New package arrived

114 18 7
                                    

Jasmines POV

'Matt- τι θες εδώ!;' Μετά από αυτό που έγινε τον κοίταξα στα μάτια. 'Ήρθα εδώ! Για πάντα!' Κάτσε κάτσε κάτσε, τι θέλει να πει; 'Τι εννοείς για πάντα;' Περίμενα για μια λογική απάντηση, αλλά τζάμπα περίμενα. 'Ζήτησα από την διεύθυνση στην εταιρία  στην Αμερική να με κάνουν μετακίνηση στην εταιρία εδώ και να ήρθα!' Στο τέλος χαμογέλασε. Δεν ξερω τι να πω. 'Ναι αλλά γιατι το έκανες;;;' Για λίγο υπήρχε ησυχία. 'Jasmine, για- για εσένα ήρθα!' Το 'πε. Το ήξερα ότι θα το έλεγε... 'δεν χαίρεσαι;' Προσπαθούσα να βρω κάτι να πω χωρίς να τον νευριάσω. 'Χαίρομαι πως δεν χαίρομαι, αλλά νομίζω ήταν πολυ ξαφνικό.' Μετά από αυτό υπήρχε μια άβολη ησυχία πάλι. Ώσπου ακουσα το όνομα μου. 'Jasmine!! Jasmine!! Ήταν η lexi. 'Jasmine... ουφφφ κουραστικά.. πρέπει να έρθεις μαζί μου τώρα, ναι τώρα...' έπιασε τα γόνατα της ενώ λαχανιαζε δυνατά. 'Γιατι ετρεχεσ;' Την ρώτησα και με κοιταξε κάπως παράξενα είναι η αλήθεια. 'Ε-Ε πρπειε να έρθεις!' Δεν έδειξα αντίρρηση.

'Μπορεί να έρθει και η Emma;' Την κοιταξε και μετά ξανα κοιταξε εμένα. 'Ναι ναι κανένα πρόβλημα έλα όμως τώρα!!' Γύρισα στον Matt ο οποίος άκουσε τι γινόταν και μου έκανε νόημα να πάω.

[...]

'Γιατι έτρεχες;' Την ρώτησα όταν φτάσαμε στο γραφείο της. 'Πρώτων, ο Matt από το πουθενά ήρθε! Και σε φίλησε! Επίσης σε είδε ο Jimin!' Στην τελευταία πρόταση η καρδιά μου άρχισε να χτυπάει γοργά για έναν περίεργο λόγο. 'Oh oh...' είπε η Emma, και πήρε μια περίεργη έκφραση. Κούνησα το κεφάλι μου και ξανα κοίταξα την Lexi. 'Ξέρεις γιατι ήρθε ο Matt?'. Τι έγινε αφού τελείωσα την πρόταση μου δεν ήταν καλό. Η έκφραση της lexi δεν ήταν αυτό που περίμενα να δω. 'Τι ξέρεις;' Την ρώτησα χωρίς να ξερω αν όντως ήθελα να μάθω την απάντηση.

Last night
Lexis POV

Έπρεπε να κατσω λίγο παραπάνω στο γραφείο για να τακτοποιήσω κάτι πράγματα, που μου ανάθεσε η Nicky. Θα της έλεγα όχι αλλά έχει χάρη που την συμπάθησα...

Με αυτά και με αυτά πήγε 10:20 όταν επιτέλους τελείωσα. Πήρα τα χαρτιά και κατευθύνθηκα προς το γραφείο της. Θα έμπαινα μέσα αλλά κάτι φωνές με σταμάτησαν.

'Είσαι τρελή; Γιατι θέλει να έρθει; Οι μεταφορές των υπαλλήλων ήταν πριν από πολυ καιρό και δεν τον χρειαζόμαστε!' Από ότι κατλαβα κάποιος μιλούσε μαζί με την Nicky λογικά για κάποια μεταφορά υπαλλήλου... ποιος να είναι; 'Μα ο Matt είναι πολυ καλό παιδί και μπορεί να μας βοηθήσει-' 'πες μου τον πραγματικό λόγο που θέλει να έρθει, πριν νευριασω και άλλο και απολύσω και εσένα και όλο το προσωπικό!' Ο Matt? Τι θέλει αυτός εδώ;; Ωχ!!!! Η Jasmine!! 'Ήρθε για την Jasmine. Αυτό μου είπε. Και είπε ότι αν δεν έρθει εδώ, θα μας κάνει καταγγελία επειδή κάναμε την μεταφορά πριν από την ημερομηνία που μας έδωσαν...' για λίγο μετά από αυτό υπήρχε σιγή. Δεν καταλαβαίνω γιατι έχει φάει τόσο κόλλημα ο Matt με την Jasmine, πάντως για καλό δεν είναι...

𝐃𝐨𝐧𝐭 𝐠𝐢𝐯𝐞 𝐮𝐩 𝐨𝐧 𝐦𝐞 [𝑃𝐽𝑀]Where stories live. Discover now