7.call

186 27 8
                                    

??? POV

Άκουσα το κινητό μου να χτυπάει από το σαλόνι. Ήμουν στην κουζίνα και έπλενα τα πιάτα. Αφού σκούπισα τα χέρια μου έτρεξα κατευθείαν να το σηκώσω. Το νούμερο όμως μου φάνηκε παράξενο. Δεν ήταν από Κορέα.

Το σήκωσα. 'Παρακαλώ;'
'Emma; Εσυ είσαι;' Δεν μπορεί. 'J-Jasmine; Ο Θεέ μου!!' Δεν το πιστεύω! Η τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν πριν από περίπου δυο μήνες. Με τα παιδιά και τις δουλειές που να προλάβω. 'Άνοιξε την κάμερα να σε δω!!' Έκανα ότι μου είπε. Αμέσως αντίκρισα το πρόσωπο της. Άλλαξε παρά πολυ. 'Γλυκιά μου τι κανείς;;'

'Καλά είμαι. Για την ακριβός τέλεια!! Θα σου τα πω όλα αλλά πρώτα θα μου πεις εσυ. Τα ανίψια μου τι κάνουν;; Και ο Taehyung;;' 'Όλοι καλά είναι. Τα μικρά μεγαλώνουν, ο Tae μια χαρά και αυτός. Εσυ πες μου τα νέα σου!!καταρχας βρήκες δουλειά;;'

Jasmine POV

Άρχισα να της λέω για την δουλειά μου και το πως ήταν. Μετά της είπα και για το πως ήταν η ζωή στην Αμερική. 'Και για να έχω ένα καλό ερώτημα, ποτέ θα το βάλεις αυτό το φόρεμα;;' Γύρισα πίσω στο κρεβάτι και κατάλαβα τι έλεγε.

Κοίταξα κάτω χαμογελώντας και έβαλα μια τούφα από τα μαλλιά μου πίσω από το αυτί μου. 'Ιιιιι θα βγεις ραντεβού!;!;' Γέλασα με την αντίδραση της. 'Πες τα μου όλα τώρα!' Άρχισα να της λέω πως γνώρισα τον Matt και ότι είχε γίνει γενικά. 'Άντε μπράβο ρε! Και- παιδιά περιμεντε μιλάω!!!' 'Τα μικρά σου είναι; Να τους πω γεια;;' 'Παιδιά η θεία Jasmine θέλει να σας πει γεια!' Από πίσω ακούστηκαν οι γλυκές τους φωνούλες και σε λίγο φάνηκαν. 'Γλυκουλια μου τι κάνετε;;ποσό μεγαλώσατε!!!' 'Γ-γεια σου θεία!!' Είπε η Jisoo και μου έστειλε ένα φιλάκι. 'Γεια σου κορίτσι μου!! Ο αδελφός σου που είναι;' Γύρισε η Emma την κάμερα και είδα τον Jihoon που έπαιζε με κάτι παιχνίδια. 'Γειααααα' είπε και αμέσως μου χάρισε ένα τεράστιο χαμόγελο. Γέλασα άχνα και είδα πάλι το πρόσωπο της Emma. 'Σε πόση ώρα θα βγεις;' Κοίταξα την ώρα και είδα ότι έχω μόνο μια ώρα. 'Σε μια ώρα...' 'λοιπόν κλείσε να ετοιμαστείς και μόλις γυρίσεις πάρε με τηλέφωνο! Άντε γιατι πρέπει να κάνουν μπάνιο και αυτά τα ζουζούνια εδώ!!' Αφού χαιρετηθήκαμε και κλείσαμε την συνομιλία έτρεξα γρήγορα να κάνω ένα μπάνιο.

[...]

Αφού ετοιμάστηκα και ντύθηκα πήγα στο σαλόνι να περιμένω. Του είχα στείλει από πριν την διεύθυνση και περίμενα μέχρι το κουδούνι να χτυπήσει. 'Ωπ, για που το βάλαμε;'
Βγήκε η θεία μου από την κουζίνα και με κατατρόμαξε. 'Αμάν βρε θεία με κοψοχόλιασες!!' 'Δεν μου είπες όμως για που το έβαλες. Ραντεβουδάκι;;;' Ήρθε και κάθησε δίπλα μου. 'Δεν το λες ραντεβού. Ας πούμε φαγητό με έναν φίλο....' όταν το είπε μια έκφραση έκπληξης εμφανίστηκε στο πρόσωπο της. 'Τι φίλο;' Μόλις πήγα να της πω για τον Matt το κουδούνι χτύπησε. Αυτός θα ήταν. Αλλά γιατι η καρδιά μου χτυπούσε τόσο δυνατά... έτρεξε η θεία μου να ανοίξει την πόρτα και τον είδα. Ήταν τόσο όμορφος.

Φορούσε αυτά τα ρούχα και στο χέρι του κρατούσε μια ανθοδέσμη

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Φορούσε αυτά τα ρούχα και στο χέρι του κρατούσε μια ανθοδέσμη. 'Γεια σας! Είμαι ένας φίλος της Jasmine. Ήρθα να την πάρω να πάμε για φαγητό-' τότε γύρισε και με είδε. 'Ουαου, είσαι πανέμορφη!' Χαμογέλασα και γύρισα στο μέρος του. 'Και εσυ δεν πας πίσω!' Εντομεταξυ η θεία μου είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό. 'Κάλε τι κούκλος είναι αυτός;!;!; Πως σε λένε αγόρι μου;' Κοίταξα τον Matt και τον είδα να χαμογελάει. 'Matthew-' 'κάλε τι ωραίο όνομα!! Και τι άντρας που είσαι!!' Το ποσό ντροπή ένιωσα δεν λέγετε. 'Θεία!!!' Γύρισε και με κοίταξε. 'Τι;' Είπε λες και δεν έκανε τίποτα. 'Πάμε;;' Τον ρώτησα κοιτάζοντας τον στα μάτια. την χαιρετήσαμε και φύγαμε.

.........................................................

𝐃𝐨𝐧𝐭 𝐠𝐢𝐯𝐞 𝐮𝐩 𝐨𝐧 𝐦𝐞 [𝑃𝐽𝑀]Where stories live. Discover now