12. Danger zone

112 21 10
                                    

Thursday night before the flight

'Ετοιμάστηκες;;' Με ρώτησε η θεία μου καθώς έμπαινε στο δωμάτιο. Την έγνεψα και ήρθε να καθίσει στο κρεβάτι. 'Λοιπόν.... να σου δείξω το σπίτι που θα μένουμε; Είπα και τον αδελφό σου άμα θέλει να έρχεται.' Πήγα κοντά της και άρχισε να μου δείχνει φωτογραφίες

'Να ξέρεις είναι ήδη επιπλωμένο, και να το δωμάτιο σου'

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

'Να ξέρεις είναι ήδη επιπλωμένο, και να το δωμάτιο σου'

'Να ξέρεις είναι ήδη επιπλωμένο, και να το δωμάτιο σου'

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

'Σου αρέσει;;' Γύρισα και την κοίταξα με ένα χαμόγελο. 'Ναι θειουλα μου είναι τέλειο! Σε ευχαιρτω πολυ!' Την αγκάλιασα στο τέλος, και έπειτα συνέχισα να μαζεύω τα πράγματα μου. 'ΕΙ να σε ρωτήσω, είπες σε αυτό το αγόρι τον Matt ότι θα φύγεις;' Ήλπιζα να την αποφύγω αυτή την ερώτηση αλλά μπα. 'Δεν του είπα. Δεν ξέρω γιατι αλλά δεν του το είπα.' Μετά από αυτό καμία δεν μιλούσε.

[....]

The next morning

Ήμασταν στο αεροδρόμιο μαζί με την θεία μου και την Lexi κι περιμέναμε να επιβηβαστουμε. Δεν ξερω αλλά είχα ανήγγειλε πολυ, και για αυτό κουνούσα μανιακα το πόδι μου. 'ΕΙ ηρέμησε. Δεν είναι τιποτα. Θα δεις!' Δεν ξερω αν αυτό με βοήθησε. 'Εσυ τελικά που θα μείνεις;' Απευθύνθηκα στην lexi. 'Η θεία σου μου είπε ότι έχετε ένα extra δωμάτιο στον κάτω όροφο και μου είπε να μείνω μαζί σας.' Αυτό όμως με έκανε να αισθανθώ καλύτερα. 'Παρακαλώ τα άτομα για την πτήση Α16 στον διάδρομο Β2 να αρχίσουν να επιβιβάζονται....'

[....]

Ένα ελαφρή σκουντιγμα στον ώμο με ξύπνησε από τον ύπνο μου. 'Jasmine... φτάσαμε... σήκω να κατέβουμε...' σιγά σιγά άνοιξα τα μάτια μου και κοίταξα έξω από το παράθυρο. Είμαστε στα αλήθεια εδώ.

Κατεβήκαμε από το αεροπλάνο και μπήκαμε στο αεροδρόμιο. 'Πως θα πάμε στο σπίτι;' Ρώτησα την θεία και την είδα να χαμογελάει. 'Έχουμε πάρει ταξί.' Αχαμ... τέλος πάντων. Συνεχίσαμε να προχωράμε μέχρι που η Lexi σταμάτησε. 'Πρέπει να πάω τουαλέτα.' Έδειχνε ότι το είχε πολυ ανάγκη όποτε πήγε. 'Ο έχει περίπτερο, περίμενε εδώ Jasmine να πάω να πάρω κάτι να φάω!!' Έμεινα να κάθομαι μόνη μου με ένα σωρό βαλίτσες να περιμένω να έρθουν. Σε κάποια φάση το κινητό μου χτύπησε. Ήταν η Emma. 'Ναι;;'

'Κοιτά μπροστα' δεν το πίστευα. Κατευθείαν έτρεξα όσο πιο γρήγορα μπορούσα και χώθηκα στην αγκαλιά της. Δάκρυα χαράς πλημμύρισαν τα μάγουλα μου. 'Μου έλειψες' κατάφερα και είπα. 'Και ελπίζω να μην είμαι η μονη' παραξενεύτηκα αλλά μου έδειξε πίσω μου. Ήταν όλοι εκεί. Ο Taehyung, ο Jungkook, o Mark, O Jin, O Namjoon, o Hoseok, o Yoongi, o Mark, η Yuna, η Irene ακόμα και η Dahyun!

Δεν το πίστευα!! Έτρεξα να τους αγκαλιάσω όλους. Ήμουν σπίτι...

...................................................

Helloooo

𝐃𝐨𝐧𝐭 𝐠𝐢𝐯𝐞 𝐮𝐩 𝐨𝐧 𝐦𝐞 [𝑃𝐽𝑀]Where stories live. Discover now