Enemmän elossa kuin koskaan aiemmin

554 21 0
                                    

Huom. Tämän luvun lopussa on seksuaalista sisältöä. Tämä ei siis välttämättä sovi kovin nuorille. Toivon että tunnette itsenne, ja osaatte lopettaa luvun kesken jos tuntuu mitenkään pahalta.

Ja te muut. Enjoy :)
~jonna

                            SARAH        

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

                            SARAH        

Jäykistyn paikoilleni. Mitä? Mistä hän on siitä kuullut? Koko ihminen on niin kamala ja vastenmielinen, että tulee huono olo pelkästään hänen nimensä kuulemisesta.

Nielaisen vaivaantuneena." Milloin?"

"Jokunen päivää sitten" Chase vastaa.

Hän on tiennyt jo muutaman päivän ajan ja vasta nyt ottaa asian puheeksi. Minua puistattaa.

"Mistä? Mistä sinä tiedät?" kysyn vielä, mutta en ole varma haluanko tietää vastausta.

Chase näyttää miettivän seuraavia sanojaan. "Thea" hän lopulta kuiskaa.

"Mitä, missä?" kysyn ja katselen ympärilleni etsien katseellani Theaa.

"Ei, vaan Thea kertoi" hän sanoo läimäyttäen totuuden päin kasvojani.

Olen aivan kuin ällikällä päähän lyöty. Miten yksi minun parhaista ystävistäni voi tehdä minulle näin?! En voi uskoa tätä.

"Hän luuli että tiedän. Oletti kai että olit jo kertonut. Sitten kun kysyin asiasta se luuli että en muista" Chase kertoo katse vakaasti tiessä.

Pääni lyö tyhjää. Luulin että voisin luottaa Theaan. Mitä jos hän kertoisi epähuomiossa jollekkin toisellekin. Sitten kohta koko koulu saisi tietää. Ei helvetti. Miksi minä koskaan kerroin hänelle?

"Se jätkä on kyllä kunnon kusipää, ja tiedän että asia on sinulle vaikea. Haluan vain tietää miksi et kertonut minulle? Etkö sinä luota minuun?" Chase kysyy yrittäen pitää äänensä tyynenä ja keskittyä ajamiseen.

"Kyllä minä luotan. En vain ollut valmis. Asia ei olw edes hirveän vanha, siksi se on vieläkin minulle kipeä kohta" vastaan nopeasti, sillä en halua Chasen luulevan että en luota häneen. Luotan häneen kovasti, onhan hän poikaystävänikin. Tällä hetkellä tuntuu että hän on ainoa johon minä luotan.

Chase nyökkää vaisusti, mutta näen asian silti vaivaavan häntä.

"Tiedäthän sinä että minä en anna hänen tehdä sinulle mitään pahaa. Jos hän edes yrittää jotain, kerro minulle niin minä voin tappaa hänet" Chase sanoo lopulta, vilkaisten minua.

"Kyllä kerron, mutta en halua että tapat hänet. Hän ei ole sen vaivan arvoinen" sanon ja huokaisen.

Tämä aihe on minulle vielä todella tulenarka, vaikka viimeisestä 'sellaisesta' kerrasta on kulunut 2 vuotta. Kaksi vuotta, enkä ole vieläkään onnistunut jättämään sitä täysin taakseni. En tiedä voinko minä koskaan täysin unohtaa sitä.

*****

"Ollaanhan me nyt okei?" varmistan kun seisomme kotini ulko-ovella.

"Ollaan me" Chase vastaa hiljaa ja hymyilee minulle hiukan.

Vastaan hänen hymyynsä ja halaan häntä.

"Haluisitsä jäädä yöksi?" kysyn hetken mielijohteesta.

Chase katsoo minua hetken ja virnistää. "Luulin jo ettet kysyisi" hän vastaa ja astumme sisään taas niin hiljaiseen kotiini. Yleensä se on hiljainen, mutta nyt se vaikuttaa tavallistakin hiljaisemmalta. Äiti ei tietenkään ole kotona. Eihän hän miltei koskaan ole.

Johdatan Chasen huoneeseeni ja käsken valitsemaan netflixistä jonkin elokuvan. Itse kipaisen keittiöön ja haen sieltä karkkipussi.

Iltamme kuluukin sitten siinä, että katselemme elokuvaa ja mussutamme karkkia.

Kello lähenee jo yhtätoista kun sammutamme television. Kipitän vessaan ja pesen hampaat. Riisun myös pitkät housuni, ja päivä paitani. En ole kuitenkaan niin rohkea, että menisin alusvaatteissani takaisin, joten otan kylpyhuoneen naulakosta jonkun Chasen t-paidan, joka ylettyy minua puoleen reiteen.

Palatessani takaisin huoneeseeni, huomaan Chasen ottavan juuri paitaansa pois. Pysähdyn kun seinään ja jään katsomaan tuota täydellistä kroppaa. Chasen naamalla oleva virnistys kertoo että hän on nähnyt tuijottamiseni, ja käännän katseeni salamana muualle punastuen kovasti.

Kuulen kuitenkin askeleiden lähenevän minua. "Hei, kyllä sä saat katsoa" Chase sanoo käheällä äänellä ja kääntää kasvoni hellästi itseään kohti. Sen jälkeen hän tarttuu kädestäni kiinni, ja ohjaa sen rintalihaksilleen. Ennenkuin ehdin reagoida asiaan mitenkään, hän painaa huulensa huulilleni.

Suudelmat muuttuvat kokoajan intohimoisemmaksi ja huomaan Chasen sormien hapuilevan paitani reunaa, joten nostan käteni ylös ja hän vetäisee paitani pois. Paita lentää lattialle myttyyn ja jatkan Chasen  suutelua.

Saan jostain rohkeutta, ja kuljetan kättäni Chasen rintalihaksilla. Sivelen sormellani lihaksia hellästi alaspäin aina vatsalihaksille asti, irrottamatta huuliamme toisistaan kertaakaan. Kuulen Chasen hengityksen kiivastuvan, joten tiedän tehneeni jotain oikein.

En ole tässä kovin kokenut. Ainoat tällaiset hetket, ovat olleet Benin kanssa, ja ne olivat pakotettuja. Hän pakotti minut tekemään kaikkea, mitä en halunnut tehdä. Siksi toivon, että kokemattomuudestani huolimatta osaisin edes jotain tehdä oikein. En halua pilata tätä kaunista hetkeä, joten pusken Benin pois mielestäni ja heittäydyn vielä kovemmin suuteluun mukaan.

Huuliltani karkaa huokaisu, kun tunnen Chasen nostavan minut syliinsä, ja kantavan minua jonnekkin,luultavasti sängylle. Hän laskee minut varoen pehmeälle sängylleni ja kapuaa päälleni. Suutelen häntä janoten aina vain enemmän, ja enemmän.

"Vittu, mä haluan sua. Mä haluisin ottaa sut tässä ja nyt" Chase mumisee suudelmien välistä käheästi.

"Niin mäkin sua" vastaan hänelle.
"Ja ota vaan" lisään varoen, odottaen malttamattomana mitä seuraavaksi tapahtuu.

Chase vetäytyy hiukan kauemmas minusta, että näkisi kasvoni. "Oikeestikko?" hän kysyy ja huomaan hänen hengästyneen.

Nyökkään ja hyökkään takaisin hänen huulilleen. Tämä koko hetki on niin ihana, että en haluaisi tämän ikinä loppuvan.

Tiedän että minun pitäisi pysäyttää tämä tähän. Mutta en halua. En halua, kun tunnen Chasen siirtyvän suutelemaan kaulaani ja etenevän alaspäin. Enkä todellakaan halua pysäyttää tätä tähän, kun tunnen hänen sivelevän alushousujeni reunaa, ja viskaavan ne lattialle. Enkä missään nimessä halua lopettaa, kun hän kaivaa lattialla olevan lompakkonsa taskusta kondomin.

Hänen palatessaan päälleni, ainoa asia mitä ajattelen tällä hetkellä on hän. Hän jatkaa suutelemistani ja varmistaa vielä olenhan varma. Minä vastaan myöntävästi. Sitten hän tekee sen. Hän työntyy sisääni, ja tunnen olevani enemmän elossa kuin koskaan aiemmin.

______________________________________

Words 864

Follow You To StarsWhere stories live. Discover now