6. New

193 29 5
                                    

Καθώς πήγαινα στο γραφείο σκεφτόμουν τι είχε γίνει πριν λίγο. Ήμουν τόσο χαρούμενη. πρέπει πρώτα όμως να τελειώσω τις δουλειές μου. Αμέσως επιτάχυνα τα βήματα μου κι πήγα στο γραφείο. Έμεινε να πάω στο ταχυδρομείο, να πάω με την κα. Lexi να βρει ρουχα, να κάνω τις υπογραφές και να τις ξανά εκτυπώσω. Και η ώρα είναι 10... Ωχχχ δεν θα προλάβω...

Μόλις μπήκα στο γραφείο ξεκίνησα πρώτα με τις υπογραφές. Μεγάλο λάθος... μέχρι να μάθω να κάνω την υπογραφή μου πήρε αιώνας! Αλλά στο τέλος το κατάφερα.

Μέσα σε σαράντα λεπτά τα είχα τελειώσει και ήδη τα έβαλα στο αυτόματο του εκτυπωτή έτσι ώστε να εκτυπώνονται μόνα τους. Στο μεταξύ πήρα την τσάντα μου και πήγα στο γραφείο της κα. Lexi για να μου δώσει αυτά για το ταχυδρομείο και να πάμε στο μεταξύ για ψώνια.

Μου πήρε λίγη ώρα να βρω το γραφείο αλλά το βρήκα επιτέλους! Χτύπησα την πόρτα και μόλις άκουσα το περάστε μπήκα. 'Εσυ πρέπει να είσαι η Jasmine σωστά; Χάρηκα είμαι η Lexi Thomson, αλλά εσυ θα με φωνάζεις σκέτο Lexi!!!' Είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό. Ήταν πανέμορφη!

'Ουαου, ει-είστε πολυ όμορφη

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

'Ουαου, ει-είστε πολυ όμορφη...' γέλασε λίγο και μέρα ήρθε κοντά μου. 'Χαχαχα και εσυ δεν πας πίσω. Πανέμορφη είσαι! Επίσης στον ενικό θα μου μιλάς!' Ήταν πολυ φιλική και καλή μαζί μου. 'Τώρα, πριν πάμε για ψώνια και στο ταχυδρομείο, ποσό χρόνων είσαι;'

'23' απάντησα και περίμενα να δω την απάντηση της. Γουρλωσε τα μάτια της. 'Οου, είσαι πολυ μικρή!'

'Και εσυ φαίνεσαι μικρή όμως!' Όντως είναι όμορφη, με ωραίο σώμα και νέα. 'Χαχαχχα μπορεί να φαίνομαι νέα αλλά στην πραγματικότητα είμαι 30!!' Μου χαμογέλασε και πήγε να πάρει την τσάντα της. 'Πάμε;;'

[...]
Αφού πήγαμε στο ταχυδρομείο, ήμασταν σε ένα μαγαζί με γυναικεία ρουχα εδώ και περίπου 1 ώρα. 'Δεν μου λες εσυ έχεις καμία σχέση;' Όταν κατάλαβα ότι απευθυνόταν σε εμένα λίγο κόλλησα με το τι να της απαντήσω. 'Ε όχι, βασικά για την ακρίβεια σήμερα το βραδυ θα βγω ένα ραντεβού..' πήρε αμέσως μια χαρούμενη έκφραση και εντυπωσιάστηκα με το χαμόγελο της.

𝐃𝐨𝐧𝐭 𝐠𝐢𝐯𝐞 𝐮𝐩 𝐨𝐧 𝐦𝐞 [𝑃𝐽𝑀]Where stories live. Discover now