3. Dirty little games

212 30 0
                                    

??? Pov

Μετά από τόσο καιρό, επιτέλους. Κάθησα πίσω στην καρέκλα μου και χωρίς να δησταξω πήρα το κινητό στα χέρια μου. Πληκτρολόγησα τον αριθμό της εταιρίας στην Αμερική και περίμενα μέχρι κάποιος να το σηκώσει.

'Παρακαλώ;'

'Ο Jimin είμαι. Μπορώ να μιλήσω με την Stacy;'

'Εγώ είμαι. Πολύ καιρό δεν έχεις να πάρεις εσυ; Τι έγινε;'

'Θέλω να κανείς κατι αλλαγές. Θέλω να μεταφέρετε μια υπάλληλο σας, Jasmine Min.' Περίμενα για απάντηση από την άλλη γραμμή.

'Καινούργια δεν είναι αυτή;' Της απάντησα θετικά και για ακόμα μια φορά περίμενα.

'Jimin αυτο που ζητάς είναι αδύνατον. Είναι καινούργια και θα είναι υπερβολικά πολύ απότομο αν φύγει ετσι ξαφνικά σε μια άλλη χώρα.' Όσο και να προσπαθούσα να κρατήσω την ψυχραιμία μου δεν άντεχα.

'Μα δεν θα πάει σε μια ξένη χώρα! Πίσω στην πατρίδα της θα γυρίσει!' Από την άλλη γραμμή ακούστηκε ένα μικρό γελακι.

'Αχ Jimin μου είναι αδυνα- κάτσε περίμενε. Δώσε μου ένα λεπτό.' Εκανα ότι μου είπε. Περίμενα ένα λεπτό και όντως αφού ο χρόνος τελείωσε η φωνή της ξανα ακούστηκε. 'Jimin νομιζω υπάρχει τρόπος. Στα αρχεία της εταιρία λέει ότι η μεταφορά υπαλλήλων μπορεί να πραγματοποιηθεί αφού περάσει ένας ολόκληρος μήνας. Τότε θα μπορούμε να την στείλουμε στην δικιά σου εταιρία. Είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε.' Ένα μήνα; Ένα μήνα τότε.

'Σύμφωνοι αλλά, και κατι ακόμα...'

The next day

Jasmines pov

Με το που ακουσα το ξυπνητήρι πετάχτηκα από το κρεβάτι και άρχισα να ντύνομαι. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη για σήμερα. Μετά από τόσο καιρό βρήκα δουλειά! Αφού πήγα στο μπάνιο και πλύθηκα, βούρτσισα τα δόντια μου και χτενίστηκα, πήγα στην ντουλάπα και πήρα ενα συνολακι από αυτά που ψώνισα με την θεία μου.

Το μακιγιάζ μου δεν ήταν κατι απίστευτο· λίγο ρουζ, ένα απολο ροζ κραγιόν και λίγο eye-liner

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Το μακιγιάζ μου δεν ήταν κατι απίστευτο· λίγο ρουζ, ένα απολο ροζ κραγιόν και λίγο eye-liner.

Πήρα την τσάντα μου και τα μποτάκια μου, και χωρίς να κάνω φασαρία βγήκα έξω. Η θεία μου δεν ήταν εκεί όποτε υπέθεσα πως θα κοιμόταν για αυτό έπρεπε να κάνω υσηχια.

'Για που το έβαλες;;'  Δεν την πήρα χαμπάρι που ήταν μέσα στην κουζίνα με αποτέλεσμα όταν την ακουσα να χάσω την ισορροπία μου την ώρα που έβαζα το παπούτσι και να πέσω.

'Σιγά καλε, που να έβλεπες και φάντασμα!!!' Ήρθε και με βοήθησε να σηκωθώ και μετά καθόταν και με κοιτούσε.
'Φτου μην σε ματιάσω!! Μια κούκλα είσαι! Θες να σε πάω εγώ;;'Το σκευτηκα λιγο και είπα ναι. Κλειδωσαμε το σπιτι και κατευηκαμε να πάμε στο αμάξι.

[....]

'Καλημερα, είμαι η Jasmine, ε-' πήγα να μιλησω αλλά μια φωνη από πίσω μου με σταμάτησε.

'Εσυ πρέπει να είσαι η Jasmine σωστα;' Μου ετινε το χερι της ενώ στο πρόσωπο της ήταν σχηματισμένο ένα τεράστιο χαμόγελο. 'Είμαι η Stacy και είμαι η υπεφθηνη σε αυτό το κτήριο. Εχω μάθει πολλά για εσένα! Λοιπον πάω στο γραφείο μου και σε 10 λεπτά να είσαι εκεί.' Έφυγε με γοργά βήματα αφήνοντας με με απορίες. Ήταν σχετικά ψιλή, είχε ξανθά μακρυά μαλλιά πιασμένα σε μια χαλαρή κοτσίδα, ενώ τα μεγάλα καφέ μάτια της κρυβόντουσαν πίσω από τα γυαλιά που φορουσε. Το ντύσιμο της ήταν μπορώ να πω εξερετικο. Φορουσε μια κολλητή φούστα δέκα εκατοστά περίπου πιο πάνω από το γόνατο, και ένα κοντό πουκάμισο που εφάρμοζε πάνω της.

'Το γραφείο της είναι στον δέκατο τρίτο όροφο, στα αριστερά. Καλύτερα να βιαστείς.' ΕυχΡιστησα την υπαλλοιλο και πήγα κατευθείαν στο ασανσέρ.

[....]

'Περασε' ακούστηκε η φωνή πίσω από την μεγάλη γυάλινη πόρτα και μπήκα μέσα. 'Καλός την. Λοιπον έλα εδώ.' Πλησίασα ξαι την είδα να κρατάει κατι χαρτιά. 'Οι δουλειές σου για σήμερα. Πρώτα θα πας να κανείς καφέδες για τους δικηγόρους - - θα έχουν meeting, μετά θα πας στον έκτο όροφο στην Lexi Thomson για να σου δώσει κάτι έγραφα τα οποία πρέπει να τα πας στο ταχυδρομείο, μετά θα πας να ποτίσεις όλα τα φυτά που υπάρχουν στο κτήριο, έπειτα θα πας τον σκύλο μου βόλτα, μετά θα πας με την Lexi πάλι να βρει ρούχα, θα είναι καλεσμένη σε έναν γαμο και ΠΡΕΠΕΙ να είναι πιο όμορφη από την νύφη, έπειτα, πάμε στα πιο σημαντικά, θα κάτσεις να δεις όλα αυτά τα χαρτιά και να βάζεις την υπογραφή μου όπου χρειάζεται να και η υπογραφή μου για να ξέρεις, και μετά θα τα εκτυπώσεις και θα τα φέρεις στο συνέδριο που θα είμαι.' Ένα μόνο έχω να πω.
I fucked up. Είναι πάρα πολλά! Δεν θα προλάβω με την καμία!! 'Και έχεις στην διάθεση σου τέσσερεις ώρες! Ξεκινά.' Αμέσως πήρα τα χαρτιά που μου έδωσε και πήγα στο γραφείο μου ( ναι μου έδωσαν ένα γραφειάκι) και τα πέταξα με δύναμη στο γραφείο. ' δεν πρέπει να τους δείξω ότι είμαι αδύναμη. Οχι Jasmine είσαι δυνατή, μπορείς!!' Η ώρα ήταν 9. Μέχρι της μια πρέπει να τελειώσω. Και θα τελειώσω.
............................................................

Don't forget to vote and comment 🌸

𝐃𝐨𝐧𝐭 𝐠𝐢𝐯𝐞 𝐮𝐩 𝐨𝐧 𝐦𝐞 [𝑃𝐽𝑀]Where stories live. Discover now