2. Welcome

216 32 6
                                    


Μπήκαμε μέσα στο εκθαμβωτικό κτήριο και μπορώ να πω πως τα πάντα μέσα ήταν στην εντέλεια. Το πάτωμα λαμποκοπούσε. Οι δερμάτινοι καναπέδες που έπιαναν αρκετό χώρο, έδιναν μια αίσθηση χαρης στην τεράστια αίθουσα. Παντού υπήρχαν κουστουματοι κύριοι, που πηγαινοέρχονταν με γρήγορο ρυθμό.

'Έλα από εδώ.' Με πήρε από το μερί και πήγαμε σε μια κοπέλα πίσω από ένα τεράστιο γραφείο. 'Γεια σας, μπορούμε να κάνουμε μια ερωτηση;' 'Καλησπέρα, πως μπορώ να σας βοηθησω;' Μας ρώτησε η μικροκαμωμένη κυρία. 'Είδαμε το χαρτί που έχετε έξω σχετικά με την ζήτηση προσωπικού.' Η υπάλληλος φάνηκε να ενθουσιάστηκε, αμέσως σηκώθηκε και κοίταξε κατι στα χαρτιά της. 'Λοιπον, ξέρετε γενικά πράγματα για την εταιρία μας;'

Κοιταχτηκαμε και οι δυο και γυρίσαμε στην κοπέλα. 'Το περίμενα, δεν πειράζει. Ορίστε κατι χαρτιά στα οποία αναφέρονται κάποια πραγαμτα για την εταιρία μας. Πάρτε και αυτή την κόλλα αναφοράς και αν ενδιαφέρεστε γράψτε τα στοιχεία σας.' Πήγαμε και καθήσαμε σε έναν από τους δερμάτινους μαύρους καναπέδες και αρχίσαμε να διαβάζουμε, η θεία μου για την ακρίβεια.

'Μπλα μπλα μπλα είναι κορεατική εταιρία, ναι ναι ναι και έχει δικηγόρους κάθε ειδικότητας, και ναι αυτά. Με λίγα λόγια εσυ αυτό που θα κανείς είναι να είσαι βοηθός δηλαδή γλυκιά μου να πηγαίνεις τους καφέδες, να σημειώσεις τα ραντεβού του δικηγόρου που σου αναθέτουν, να φροντίζεις κάθε αίθουσα που θα γίνεται ένα meeting να είναι καθαρή και έτοιμη να γίνει το συνέδριο. Αυτά.'

Χμμμ δεν είναι και άσχημο. 'Ποσό είναι ο μισθός;' Γύρισε μια σελίδα και πάλι άρχισε να διαβάσει. 'Ο θεε μου!!'  Γυρισα προς το μέρος της και την κοίταξα. '6.000$ τον μήνα!! Έρχομαι εγώ να δουλέψω!!!' Τα λεφτά είναι πράγματι υπερβολικά πολλά. Η δουλειά είναι μια χαρά για τα δεδομένα μου και μπορώ να την κάνω. Δεν βρίσκω τον λόγο να μην την πάρω. 'Την θέλω. Θέλω την δουλειά.'

[......]

'Πραγματικά είμαι παρα πολύ χαρούμενη για εσένα γλυκιά μου. Και σου αρέσει η δουλειά και ο μισθός είναι αξιοπρεπείς.' Είχαμε καθίσει σε ένα εστιατόριο και τρώγαμε. Σε κάποια φάση η θεία μου σταμάτησε και με κοίταξε στα μάτια. 'Έχεις σκεφτεί ποτε να πας πίσω;' Με το που το ακουσα αυτό πνίγηκα στην μπουκιά μου. Σήκωσα το κεφάλι μου αργά και μόλις τα βλέμματα μας συναντήθηκαν ένα ρίγος διαπέρασε το σώμα μου. 'Δεν ξέρω. Εννοώ, ναι οκ όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν πλέον, όποτε δεν με εμποδίζει σε κατι. Αλλά εχω βρει μια πολύ καλή δουλειά εδώ και εχω και εσένα.' 'Ναι αλλά στην Κορέα έχεις τόσες φίλες σου και τον αδελφό σου επίσης.' Δεν ξέρω. Είμαι πραγματικά μπερδεμένη. Με το μόνο άτομο που μιλάω σε καθημερινή βάση είναι η Emma. 

'Δεν θέλω να σε φέρω σε δύσκολη θέση, απλός ήθελα να ξέρω.' Για λίγα λεπτά υπήρχε μια άβολη ησυχία, την έσπασα όμως εγώ. 'Κχμ λοιπον, τι θα κάνουμε σήμερα; Μας έχουν μείνει άλλες πέντε ώρες πριν τα μαγαζί κλείσουν όποτε...' 'ναι πάμε για ψώνια. Να σου πάρω ρούχα για την δουλειά σου.' Αφού πληρώσαμε ξεκινήσαμε να περπατάμε την fifth Avenue και σε οποίο μαγαζί έκρινε η θεία μου καλό μπαίναμε και ψωνίζαμε ότι είχε και δεν είχε.

11:53 p.m.

Είχαμε ήδη γυρίσει στο σπιτι και αφού τακτοποιησαμε τα πράγματα είπα να κάνω ένα χαλαρωτικό μπάνιο. Πήρα το μπουρνούζι μου, κια τις μπίτζαμες μου  και τα αφησα δίπλα στον νιπτήρα. Άρχισα να βγάζω τα ρούχα που φορούσα όλη την μέρα και γέμισα την μπανιέρα. Όταν το νερό ήταν στην θερμοκρασία που ήθελα έριξα τα έλαια και λίγο αφρόλουτρο για να δημιουργηθεί σαπουνάδα. Την στιγμή που το πόδι μου ακούμπησε την καυτή επιφάνεια του νερού ένας αναστεναγμός ανακούφισης με διαπέρασε. Η χαλαρή μουσική που έπαιζε και η γλυκιά μυρωδιά που δημιουργήθηκε στο μπάνιο με χαλάρωναν. 'Δεν θα ήταν και άσχημο να βγάλω μια φωτογραφία...' πήρα και το ποτήρι με το κρασί μου και άρχισα να βγάζω φωτογραφίες. Μόλις βρήκα την καλύτερη την αναιβασα στο instagram.

JsMin after a long day🛁

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

JsMin after a long day🛁

Αφησα το κινητό πίσω στην θέση του και πήρα μια βαθιά ανάσα. Βούτηξα μέσα στο νερό και άρχισα να σκέφτομαι. Πρέπει να πάω πίσω; Αλλά εδώ εχω δουλειά και την θεία μου. Είναι όλα τόσο μπερδεμένα...

??? Pov

Ήταν ήδη περασμένα μεσάνυχτα και ήμουν ακόμη στην εταιρία. Έπρεπε να δω κατι email που μου έστειλαν σήμερα από την Νέα Υόρκη. Πήρα τον καφέ στα χέρια μου και άρχισα ξα διαβαζω ένα ένα τα αρχεία. 'Γαμωτο όλοι οι άσχετοι πρέπει να έρχονται!;!' Καθώς όμως άνοιγα και εκλεινα τα μυνηματα το μάτι μου έπεσε πάνω σε ένα όνομα. Πολύ γνωστό όνομα. «Jasmine Min. Ηλικία:23.»

Δεν μπορεί... την βρήκα.

———————/——————————

Hello and merry Christmas!!

Τι κάνετε;; Εύχομαι να είστε καλά.

Νομιζω όλοι καταλάβατε ποιος/α είναι το άτομο που μιλάει στο τέλος. Για όσους δεν το κατάλαβαν ποιος/α λέτε να είναι;; Χι χι χι.

Αυτάαααα byeeeee💕

𝐃𝐨𝐧𝐭 𝐠𝐢𝐯𝐞 𝐮𝐩 𝐨𝐧 𝐦𝐞 [𝑃𝐽𝑀]Where stories live. Discover now