Tuo ihana jätkä vierelläni

613 20 0
                                    

                              SARAH         

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

                              SARAH         

Makasimme pehmeillä huovilla laavussa. Me olimme laittaneet laukun ja yhden vilteistä tyynyksi päämme alle, ja menneet makoilemaan niin, että näkisimme tähtitaivaan.

Minä pötkötin kyljelläni, ja tunsin Chasen vahvat käden vyötäröni ympärillä. Hän makasi takanani ja oli lähellä minua. Olimme kääriytyneet molemmat saman viltin alle, ja nautin suunnattomasti pelkästään tästä yhdessäolosta ja läheisyydestä.

Tuntui siltä kuin kasvoilleni olisi jähmettynyt kestohymy, sellainen erittäin tyhmän näköinen. Olin tällä hetkellä vain niin iloinen.

Katsellessani tähtitaivasta, ja tunsin silmieni alkavan pikkuhiljaa painua kiinni. Eikä aikaakaan kun vaivuin unten maille.

*****

Raikas aamuinen tuulenvire pyyhkäisi kasvojani. Aukaisin silmät ja huomasin edessäni nukkuvan Chasen. Hänen hiuksensa olivat söpösti pörrössä, ja hän näytti niin levolliselta.

Ketselin poikaa jonkun aikaa, kunnes huomasin hänen silmänsä raottuvan vähän. Samassa hän vetäisi minut tiukasti itseään vasten. Aloin nauramaan, ja annoin hänen poskelleen nopean suukon.

"Huomenta" kuiskasin tuolle pojalle, joka ei meinannut saada silmiään pysymään auki.

"Huomenta" hän mumisi minulle vastaukseksi.

Kuulin lintujen laulua, ja ympärillämme näin kauniin metsän. Lisäksi olin nukkunut lämpimien vilttien alla seksikkäimmän pojan kanssa, ja olin siitä todella onnellinen.

Hymyilin Chaselle ja nousin istumaan. Heti viltin valahdettua päältäni minua alkoi paleltamaan.

"Voi pientä" Chase naurahti. "Tässä, voit ottaa tämän ettei sinun tarvitse palella" hän sanoi vielä ojentaessaan minulle eilisen hupparinsa.

Otin hupparin mukisematta vastaan, ja vetäisin sen päälleni. Minusta tuntui että hiukseni olivat aivan sekaisin, joten vetäisin ne vain korkealle sorkunutturalle.

Huomasin Chasen katsovan minua hiuksiaan sukien.

"Sää oot kyllä upee" hän sanoi käheästi ja naurahti. "Näytät niin hyvältä jopa tossa tosi vanhassa isossa hupparissa. Tää on kyllä jo aika laitonta meininkiä" hän lisäsi ja naurahti.

Minä hymähdin, ja yritin esittää, etten nauttinut saamastani kehusta, vaikka oikeasti olin ratketa onnesta.

"No prinsessa. Kelpaisiko sulle kyyti takasin kaupunkiin ja sen jälkeen aamupala?" Chase kysyi virnistäen söpösti.

"Kyllä kiitos" vastasin ja hymyilin pojalle.

*****

Kun olimme keränneet tavaramme, ja päässeet autolle, lähdimme ajamaan ja lauloimme (tai enemmänkin huusimmme) koko matkan radiosta kuuluvien biisien mukana.

"I've been walking through

A world gone blind

Can't stop thinking of your diamond mind

Careful creature

Made friends with time

He left her lonely with a diamond mind

And those ocean eyes"

Chase laulaa tunteella ja yllätyn positiivisesti siitä miten hyvä lauluääni hänellä on. Yhdyin itse lauluun mukaan kertosäkeen kohdalla.


"No fair

You really know how to make me cry

When you gimme those ocean eyes

I'm scared

I've never fallen from quite this high

Falling into your ocean eyes

Those ocean eyes

Your ocean eyes" 

Musiikin loppuessa aloimme molemmat nauramaan. Huutaessamme laulun sanoja oikean biisin päälle, kuulostimme varmasti todella järkeviltä. Tällä hetkellä minä en vain jaksanut välittää. Ainoa asia, johon halusin kiinnittää huomioni tällä hetkellä, oli tuo ihana jätkä vierelläni.

______________________________________

Tässä luvussa oli jo vähän erilaista sisältöä. Ja tosiaan tuo biisi on
Billie Eilish -- Ocean Eyes.

  ~jonna

Words 454

Follow You To StarsWhere stories live. Discover now