Lämpimät huulet omillani

1.3K 38 4
                                    

                               SARAH   

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

                               SARAH   

Makoilin sängyssäni tietämättä mitä ajatella. Ainoa asia mikä pyöri minun mielessäni oli se poika joka oli törmännyt minuun... Ja se kuinka hän oli auttanut minut ylös ja pyytänyt anteeksi.

(flashback)

Tunsin kivun ranteessani. Nostaessani katseeni, näin ne todella kauniit silmät jotka katsoivat minua hätääntyneesti. Hän kumartui tasolleni ja kysyi

"Eihän sinuun sattunut?"

Pudistin päätäni, sillä minusta tuntui että en saisi sanaakaan suustani.

"No hyvä, ainiin ja minun nimeni on Chase, Chase King." hän sanoi hieman käheällä äänellä ja hymyili vienosti toispuoleista hymyään.

"Sarah Wakefield", sanoin ja nousin ylös.

Nappasin reppuni lattialta ja lähdin kävelemään kohti ovia. Eikä hän seurannut. Tunsin sen takia pienen piston sydämessäni. Tyhmä minä, miksi ihmeessä hän olisi seurannut. Hän varmaan pyysi anteeksikkin vain säälistä. Miten voin olla näin tyhmä...

***

Sinä iltana minä päätin sen. Enää en antaisi muiden pompotella minua ympäriinsä. Niimpä aamulla herätessäni keräsin meikkini ja tein vahvan rajauksen silmiini ja vaihdoin tuuheammat tekoripset ja sutaisin niihin maskaraa. Lisäsin vielä tummaa luomiväriä ja huulipunaa.

Katsoin aikaansaannostani peilistä, se oli mielestäni juuri sopiva. Ei liian yliampuva mutta ei myöskään semmoinen kiltin koulutytön meikki.

Päälleni valitsin mustat tiukat ja korkeavyötäröiset farkut, jotka korostivat hyvin naisellisia muotojani, ja tiukan lyhythihaisen napaan asti ylettyvän topin. Hiukseni kiharsin kevyille laineille.

Työnsin koulun ovet auki itsevarmasti, ja kävelin omalle kaapilleni yrittäen näyttää rennolta vaikka oikeasti minua pelotti aivan kamalasti. Kuulin muutamia vislauksia ja tunsin monien polttavan katseen itsessäni.

Viskasin laukkuni kaappiin ja otin seuraavan tunnin kirjat mukaani. Olin kaatua maahan kun tunsin jonkun hyppäävän kaulaani takaapäin. Thea ja Hailey tervehtivät minua iloisesti kun Thea vihdoin päästi irti kaulastani.

"Damn sääpä oot nättinä tänään", Hailey kommentoi samalla kun katseli minua.

"Jep, sitä minäkin tässä juuri ajattelin" Thea komppasi.

Thea ja Hailey syventyivät keskusteluun, samalla kun minä olin aivan omissa ajatuksissani. En tiedä kuinka kauan olin ihan omalla planeetallani, mutta havahduin vasta kun Thea jo hyvästeli meidät ja kipitti käytävän toisessa päädyssä olevanporukan luo.

"Mihin sille nuin kova kiire tuli?" kysyin Haileyltä joka katsoi vielä Thean perään.

"Se huomas Edin ja lähti sen luo" hän vastasi kohauttaen hartioitaan.

Hymähdin vastaukseksi. Katseeni harhautui takaisin Thean ja Edin luo, ja huomasin että heidän luonaan oli nyt jo kerääntynyt etemmän 'suosittua' porukkaa.

Porukan seasta tunnistin ainakin Alexanderin, sen uuden tyypin Chasen, Lindan ja Dylanin. Kun tarkemmin katsoi, huomasin että Alex katsoi suioraan minuun päin ja iski silmää. Käänsin katseeni nopeasti pois.

Ikävä kyllä ei kulunut kauaakaan kun joku koputti sormellaan olkapäätäni. Käännähdin ja huomasin Alexin kikkarahiuksineen nojaamassa kaappirivistöön naama virneessä.

"Moro hottis, sääpä näytät hyvältä tänään" hän sanoi matalalla äänellä.
Hymähdin vain vastaukseksi. En todellakaan jaksaisi ruveta osallistumaan tuon flirttailuun.

"Mää mietin että haluisitko sää tulla hengaamaan meidän kanssa?" hän kysyi ja väläytti jopa pienen hymyn.

Vilkaisin nopeasti vieressäni seisovaa Haileytä joka näytti olevan vain yhtenä kysymysmerkkinä. Enkä yhtään ihmettele, aika harvoin joku suosittu hyvännäköinen miehenalku pyytää hengaamaan sen kavereiden kanssa. Lopulta hän kuitenkin nyökkäsi hyväksyvästi.

Käänsin katseeni Alexin puoleen ja väänsin naamalleni jonkun hymyntapaisen. "Voisinhan minä" vastasin hänelle ja pojan ilme kirkastui heti.

Pian tunsin jo pojan käden omassani ja huomasin hänen ohjaavanminua väkijoukon läpi.

Väkijoukosta selvittyäni irrotin käteni hänen kädestään, mutta turha toivo. Poika vain hymähti, väläytti taas sen samaisen virneen ja laski käsivartensa hartioilleni. Alistuin kohtalooni sillä olimme jo lähes perillä.

Kun saavuimme porukan luo, keskustelu katkesi kuin seinään, ja kaikki kääntyivät katsomaan meitä ihmeissään. Varsinkin Thea katsoi minua todella hämmästyneenä.

"Teille kaikille tiedoks vaan että tää kuumis tässä on nyt mun tyttöystävä", Alex sanoi, kääntyi katsomaan minua lempeästi ja ennen kuin ehdin tajuta mitä täällä tapahtui tunsin hänen lämpimät huulensa omillani.

_____________________________________

Words 583

Follow You To StarsWhere stories live. Discover now