me als ik zeg dat je niet de enigste bent die denk dat we daten. Dat weet je eigenlijk al want anders zou je hier nu niet zijn..’ grinnikte ik.

Ze glimlachte ‘Ik snap het, maar even zodat je het weet, ik ben niet hier om hem bij je weg te halen. Ik doe gewoon wat me verteld word en als jullie ooit besluiten dat jullie wel gevoelens voor elkaar hebben terwijl Ashton en ik aan het ‘daten’ zijn dan houd ik jullie niet tegen. En nu moet ik echt gaan, ik wou jullie gewoon vast even ontmoeten. Ik zie jullie snel weer!’ En met een zwaai liet Isabel ons achter bij de auto.

‘Ben ik de enige die nu in de war is?’

Alle drie de jongens schudde met een kleine glimlach hun hoofd. Ik was blij dat Isabel geen bitch was, ze leek me best aardig. Maar ze had zojuist wel een zooitje gemaakt van mijn gevoelens. Toen we in de auto stapte realiseerde ik me opeens dat Ash helemaal niks had gezegd sinds we bij het drietal waren aangekomen.

‘Gaat het wel?’ vroeg ik toen ik zag dat hij een frons op zijn voorhoofd had.

Hij was duidelijk diep in gedachte en voordat hij kon antwoorden draaide Calum zich naar ons om ‘Hey Ash, waarom heb je ons niet over Isabel verteld?’ vroeg hij.

Ashton haalde zijn schouders op ‘Ik wist het zelf ook pas sinds vandaag en ik mocht niks tegen jullie zeggen.’

Michael draaide zich nu ook om ‘Was je daarom zo overstuur vandaag?’

Ash beet op zijn lip en zuchtte ‘Onder andere, ik heb gewoon veel aan mijn hoofd op dit moment en toen ze me vertelde dat ik een model moest daten om een ongelofelijke stomme reden, werd het allemaal even te veel.’

De jongens knikte begrijpend en vroegen verder niet door. De rest van de autorit was stil en ik was blij toen we weer bij het hotel aankwamen. Ashton volgde me naar mijn kamer terwijl Michael en Calum naar hun eigen kamer gingen om te gamen. Ik voelde gelijk een bepaalde spanning tussen mij en Ash ontstaan en ik wist niet helemaal zeker wat die nou betekende. Wat ik wel wist, was dat Ashton heel dichtbij stond en dat zijn ogen de mijne geen moment loslieten.

‘Er is iets anders Ali, sinds de laatste keer dat ik je achter liet is er iets veranderd.’

De blik in zijn ogen veranderde en hij legde zijn hand op mijn wang. Vanaf dat moment voelde ik voor het eerst vlinders in mijn buik toen ik in zijn ogen keek.

‘Ik weet het, er is heel wat veranderd.’

Always • Dutch Ashton Irwin fanfictionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu