Niin mäkin oon kusessa suhun

609 18 0
                                    

                             CHASE       

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

                             CHASE       

"Mun pitäs kertoo sulle jotain" kuiskaa ja tunnen jokaisen lihakseni jännittyvän.

En tiedä kannattaako tämä. Olen halunnut kertoa hänelle tästä jo todella kauan. Nyt on minun tilaisuuteni. Minun täytyy tehdä tämä ennen kun on liian myöhäistä. Jopa sillä uhalla, että pilaisin kaiken.

Huomaan Sarahin katsovan minua odottavasti.

"Mää en yhtään tiiä miten sä voisit tähän reagoida" sanon. "Mä vaan toivon et tää ei pilaa kaikkee"

Tuijotan edelleen laavun seinää, mutta tunnen kuinka Sarah tarttuu kädestäni kiinni. Tunnen sen seurauksena kutkuttavan muljahduksen vatsani pohjassa.

"Et sä vois sanoo mitään sellaista mikä pilais kaiken" hän sanoo ja nyt minä käännyn katsomaan häntä.

Hän katsoo minua hymyillen rohkaisevasti. Se näyttää niin hirveän kuumalta, kun sen hiukset on tolleen vähän sekaisin ja sillä on huppu päässä. Nielaisen vaivautuneena.

"Mä oon vähä niinku kusesa suhun" sanon hiljaa ja tarkkailen Sarahin ilmettä.

Sen kulmat menee hetkeks kurttuun miettivästi, ja en osaa kyllä yhtään päätellä mitä sen päässä tällä hetkellä liikkuu. Pelkään vaan kuollakseni sitä, että pilasin tämän lupaavasti alkaneen hetkemme.

Kuluu hetki, ja toinen. Käännän katseeni lattiaan. Tätä minä pelkäsinkin, hän ei tunne samoin olen pilannut kaiken. Minun ei olisi koskaan pitänyt tehdätätä. Olen idiootti. Sehän on eronnutki vasta kuukausi sitten, ja ei se minusta kuitenkaan vois tykätä muuna kuin vain kaverina. Nuo sanat kaikuvat päässäni ja ahdistavat minua.

Alan jo katumaa. sitä että kerroin, kunnes tunnen Sarahin kääntävän kasvoni takaisin häneen päin. Hän hymyilee minulle ja suutelee minua hellästi. Kestää hetki että tajuan mitä tapahtuu, mutta vastaan kumminkin suudelmaan varovasti.

Suudelma on mahtava. Tunnen perhosparven lähtevän lentoon vatsassani, ja maistan Sarahin ihanan maun. Se yhdistettynä hänen päätähuimaavaan tuoksuunsa, luo uskomattoman yhdistelmän.

Kun irrottaudun suudelmasta, nojaan otsani Sarahin omaa vasten ja katson häntä. Hän hymyilee minulle todella söpösti, ja vastaan hymyyn.

"Niin mäkin olen kusessa suhun" Sarah sanoo lopulta, ja saa minut suutelemaan häntä uudestaan.

______________________________________

Sori. nyt tuli aika lyhyt luku, koska tää oli semmonen spesiaaliluku josa kerrottiin vaan toi kohta Chasen näkökulmasta. Älkää huoliko, tilanne jatkuu kuitenkin seuraavassa luvussa.

Mää yritän ehtiä tehä näitä lukuja ja julkasta muutaman aina viikossa, mutta joskus saattaa olla että en kerkee. Pyrin kuitenkin aina siihen. Joskus saattaa tulla enemmänki, jos motivaatiota ja aikaa riittää.

Toivottavasti kuitenkin piditte!😉

                                                ~jonna
                    

Words 355

Follow You To StarsWhere stories live. Discover now