Extra 2.

2.1K 117 16
                                    

A/N: SURPRISE! Hehe het tweede bonus stukje!! (:
Hij is een beetje korter als normaal, maar ik wou jullie graag een nieuw stukje geven hihi
Ik hoop dat jullie hem leuk vinden, happy valentinesday lovies <3 xxx

---

Het was zaterdag ochtend, 14 februari en ik werd rond zo'n uur of negen wakker met de geur van een heerlijk ontbijt. Ashton lag niet meer naast me en Libby was in nog geen velden of wegen te bekennen wat waarschijnlijk betekend dat mijn twee favoriete ondeugden ontbijt aan het maken waren. Ik liet mezelf tevreden uit bed glijden en nadat ik een plens water in mijn gezicht had gegooid kleedde ik me aan.

Toen ik de slaapkamer uit wou lopen kwam mijn dochter Libby de trap op rennen 'Mama! Je bent wakker!' gilde ze enthousiast waarna ze onmiddellijk de trap weer afrende.

'Papa, papa! Mama is wakker,' hoorde ik haar tegen Ashton gillen waarna ik zijn bekende giechel hoorde.

Met een brede glimlach op mijn gezicht liep ik de trap af en in de woonkamer werd ik begroet door een overvolle ontbijttafel. Ashton had zo te zien pannenkoeken gebakken en verse sinaasappelsap geperst maar er waren ook afbakbroodjes, een schaal met roerei en verschillende soorten fruit. Op de borden lagen roze hartjes.

'Goedemorgen liefje,' grinnikte Ashton toen hij de keuken uit kwam met de theepot in zijn handen.

Zodra hij deze had weg gezet liep hij met open armen naar me toe 'Fijne valentijnsdag Ali,' fluisterde hij waarna hij zacht mijn lippen kuste.

Ik glimlachte en sloeg mijn armen om zijn nek 'Ik hou van je, fijne valentijnsdag Ashy.'

Libby giechelde en liep naar ons toe waarna ze haar armen om onze benen sloeg.

'Ik heb een kaart voor je gemaakt mama,' zei ze trots.

Ik lachte en maakte me los van Ashton 'Ohja? Wat lief Libs en je hebt ook al het ontbijt gemaakt!'

Ze giechelde weer 'Papa zei dat we vandaag heel lief voor je moeten zijn.'

Ze pakte mijn hand vast en trok me mee naar de tafel 'We gaan straks hartjes koekjes maken, vandaag is hartjesdag!'.

Genieten keek ik naar mijn dochter die zo enthousiast was over een dag die vroeger nooit veel voor me betekende. Ashton drukte een kus op mijn slaap en verdween daarna weer in de keuken om niet veel later terug te komen met mijn gebruikelijke kop koffie. We gingen met zijn drieën rond de tafel zitten en terwijl Ashton sinaasappel sap voor zichzelf inschonk legde Libby voorzichtig op elk bord een pannenkoek. Uit de zak van mijn trui haalde ik een zakje met chocolade hartjes en toen Libby even niet keek legde ik ze snel op haar bord.

'Huh?' klonk het niet veel later uit haar mond.

'Fijne valentijnsdag lieverd,' lachte ik toen ze met verbaasde ogen naar de hartjes keek.

Een grote lach verscheen op haar gezicht en zorgvuldig legde ze het snoepgoed aan de kant.

Mag ik nu eten?' vroeg ze daarna gretig terwijl ze haar vork al in haar hartvormige pannenkoek zette.

Ashton lachte 'Je mag eindelijk eten, tast toe Libs.'

Meteen propte ze een stuk van haar chocolate chip pannenkoek in haar mond 'Wat lijkt ze toch op jou, vreetmonstertje' plaagde ik waarna ik Ash een zag duwtje tegen zijn arm gaf.

Hij stak zijn tong uit maar propte daarna ook zijn mond vol met pannenkoek. Na het ontbijt gaf Libby me een grote kaart die ze zelf gemaakt had. Op de voorkant had ze ons getekend met allemaal hartjes erom heen en aan de onderkant stond er met hanenpoten; ik hou van je. Zij en Ashton hadden er allebei wat in geschreven en het was zo ontzettend lief dat ik er bijna tranen van in mijn ogen kreeg. Het kwam er bij beide op neer dat ik een enorm lieve moeder was en ze heel veel van me hielden. Ik gaf Libby een dikke smakkerd op haar wang en drukte daarna een kus op Ash zijn lippen.

'Jullie zijn de beste Valentijns ooit!'

Always • Dutch Ashton Irwin fanfictionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu