Tätä tuun katumaan, ja paljonkin

732 24 2
                                    

                           ALEX     

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

                           ALEX     

Oon kävelemäs kohti tän kaupungin parasta kahvilaa. Koko tää päivä ja eiline on ollu iha vitun paskoja päiviä. Tuntuu vaan silt että mää kokoajan uppoan vaan syvemmälle tähän paskaan. Mistään ei tuu mitään. Luulin jo että kyl se tästä, Sarah anto mulle toivoo. Mutta nyt sitä ei salee ees kiinnosta. Ketä kiinnostas, ei varmaan ketää. Ei ainakaan aidosti.

Joo, kyllähän mä ymmärrän, että sitä ärsytti se et en ottanu yhteyttä eile siihe. Mut en mä ottanu keneenkään. Mul oli vaan kaikkee paskaa meneillään, ja en jaksanu.

Nyt varmaa seki vihaa mua. Aamullaki koulus se yritti kysellä mult että miks katosin päiväks. Mut enhän mä voi sitä mun paskaan vetää mukaa. Ei sen kuulu tietää näis jutuist.

Sen takia mä en sanonu mitää. Mua vaa pelottaa että se oikeesti suuttu mulle eikä anna anteeks. Se näytti nii surulliselta. Sitte ku sitä ei enää myöhemmin näkyny koulus, toivottavasti se on josaki turvasa.

Nostan katseeni eteenpäin, ja näen jo läheneväni kahvilaa. Potkin pikkukiviä jaloillani, ja pidän käsiä takkini taskussa.

Olen jo kävelemässä sen mestan ovelle, ku nään jotaki musertavaa. Nään ikkunan viereisessä pöydässä mun parhaan kaverin ja Sarahin kahvilla. Ne juttelee ja nauraa.

Ja sitte yhtäkkiä mä nään ku Chase nousee ylös ja halaa mun tyttöystävää Sarahia. Niitten hali kestää tosi kauan. Nään kuinka Chase silittää tyttöystäväni selkää ja puhuu jotakin hänelle. Mun pinna palaa heti. Kuitenkaa mä en haluu tehä mitää mitä mä luultavasti katusin sitte myöhemmin, joten mä vaan seison paikoillani jähmettyneenä.

Mä en vaan voi uskoo tätä. Onko mun paras frendi valehellu mulle päi naamaa? Ja pettääkö mun tyttöystävä mua?

Tunnen kyyneleen tipahtavan silmäkulmastani. Tää ei voi olla todellista.

Sit mä nään ku ne erkaantuu siit halist, ja nään ku Sarah sanoo jotaki Chaselle, ja saa sen hymyileen. Chaseki vastaa jotaki ja ne oikeesti vaan kattoo toisia hymyillen.

Nään kuinka ne istuu takas niitte kahvien ääree, ja kuinka Chase nauraa jollekki mitä mun tyttöystävä sano.

Lopulta hän kääntyy kattoon ulospäin, ja sen silmät suurenee ku meijän katseet kohtaa. Huomaan kuinka Sarah sanoo jotaki Chaselle, joka nyökkää minuun päin. Näen vielä miten tyttöystäväni huomaa minut ja jähmettyy paikoilleen.
Voin vannoa että hän sanoi voi vittu.

Pudistan päätäni pettyneenä, vetäisen hupun tiukemmin päähäni ja lähden kävelemään vastakkaiseen suuntaan.

Vittu. Mä oon niin tyhmä. Miten mää luulin että noin ihanalle tyypille niinku Sarah kelpais joku tämmönen niinku minä. Enhän mä riitä kenellekkään. En nyt enkä koskaan.

Follow You To Starsحيث تعيش القصص. اكتشف الآن