Extra 5.

1.1K 52 4
                                    

HEYA LIEVE LIEVE SCHATJES! Long time no see! Ik miste Ali en Ash opeens zo erg dat ik meteen ben begonnen met tikken en kijk eens wat eruit is gekomen; een heel nieuw bonus stukje voor jullie! Enjoy reading en wie weet tot snel hihi :) Hope you like it xx


--

'Doe je wel voorzichtig Libs!' riep ik bezorgd naar mijn dochter die samen met Cal zijn zoon Ryder bovenaan de kinderpiste stond. Ze stak haar duimen in de lucht, klopte even op haar helm en klikte daarna haar skies vast. Zij, Ruby en Ryder deden al de hele middag wedstrijdjes en nadat Ruby was afgehaakt ging het er meteen een stuk ruiger aan toe. Beide kinderen waren nergens bang voor en hoewel er nog niks fout was gegaan, zag ik het wel al helemaal voor me hoe we straks richting het ziekenhuis konden. Mijn ogen zochten Ashton en ik glimlachte toen ik hem samen met Luke de piste af zag komen. Omdat beide mannen fel blauwe broeken droegen, op aandringen van Rowan en mij, konden we ze prima in de gaten houden. 

'Ali, Ali, Ali toch, je houd iedereen als een havik in de gaten is het niet,' grinnikte een stem achter me. 

Ik klopte lachend op het bankje naast me 'Ik moet toch wat als ik zelf niet kan snowboarden. Waarom kom je me niet vergezellen Harrold?' stelde ik voor.

Harry klopte de sneeuw van zijn broek en nam naast me plaats. Zijn lippen krulde op in een glimlach toen hij mijn slapende zoontje in mijn armen zag. Jace was nu twee jaar oud en vond het heerlijk in de sneeuw. Na een druk en succesvol jaar van beide 5 Seconds of Summer als One Direction, vonden we het weleens tijd om met zijn alle op wintersport te gaan. De kinderen gingen natuurlijk als vanzelf sprekend mee en hoewel een twee jarige er niet veel aan had, vermaakte hij zich toch prima in de sneeuw. Alle kids waren gek op hem en namen vaak genoeg de tijd om met hem te spelen. Werd er geen aandacht aan hem gegeven dan sliep hij en Ashton en ik verdeelde onze tijd met oppassen en snowboarden. Ook onze vrienden namen de taak van oppassen vaak over zodat Ash en ik ook samen konden genieten van de sneeuw. 

'Waar heb je Sow en de kids gelaten?' vroeg ik mijn beste vriend nadat hij een biertje had besteld. 

Hij lachte en wees naar de kinderpiste. Hugo en Scarlett hadden zich bij Libby en Ryder gevoegd en Ruby speelde zo te zien scheidsrechter. 

'Echt onze kinderen he.. Ik hoop dat ze niks breken, erg voorzichtig zijn ze niet altijd.' mompelde hij toen Hugo onderuit ging. 

'Van wie zouden ze dat toch hebben,' giechelde Solange, die net tegenover me aan tafel schoof. 

Harry trok zijn wenkbrauwen op 'Van jou natuurlijk, ik deed nooit zulke dingen vroeger.' 

Solange negeerde hem en gaf me een stralende glimlach. 'Waarom geef je Jace niet even aan mij meid? Ik zag Ashton net naar beneden komen, misschien kunnen jullie nog een afdaling samen doen voor we gaan eten,' zei ze. 

Ik gaf mijn slapende zoontje een kus op zijn voorhoofd en legde hem voorzichtig in Sow haar armen. Harry gaf me mijn handschoenen aan en ging daarna naast zijn verloofde zitten. 

'Bedankt jongens, tot zo!' riep ik naar ze nadat ik mijn snowboard gevonden had. 

Ze zwaaide en Harry voegde er nog een knipoog aan toe. Met mijn board in mijn armen ging ik opzoek naar Ashton. Toen ik langs de kinderpiste liep kwam Libby naar me toe rennen. Ze sloeg haar armpjes voor een paar seconden stevig om mijn middel en rende daarna weer terug naar de rest. 

'Dit is een top vakantie, ik hou van je mam,' gilde ze over haar schouder.

Een gelukzalig gevoel bekroop me en ik bleef even staan om te kijken hoe ze met haar vrienden de piste weer beklom. Ze leek enorm veel op Ashton en ik grinnikte toen ze verwoed haar krullen uit haar gezicht duwde. Twee armen sloten zich om mijn middel en een paar koude lippen drukte een kus op mijn wang. 

'Daar ben je eindelijk, ik wacht al de hele middag op je,' zuchtte Ashton waarna hij met zijn kin op mijn schouder leunde. 

Lachend duwde ik hem van me af 'Ik ben er nu toch schat, Harry en Sow passen op Jace dus laten we nou maar van onze tijd samen genieten.'

Dat liet hij zich geen twee keer zeggen. Ashton pakte mijn hand vast en trok me meteen mee naar de lift. Hij zette onze beide snowboarden in de speciale standaard en hielp me daarna instappen. Ik liet mijn hoofd op Ash zijn schouder rusten en verstrengelde onze vingers. Ik vertelde hem over het voorval met Libby en met en lach drukte hij een kus op mijn voorhoofd. 

'We hebben een geweldige familie, ik hou zoveel van je Ali.' zei hij zacht. 

Ik kneep in zijn hand en keek op naar hem. Zijn groene ogen keken me met zoveel liefde aan dat ik bijna niet meer kon ademen. Het gevoel wat hij mij vroeger altijd al gaf was er nog steeds en ik hoopte met heel mijn hart dat het nooit weg zou gaan. Ik stak mijn hand uit en liet mijn vingers over zijn wang glijden. 

'Ik hou ook van jou Ash, zielsveel. En ik zou met niemand liever zo'n geweldige familie en vriendenkring hebben dan met jou. Je geeft me zoveel, elke dag weer. We hebben twee prachtige kinderen op de wereld gezet en ik ben zo ongelofelijk trost op wat we samen allemaal al hebben bereikt,' fluisterde ik. 

Ash gaf me een stralende lach en voordat hij me naar zich toe trok zag ik zijn ogen glinsteren. Hij drukte zijn lippen vol overgave op de mijne en streelde mijn zijn handen zacht mijn wangen. Na de kus liet hij zijn voorhoofd nog even tegen de mijne leunen.

'Je bent de allerbeste, de allerliefste en allermooiste moeder en verloofde aller tijden en ik kan niet wachten om met je te trouwen Ali.' zei hij voor hij weer naar achteren leunde zodat hij me aan kon kijken. 

'En ik kan niet wachten om eindelijk Alison Irwin te heten,' giechelde ik. 

De rest van de rit naar boven zaten we dicht tegen elkaar aan en heel even voelde ik me weer een verliefde tiener. Eenmaal boven pakte Ashton onze snowboarden en liepen we naar een plekje waar we ze aan konden doen. Ik klikte mijn voeten vast en gespte de riempjes stevig vast. Ashton zette zijn skibril op en ik schoof de mijne ook voor mijn ogen. Bovenaan de helling bleven we even staan om te genieten van het uitzicht, het was werkelijk prachtig. 

'Ready?' vroeg ik Ash met een grijns. 

Hij knikte en boog naar me toe om nog een kus op mijn lippen te drukken. 

'Us against the world.' en met die woorden lieten we elkaar weer los en gleden we van de helling af. 



Always • Dutch Ashton Irwin fanfictionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu