1. Once upon a time...

225 30 0
                                    

Jasmine

8:30 am

'Jasmine γλυκιά μου ξυπνά, να φας πρωινό' ακουσα την απαλή φωνή της θείας μου δίπλα από το κεφάλι μου. Το χερι της χάιδεψε λίγο τα μαλλιά μου και ακουσα μετά την πόρτα να ανοίγει και να κλείνει. Άνοιξα σιγά τα μάτια μου και το δυνατό φως κάλυψα τα μάτια μου.

Μόλις άρχισα να το συνηθίζω, κάθησα λίγος στο κρεβάτι και χάζευα από το παράθυρο. Η θεα της Νέας Υόρκης είναι μαγική. Και για καλοκαίρι έχει υπεραρκετά καλά καιρό.

Αφού εβαλα τις χνουδωτές μου παντόφλες πήγα στην κουζίνα όπου η θεία μου είχε φτιάξει πρωινό.

'Καλημερα θειουλα μου. Μμμ τι καλό έφτιαξες;;' Τράβηξα την καρέκλα και κάθησα αναπαυτικά περιμένοντας της θεία μου με το πιάτο μου. 'Το αγαπημένο σου, pancakes με φρούτα και κρέμα!'

 'Το αγαπημένο σου, pancakes με φρούτα και κρέμα!'

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


'Εχω να το λέω θεία είσαι η καλύτερη!'

[....]

Αφού έφαγα και πήγα να κάνω ένα μπάνιο, άρχισα να ντύνομαι. Θα πηγαίναμε με την θεία μου να βρω καινούργια δουλειά αφού από την παλιά με απέλυσαν. Όσο καιρό είμαι άνεργη δουλεύω σερβιτόρα σε ένα καφέ αλλά δεν μου φτάνουν τα λεφτά.

Anyways, πήρα από την ντουλάπα μου ένα μαύρο ψιλόμεσο τζιν και ένα πουκάμισο λευκό και τα φόρεσα. Άρπαξα και τα άσπρα μου αρβιλακια και την μαύρη μου τσάντα και πήγα έξω. 'Πάντα μια κούκλα είσαι!!' Είπε η θεία μου καθώς έβγαινε και αυτή από το δωμάτιο της. Φορούσε ένα άσπρο κολλητό φόρεμα και από πάνω ένα μαύρο σακάκι. Αν την έβλεπε κανείς δεν θα πίστευε πως ήταν 46. Το σωμα της ήταν σφιχτό και πολύ αδύνατο. Αντίθετα, στο πρόσωπο της δεν υπήρχε ίχνος ρυτίδας και το δέρμα της ήταν σαν νεογέννητο.

'Πάμε λοιπον.'

[...]

Είχαμε καθίσει σε ένα καφέ μετά από πολλές ώρες ψαξίματος δουλειάς. 'Λοιπον επόμενος στόχος αφού βρεις δουλειά είναι να βρούμε και ένα αγόρι.' Με το που το είπε αυτό πνίγηκα στην γουλιά από τον καφέ μου. 'Σιγά καλε τι είπα;! 23 είσαι μέχρι ποτε θα είσαι νέα και θα βγαίνεις έξω και θα περνάς καλά;;' Γουρλωσα τα μάτια μου και αντίθετος με εμένα γέλασε.

'Αχ γλυκιά μου π-' δεν πρόλαβε να τελειώσει αυτό που πήγε να πει, και επικεντρώθηκε σε κατι από την απέναντι μεριά του δρόμου. Γυρισα να κοιτάξω εκεί που έβλεπε αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω τι την εντυπωσίασε.

'Γρήγορα πλήρωσε και πάμε απέναντι!!' Χωρίς να ρωτήσω γιατί αφησα χρήματα στον σερβιτόρο και περάσαμε το φανάρι. Με πήγε γρήγορα μπροστά από ένα επιβλητικό κτήριο, πανύψηλο, και φαινόταν να είχε πολλά γραφεία. ' τι έγινε θεία μου;;' Μου εδιξε με το χερι της την πινακίδα που έγραφε «ζητούνται άτομα για προσωπικό. Μισθός ικανοποιητικός.» Γυρισα και την κοίταξα και αρχίσαμε να ζητωκραυγάζουμε. Ήταν απίστευτο!! Την ώρα που έψαχνα για δουλειά μπαμ! Να μια και με καλό μισθό!! 'Άντε πάμε μέσα!!'

________________________

Hello

Ετσι λοιπον η Jasmine θα πάρει σιγά σιγά την δουλειά. Μου φάνηκε λίγο βαρετό αλλά είναι ακόμα η αρχή.

Anyways εύχομαι να σας αρέσει!!

Love yah💕

𝐃𝐨𝐧𝐭 𝐠𝐢𝐯𝐞 𝐮𝐩 𝐨𝐧 𝐦𝐞 [𝑃𝐽𝑀]Where stories live. Discover now