Ollaan ihan oikeesti yhdessä

841 25 4
                                    

                            SARAH         

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

                            SARAH         

Heräsin aamulla yllättävän virkeänä. Nousin vierashuoneen sängystä ylös ja kipitin käytävään, ja sieltä Haileyn huoneeseen. Vetäisin oven auki ja huomasin ystäväni vielä nukkuvan. Hetken aikaa harkitsin että antaisin hänen nukkua, mutta sitten tulin toisiin aatoksiin.

*****

Kaamea kirkaisu kuului kun nakkasin mukillisen kylmää vettä ystäväni niskaan. Nauroin ja juoksin äkkiä vaatehuoneeseen piiloon sillä Hailey on aika pelottava vihaisena.

Rupesin käymään vaatteita läpi ja löysin sieltä jopa muutaman vaatekappaleen jotka eivät olleet edes niin kamalia.

Lopulta päädyin pukemaan siniset aika tiukat revityt farkut ja tiukan crop topin, jonka päälle vetäisin vielä mustan nahkatakin. Laitoin vaaleat hiukseni korkealle poninhännälle ja sipaisin luomiväriä ja ripsiini ripsaria. Meikkivoidetta minulla ei ollut mukana joten joudun nyt pärjäämään ilman sitä.

Kun olin saanut itseni valmiiksi, kurkistin varovasti vaatehuoneen ovesta ja kuulin Haileyn olevan suihkussa. Ei sinänsä mikään ihme kun itse kastelin hänen hiuksensa. Hups.

*****

Tälläkertaa kävi niin että myöhästyimme ensimmäiseltä tunnilta viisi minuuttia, koska Thea oli vielä viime hetkellä halunnut vaihtaa asunsa ja täydentää meikkiään. Joten kyllä, minä syytän tästä myöhästymisestä häntä.

Pienikin ärsyyntymiseni kuitenkin katosi kuin tuhka tuuleen kun ensimmäisen tunnin jälkeen olin seisoskelemassa kaappini luona odotellen ystäviäni, ja poikaystäväni tuli ja suuteli minua intohimoisesti kaikkien edessä. Se tuntui niin hyvältä että unohdin kiukkuni heti ja tällä kertaa minua ei haitannut edes se, että kaikki, siis ihan kaikki käytävässä katsoivat meitä.

Tartuin Alexia kädestä ja lähdimme kävelemään hänen kavereidensa luokse. Luulen kyllä että he ovat pian myös minun kavereitani, ainakin toivon mukaan.

Onneksi Hailey ei ollut minulle kauaa vihainen aamuisesta tempustani, mikä on todella outoa. Kai hän on niin onnellinen siitä että hän on ehkä löytänyt itselleen jonkun...
Tai sitten hän ajatteli että myöhästyminen koulusta ja myöhemmin puhuttelu äidiltä oli tarpeeksi hyvä kosto.

*****

Kun saavuimme porukkaan, näin Haileyn ja Ryanin keskustelmassa ja nauramassa vähän sivummalla. Thea oli Edin kainalossa ja he juttelivat
Chasen kanssa. Linda taas... hetkinen kuka tuo on?

Kävelimme Lindan luo ja tervehdimme häntä ja tuntematonta komistusta hänen vieressään.

"Hei Sarah ja Alex, ompa kiva että tulitte. Olin juuri kertomassa Jamielle meidän porukasta ja siitä että sinua Sarah ei kannata iskeä tai saa muuten selkäsaunan Alexilta" Linda sanoi suoraan ja naurahti hiukan.

Tunsin poskieni punehtuvan hiukan sillä minua nolotti, tosi hyvän ensivaikutelman Jamie minusta sai varmasti kun tuo on ensimmäinen juttu mitä minusta kuulee.

Alex vaan nauroi ja hymyili minulle.

"No Jamie, olet varmaan uusi? Tervetuloa meidän porukkaan!" sanon ja hymyilen Jamielle iloisesti.

"Kyllä, muutin tänne viimeviikolla, mutta ajattelin että tulen vasta tänään kouluun. Täällä kaikki kyllä vaikuttaa todella mukavilta". Jamie sanoi ja vastasi hymyyni.

"Aaa, no usko minua, on täälä myös ei niin mukavia ihmisiä. Olet onnekas jos et ole heihin vielä törmännyt" naurahdin, mutta silloin näin jotain mitä minulla ei todellakaan ollut ikävä. Sheryl-Christine aka Sherry. Hän on ollut rikkaan isänsä kanssa kiertueella Euroopassa ja on nyt palannut.

Sherry katselee hiukan ympärilleen ylimielisenä ja sitten huomaa meidät. Hän kiljaisee innostuneena ja lähtee korot kopisten meitä päin.

"Voi vittu" Alex mutisee ja tiukentaa otettaan kädestäni.

Sherry kiihdyttää vauhtiaan ja kävelee suoraan Jamien luokse, hypäten hänen kaulaansa.

"On niin ihana nähdä sinua pitkästä aikaa serkkupoika!" hän lirkuttaa isoon ääneen.

Antteks mitä helvettiä täälä just tapahtu? Onko Jamie tuon pirulaisen serkku?

Katson Alexia ja hän näyttää yhtä järkyttyneeltä kuin minäkin. Ja Jamien ilme on kyllä näkemisen arvoinen. Hän näyttää siltä kun kupsahtaisi millä hetkellä hyvänsä. Näkemisen ilo ei taidakkaan olla molemminpuolinen.

Olisi kannattanut juosta karkuun kun oli se mahdollisuus, sillä Sherry vihdoin päästää irti Jamie parasta, ja huomaa meidät. Tai tarkemmin sanottuna hän huomaa Alexin.

Heti hän törröttää huuliaan(joihin on sitten viimenäkemän tungettu vielä enemmän täytettä), ja vetää toppinsa yläreunaa alaspäin että Alex varmasti huomaisi hänen rintansa. Niitä ei kyllä voi olla huomaamatta, onhan niiden täytöstä maksettu ainakin kymppitonni. Tai eihän hän niitä itse ole maksanut, vaan hänen isänsä on. Kunnon pappa betalar.

Minua ei nähtävästi ole edes olemassa.

"Aleeexxx, onpa niin kiva nähdä sinuakin. Oisitko sinä halukas jatkamaan siitä mihin me viimeks jäätiin?" Sherry lirkuttaa ja töröttelee niitä huuliaan.

Voi luoja.

"En, koska meillä ei jäänyt mitään kesken" Alex sanoo tyynesti, vaikka huomaan miten koko ämmä häntä ärsyttää.

"Niinniin, ole sitä mieltä mitä haluat mutta minä kyllä tiedän totuuden" hän lirkuttaa ja iskee vielä silmää.

Tunnen kuinka Alexin käsi puristaa omaani entistä kovempaa. Linda vissiin huomasi tilanteen tukaluuden sillä hän rientää apuun.

"Ootko nää Sherry vielä kerenny käydä katsomassa rehtoria. Hän varmasti haluaa tietää että olet tullut takaisin" Linda sanoo ja hymyilee minulle pahoittelevasti.

Sherry kikattaa hieman.
" Eipä tullut edes mieleen käydä siellä, tuutko mukaan?"

"Vaikkapas" Linda huokaisee.

Ja niin Sherry lähtee kipittämään Linda perässään kohti rehtorin kansliaa.

Käännyn Alexin puoleen ja silitän hänen käsivarttaan. Pikkuhiljaa Alexin kasvoille palaa taas hymy, ei vielä hirveän iloinen sellainen mutta hymy kuitenkin.

"Minä vain vihaan tuota ämmää yli kaiken" Alex huokaisee.

"Minö myös. Hän ignoorasi minut täysin, niinkuin minua ei olisi tässä ollutkaan" sanon ja pidistan päätäni.

"Sellainen hän on" Jamien myöntää. "On aina ollut ja tulee aina olemaan. Sen takia en ollut ollenkaan iloinen hänen näkemisestään. Ihan kamala ämmä"

Naurahdan hieman Jamienin suorapuheisuudelle ja hymyilen hänelle.

Kellon mukaan seuraava tunti alkaa kohta joten alamme valumaan kohti luokkia.

"Mutta siis, te ootte siis yhessä?" Jamien vielä varmistaa. Minä nyökkään hänelle.

"Niin, ollaan ihan oikeesti yhessä" Alex sanoo ja katsoo minua hymyillen.

______________________________________

Words 859

Follow You To StarsWhere stories live. Discover now