BÖLÜM-32-ÇIPLAK

128K 1.6K 148
                                    


Derin'den

"Dediğim gibi Derin Hanım,bu telefonu lütfen çok iyi saklayın.Kuzey Bey size bu telefondan ulaşacak.Kimsenin anlamaması için çok acil bir durum olmadıkça sizinle diyaloğa geçmeyeceğim."

Bana doğru uzattığı telefona baktım.Bakışlarımı kıza geri çevirdiğimde içimde bir tereddüt vardı.Uzanıp telefonu aldım.Kuzey beni nerede sakladıklarını bulmuştu ve nasıl yaptığını bilmiyorum ama benimle ilgilenen hizmetçi yerine onların tarikatından biri gelmişti.

Adının Azra olduğunu öğrendiğim kız başını gülümseyerek yana eğdi ve odadan çıktı.Kuzey beni nasıl bu kadar hızlı bulabilmişti iki gündür bunu düşünüyordum.Telefonu bazamın altına doğru itip sıkıştırdım.Artık az da olsa buradan çıkacağıma dair bir umudum vardı.

Kapı açıldı ve içeriye iki adam girdi.Tam kelepçeyi takmaları için ellerimi uzatacaktım ki birisi boğazını temizledi.

"Kayra Bey sizinle konuşmak istiyor."

Buraya geldiğim günden beri Kayra'yı sadece bir kere görmüştüm.Şaşkınlıkla onayladım ve ayağa kalktım.Önümdeki adamları takip ederken yukarı kata çıktık ve sondaki odaya girdik.Kayra koltuğa yaslanmış beni izliyordu.Adamlarının ikisine de çıkmasını söyledi.Artık odada sadece ikimiz vardık.

"İşkenceler bile senden güzelliğini alamamış."

Baştan aşağı vücudumu süzerken rahatsızlıkla titredim.

"Buradan kaçamayacağını anlamışsındır sanırım."

Duraksadı.

"Sana işkence yaparak bir yere varamayacağımızı anladım Derin.Bir şeyler bilseydin şu ana kadar çoktan her şeyi anlatmıştın."

Masadaki içki bardağına uzandı ve ayağa kalkıp karşıma geçti.Elini saçıma doğru uzattığında gözlerimi yumdum.Saçlarımı okşayan parmakları yavaşça göğsüme indi ve tam o an durup geri çekildi.

"Sana geri çeviremeyeceğin bir teklifim var."

'Neymiş o ?' dercesine kaşlarımı kaldırdım.

"Bize katıl Derin,bizim tarikatımıza.Seni hep yanımda görmek istiyorum ayrıca iki tane ayı gibi adamdan kaçabilen birinden çok iyi bir suikastçi olabilir."

Sesli bir şekilde nefesimi verdim.

*****

Odamdaki pencereden dalgaları izlerken boğuk bir ses duydum.Arkamı dönüp incelediğimde Azra'nın verdiği telefondan geldiğini gördüm.Koşarak telefonu elime aldım.Kuzey arıyordu.

"Derin ?"

"Kuzey,çıkar beni buradan.Lütfen."

Rahatlama sesine benzer bir ses gelmişti.

"Çıkaracağım güzelim,biraz dayan.Seni bulmak için Kahire'nin altını üstüne getirdim."

Demek Kahire'de tutuluyordum.

"Kayra bana bugün bir teklifte bulundu.Onlara katılmamı istiyor."

Uzun bir süre sessizlik oldu.Sinirle soluduğunu duydum.

"Sen ne dedin ?"

"Hiçbir şey."

"Kabul et Derin,bir hafta sonra çok büyük bir davet olacak tarikatlar arasında.Eğer onunla gelirsen seni oradan kaçırabilirim."

"Peki."

"Bu arada, o şerefsiz sana gözleriyle bile dokunursa haberim olacak."

Koridordan duyduğum ayak sesleriyle telefonu hemen kapatıp yerine koydum.Azra akşam yemeğimi getirmişti.

1 hafta sonra

Bordo elbisemin iplerini omuzumdan geçirirken hem buradan kaçacağım hem de Kuzey'i göreceğim için heyecanlıydım.Kayra'nın teklifini kabul etmiştim ve bir haftadır nasıl silah kullanacağım ve nasıl kendimi savunacağımı öğretmişlerdi.

Saçlarımı taradıktan sonra omuzlarımda açık bıraktım.Lavabonun üzerindeki çantadan kırmızı ruju çıkartıp özenle sürdüm.Aynaya son kez bakışımda hazırdım.

Helikopterde tam karşımda oturan Kayra gözleriyle elbisenin açıkta bıraktığı göğüslerimi süzüyordu.Gökyüzünün karanlığına hayran kalmıştım.

"Çok yakışmış"

Teşekkür ederim anlamında başımı eğdim.Helikopter inişe geçtiğinde heyecandan dizlerim titremeye başlamıştı.Midemin bulantısıyla elimi karnıma götürdüm.Helikopterden inerken Kayra kolunu uzattı ve istemeyerek koluna girdim.Yüksek topuklularla zor yürüyordum.

Devasa bir villanın bahçesindeydik.İlerledikçe sesler yükselmeye başladı.Öne doğru dolaştık ve ana kapıda bekleyen korumaların önüne geldik.

"Kayra Yıldırım." 

Adam işaret parmağını kulağındaki kulaklığa götürdü ve anında önümüzden çekilip kapıyı açtı.

Fazla abartılı ve göz kamaştırıcı bir yerdi burası.İçeriye girdiğimizde kalabalığı görmemle şok oldum.İlerdeki locaya geçip oturmuştuk.Gözlerim sürekli Kuzey'i arıyordu.Kayra ve yanındaki adam ellerindeki içkilerle kalkıp karşı locadaki adamın yanına geçmişlerdi.

Neredeyse yarım saat geçmişti ama Kuzey ortalarda yoktu.Merdivenlerin yanındaki içki masasına doğru yürüdüm.O kadar kalabalıktı ki beş dakikada anca gelebilmiştim.Kırmızı şarap kattım ve insanları incelemeye başladım.Tam bardağı dudağıma götürmüşken bir el tarafından geriye doğru çekildiğimi hissettim.Çığlık atacağım sırada eliyle ağzımı kapattı.Koluma girip beni merdivenlerden çıkardı.Daha önce hiç görmediğim bir adamdı.Koridorun sonundaki odaya gelince beni içeriye ittirdi ve kapıyı kilitledi.

Kapıyı yumruklamak için döneceğim sırada burnuma gelen kokuyla donakaldım.Ozon-okyanus.Kuzey buradaydı.Odanın içi tamamen karanlıktı sadece pencereden vuran ay ışığı holü aydınlatıyordu.Koltukta belli belirsiz bir hareket gördüğümde bir adım öne geldim.Kuzey'in vücudunu görüyordum ve yaklaştıkça yüzünü de görmüştüm.

Heyecanla koşarak boynuna atladım.

"Seni özledim."

"Ben de seni."

Sırtımı saran kolları açıldığında yüzüne döndüm.Gözlerime baktıkça dudakları aralanmaya başladı.Bakışları dudaklarıma indiğinde boğazındaki yumrunun hareket ettiğini gördüm.Hırıltılı bir şekilde nefes alıp veriyordu.Bakışları bu sefer tam olarak göğüslerimdeydi.

Nefes alışverişi çok hızlanmıştı.Sarılırken beni kendine bastırdığı için dipdibe duruyorduk.Kasıklarımda bir sertlik hissettim.Bu onun sertliğiydi.Beni istiyordu.Eliyle çenemi kavrayıp sertçe öpmeye başladı.Diğer eli belimden kalçalarıma doğru kaymıştı.Açlıkla dudaklarına karşılık veriyordum.Beni belimden tutarak öpüşürken arkama doğru yürümeye başladı.Duvara kadar öpüşerek gelmiştik.İki elimi de bileklerimden tek eliyle tuttu ve başımın üzerinde duvara sabitledi.Islak dudakları boynumdan göğüslerime kayıyordu.Gözlerim kapalıyken zevkten mırıldanıyordum.

Elbisemin askılarını omzuma doğru itti ve elbisem kayarak yere düştü.Üzerimde sadece külot kalmıştı.Bir kaç saniye duraksayıp vücudumu izlemişti.Arkamı çevirip duvara yasladığında popomda onun sertliğini hissedebiliyordum.Beni ani bir hareketle kucakladı ve koltuğa yatırdı.Bacaklarımın ucuna oturduğu an üzerindeki gömleği çıkardı ve pantolonunun düğmelerini açtı.Bakışları gözlerimi bulduğunda seksi bir gülümseme atmıştı.Çamaşırımı bacaklarımdan sıyırıp çıkardığında ateşim çıkmıştı ve her yerimin yandığını hissedebiliyordum.

KUZEY (+18) Düzenleniyor Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin