herra itse hyvännäköisyys

1.1K 34 7
                                    

                           SARAH      

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

                           SARAH      

Alexin huulet tuntuivat lämpimiltä omiani vasten. Hän oli kieltämättä hyvä suutelemaan, luultavasti sen takia koska hän on aikamoinen fuckboy.

Seisoin siinä jähmettyneenä jonkin aikaa, kunnes tajusin työntää Alexin hieman kauemmas. Hän vain väläytti taas sen samaisen virnistyksensä ja käännyin katsomaan ympärillämme olevaa suosittujen porukkaa. Ystäväni seisoi Edin kainalossa ja katsoi meitä suu auki, ilmeisesti tietämättä miten reagoida.

Katseeni harhaili Edin viereiseen poikaan. Se oli se uusi jätkä Chase, johon olin aikaisemmin törmännyt. Välillemme muodostui katsekontakti, jonka kuitenkin rikoin aika pian.

Koko porukkaan oli laskeutunut hiljaisuus, kaikki varmaan miettivät että mitä juuri tapahtui. Tilanteen kumminkin pelasti kello, joka alkoi pirisemään välitunnin loppumisen merkiksi.

*****

Kaivelin kaappiani etsien seuraavalla tunnilla tarvittavia kirjoja. Olin saada sydänkohtauksen kun tunsin jonkun vahvat kädet ympärilläni.

"Läysinhän minä sinut" Alex kuiskasi korvaani hiukan käheällä äänellä.

"Niinpä taisit" huokaisin.

Käänsin hiukan päätäni ja näin kuinka Chase käänsi katseensa pois meistä ja pudisti hiukan päätään... pettyneen näköisenä? Tuosta jätkästä ei kyllä saa mitään selkoa.

Käännyin hitaasti ympäri ja kohtasin Alexin odottavan katseen.

"Miksi sinä teet tämän, miksi juuri minulle? On täällä paljon kauniimpiakin tyttöjä jotka aivan varmasti haluaisivat olla tyttöystäviäsi" Kysyin Alexilta varovasti, rikkomatta katsekontaktiamme.

"Miksi en tekisi, ja sitä paitsi, sinä olet ihan hemmetin kuuma" hän sanoi ja iski silmäänsä. Voi hyvä luoja.

"Silti, en ymmärrä että miksi juuri minä, ja miksi juuri nyt"

Alex huokaisi hieman ja kääntyi katsomaan käytävän toiseen päätyyn.

"Jos nyt rehellisiä ollaan, niin minä oikeasti tykkään sinusta. Olet erillainen kuin muut tytöt. Et juokse perässäni, ja se on erittäin houkuttavaa." Alex kuiskasi ja kääntyi taas katsomaan minua. En tiedä mitä minun pitäisi tuohon vastata.

"Ai, minäkun luulin että sinä et tykkää kenestäkään" sanoin naurahtaen pienesti.

Alex pyyhkäisi sormellaan hiuskiehkuran naamaltani ja sujautti sen korvan taakse.

"Minä oikeasti uskon, että saan sinut pitämään minusta, anna minulle vain mahdollisuus" Alex sanoi ja hymyili hiukan.

Olen varma että tätä minun ei olisi pitänyt tehdä...
"Hyvä on" kuiskasin.

Alexin hymy kasvoi ja hän antoi suukon poskelleni ennenkuin jätti minut seisomaan siihen hämmentyneenä. Mitä juuri tapahtui?

*****
Thea kipitti Hailey hännillään minun luokseni virnuillen kuin joku ihmeen urpo.

"Heiiii, voisitko vähän selittää että mitä sinun ja herra itse hyvännäköisyyden välillä on?" Thea hihkaisi todella kovaan ääneen ja minä yritin hyssytellä häntä, sillä jo nyt muutamat uteliaat silmäparit olivat kääntyneet meihin päin.

"En oikeastaan tiedä, hän vain suuteli minua silloin siinä teidän edessä ja sanoi että hän oikeasti tykkää minusta" sanoin ja punastuin hieman.

" Aaw, aika söpöä. Mutta en puhu nyt hänestä" Thea sanoi ja Hailey nyökytteli vieressä.

"Täh? No ketä te sitten tarkoitatte?" kysyn ihmeissäni.

"No tietenkin siitä hottis Chasestä. Hän oli jotenkin kireä sen suudelman jälkeen. Tunnillakin hän vain mökötti eikä puhunut mitään" Hailey puuttuu puheeseen.

"Mitäähh? Ei meillä oo mitään juttua!" huudahdan aika kovaäänisesti, ja viimestään nyt suurin osa silmäpareista on kääntynyt meihin.
"Siis onhan hän todella hyvännäköinen mutta ei hänenlainen jätkä koskaan hyväksyisi minunlaistani" huokaisen vähän pettyneenä.

Hailey katsoo minua hetken kulmiensa alta mutta kohauttaa sen jälkeen hartioitaan "ihan miten vain, mutta minusta hän näytti todella kireältä"

"Olen samaa mieltä Haileyn kanssa" Thea komppaa.

Huokaisen, "Ihan miten vaan, olen nyt kuitenkin tavallaan Alexin kanssa joten minulle ei oikeasti ole väliä mitä Chase asiasta ajattelee"

"Niinninn" Hailey ja Thea toteavat vielä yhteen ääneen.

*****

Illalla makoillessani sängylläni mielessäni pyöri tämän päivän tapahtumat. Todetessani, että en voisi vielä nukkua, nappasin puhelimeni yöpöydältä ja menin instagrammiin.

Miltei heti kilahti ilmoitus, jonka napsautin auki ja hymähdin ilmoitukselle: Alexxxhalll_ pyytää saada seurata sinua

Pian samalta käyttäjältä tuli myös viesti:
"Voitko pliiizz hyväksyä mun pyynnön, haluisin nähä sun hotteja kuvia ;) "
Voi hyvä luoja. Hymy nousi huulilleni ja hyväksyin pyynnön.

Eikä aikaakaan kun hän kommentoi uusimpaan kuvaani:

"voitko kertoo mulle että miten sää onnnistut oleen noin söpöö😘"

Hymyni vain kasvoi kun tykkäsin kommentista ja laitoin pumelimeni yöpöydälle. Hymyilin vielä silloinkin kun silmäni sulkeutuivat ja vaivuin unten maille. Sinä yönä nukuin yllättävän hyvin.

______________________________________

Words 631

Follow You To StarsWhere stories live. Discover now