Hoofdstuk 17.

3.5K 159 7
                                    

‘Wat zijn de andere voorwaarden?’ Vroeg Michael toen we weer met zijn alle beneden zaten.

Dit keer zaten we wel met zijn allen op de twee banken. Ik zat op Ash zijn schoot en Rowan zat bij Luke, zo hoefde er niemand op de grond te zitten. De tv stond aan maar niemand keek er naar, alle ogen waren op Luke gericht.

‘Ze willen dat de meiden terug vliegen voor hun examens, wat ik vrij logisch vind aangezien jullie zelf ook graag jullie school willen afronden. En ze vonden het goed dat jullie mee kwamen als jullie maar wel de tijd nemen om te leren,’ begon Luke.

‘ Ook willen ze dat Ali en Rowan niet bij ons slapen, ze zullen samen een hotelkamer delen of in de tour bus bij onze stylisten slapen. En wij moeten proberen niet te veel afgeleid te raken en onze hoofden bij de tour te houden. Oh en hij vroeg ook nog of jullie het leuk zouden vinden om af en toe de crew te helpen?’ maakte hij zijn verhaal af.

Rowan en ik knikte ‘Natuurlijk, we doen alles, zolang we maar mee kunnen,’ glimlachte ik.

‘’Oh en nog een ding,’ grijnsde Luke, ‘Ga jullie tassen maar vast inpakken want we vliegen morgen naar Amerika.’

‘Hoe laat vliegen we?’ vroeg ik precies op het moment dat Rowan haar hand voor haar mond sloeg.

‘Ik moet het eerst nog aan mijn ouders vragen, wat nou als ze nee zeggen?’ fluisterde ze.

Luke lachte en kuste haar wang ‘We vliegen s’middags dus jullie hebben morgen ochtend ook nog om de laatste dingen in te pakken. En Row, maak je geen zorgen over je ouders. De jongens en ik hebben het al geregeld en ze vonden het prima, zolang je maar wel je examens haalt.’

Rowan begon bijna weer te huilen en sloeg haar armen om Luke zijn nek. Ik giechelde en leunde wat dichter naar Ashton toe.

‘Ik denk niet dat we Luwan, jep ship name, nog veel hoeven te helpen. Ze hebben ons zo te zien helemaal niet nodig,’ fluisterde ik in zijn oor terwijl ik mijn ogen op mijn nieuwe favoriete koppel gericht hield.

Ashton glimlachte en knikte instemmend als teken dat hij het met me eens was. De blikken die Luke mijn beste vriendin gaf lieten me bijna smelten, ik kon zien dat hij haar echt leuk vond.

Rowan besloot naar huis te gaan om haar spullen in te pakken en Mali en Luke zouden met haar mee gaan om haar te helpen. Calum en Michael wouden graag een vriend van vroeger bezoeken en Ashton bleef bij mij.

‘Heb je hulp nodig met inpakken?’ vroeg Ash toen de rest weg was.

‘Ja is goed, maar eerst heb ik je lengte en je spieren nodig,’ giechelde ik terwijl ik de trap op liep.

Ashton lachte ‘Laat me raden, ik mag je koffer van de kast halen?’

‘Dingdingding we hebben een winnaar, goed geraden mister Irwin.’

Hij lachte weer maar volgde me toch naar mijn kamer om me te helpen met mijn koffer. Hij ging op zijn tenen staan en stak zijn armen uit zodat hij bij mijn koffer kon die boven op mijn kleding kast lag. Zijn actie zorgde ervoor dat zijn shirt een stukje omhoog ging waardoor ik een stuk van zijn gebruinde rug kon zien. De spieren in zijn armen waren duidelijk zichtbaar en ik moest mezelf dwingen op te stoppen met staren. Ik had nooit gedacht dat een jongen er goed uit kon zien terwijl hij iets van de kast probeerde te halen. Mijn ogen werden groot toen ik door had wat ik zojuist dacht. Oh crap, vanochtend dacht ik al dat hij prachtig was toen hij net wakker werd en nu vond ik hem er enorm knap uit zien terwijl hij mijn koffer van de kast haalde? Wat werd het volgende..

Always • Dutch Ashton Irwin fanfictionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu