Hoofdstuk 53.

2.6K 152 4
                                    

‘Waar is Calum eigenlijk?’ vroeg ik Rowan toen we beide ons ontbijt op hadden.

Ze glimlachte en gaf me een grote witte envelop ‘Dat kan ik je niet vertellen, je moet hem zelf vinden.’

Ik opende zo snel mogelijk de envelop en haalde er een kaart en alweer een post-it uit. Deze keer was het blaadje geel.

‘Je hebt de kaart nodig om Calpal de vinden, see you soon beautiful X Ash’ las ik hardop voor.

Rowan giechelde en hielp me met de kaart op tafel leggen ‘Het heeft hem veel tijd gekost om dit allemaal te plannen maar ik zie nu al dat het, het echt allemaal waard is!’ zei ze met een glimlach.

Samen keken we naar de kaart, Ashton had met een zwarte stift een rondje om het hotel gezet en met een rode stift had hij een lijn getekend naar waar Calum was. Het was niet heel ver weg en nadat ik in het kort een route beschrijving in mijn telefoon had gezet, vouwde ik de map weer op en gaf ik hem terug aan Rowan.

‘Ik denk dat ik weet waar Cal is, je komt zeker niet met me mee?’

Ze schudde haar hoofd en trok me in een knuffel ‘Veel plezier meis, vind die jongen van je!’

Ik lachte en zwaaide naar haar terwijl ik richting de uitgang liep. Bij de deur kwam ik Solange, Lizzy en Summer nog tegen en ook hun wenste me allemaal veel plezier. Het koste me niet veel tijd op Calum te vinden, hij leunde met een relaxte grijns op zijn gezicht tegen een grote boom en zwaaide toen hij me aan zag komen.

‘Dat was snel, Rowan stuurde me net een berichtje dat je onderweg was,’ grinnikte hij.

Ik haalde mijn schouders op en glimlachte naar hem ‘De kaart heeft gewoon goed zijn werk gedaan. Wat nu?’ vroeg ik nieuwsgierig.

Hij grijnsde en wees naar een tandem, het was een fiets voor twee mensen maar er was maar een stuur. De persoon die voorop zat was de enige die kon sturen maar je kon wel allebei trappen.

Met grote ogen keek ik Calum aan ‘Moeten we..?’

Hij knikte en deed zijn best om niet te lachen waarna hij snel een envelop uit zijn zak haalde en hem aan mij gaf. In de envelop zat een ansichtkaart met een foto van het park niet ver hier vandaan. Ik herinnerde me dat Rowan me had verteld dat zij en Luke daar na hun eerste date ook waren geweest. Op de achterkant van de kaart zat een groene post-it waar op stond: Zoek Michael, see you soon (: X Ash

‘Hij zegt wel vaak see you soon,’ mompelde ik waardoor Calum weer in de lach schoot.

‘Kom op, laten we Michael gaan zoeken. Hoe sneller we Mike vinden, hoe sneller je bij Ash bent,’ zei hij met een knipoog.

We liepen samen naar de tandem ‘Wie gaat er voorop?’ vroeg ik toen we voor de fiets stil stonden.

Calum wees naar zichzelf ‘Als je mijn vertrouwt ga ik wel, ik weet de weg.’

Ik keek voor een paar seconde bedenkelijk heen en weer van Cal naar de fiets en weer terug maar uiteindelijk knikte ik toch ‘Oke, let’s do this!’

We stapte op de fiets en nadat we met moeite ons balans vonden, lukte het ons toch uiteindelijk om een beetje normaal te fietsen. Het was best eng maar na een tijdje raakte ik gewend aan het feit dat ik niet meer kon doen dan trappen. Ik vertrouwde Calum en we hadden het prima naar ons zin tijdens het fietsen, we zongen vage liedjes en lachte dan zo hard waardoor we steeds bijna uit balans raakte.

‘We zijn er,’ zei Cal waarna we giechelend en met moeite van de fiets af stapte.

‘Dat was echt heel leuk, bedankt Cal!’ glimlachte ik.

Hij lachte en drukte een kus op mijn voorhoofd ‘Graag gedaan Ali, ik vond het ook heel leuk. Maar toch zul je Ash daarvoor moeten bedanken. Hij heeft het allemaal verzonnen en geloof me, er gaat nog veel meer leuks aankomen,’ knipoogde hij.

Ik grinnikte ‘Ik heb een verassing nog nooit zo leuk gevonden, Ash weet wel wat hij doet!’

Calum schonk me een oogverblindende glimlach en begon me toen langzaam in de richting van het park te duwen ‘Dan ben ik heel benieuwd wat je van Mikey zijn verassing gaat vinden.’

Always • Dutch Ashton Irwin fanfictionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu