Частина без назви 25

2 0 0
                                    

Ми створюємо світ такий, який хочемо бачити, але часто то виходить не так як має бути. Реальність нас з'їдає повністю і прийняття рішень. Так сама себе з середини мучилася Дарі, яка повільно йшла додому і навіть не очікувала, що її там чекає. В голові обдумувала, як правильно втілити план, який вони разом з Крісом придумали. Вона не бачила нікого, але тут голос ззаду пробудив героїні. Повернувши голову побачила Мію, яка бігла до неї і промовляла:

- Дарі зачекай мене!

- Та не поспішай я чекаю! – відповіла сумно дівчина.

- Мені потрібно з тобою поговорити.

- Так я готова тебе вислухати.

- Я знаю про твої почуття зв'язані зі-мною. Я тобі не подобаюсь чомусь. Чому?

- Ти мені не не подобаєшся просто ми з тобою не близькі подруги, щоб я була відкритою до тебе. Ось і все, а так ти навіть дуже мила дівчина.

- То добре ось візьми запрошення на наше з Деном весілля.

- Дякую, але я не знаю чи зможу.

- Ну побачимо!

Так дівчата розпрощалися і в героїні розпочалася справжня істерика. Головою розуміла, що таке рано чи пізно повинно було статися. « В котре мені розбивають серце з мене досить» в Дарі в голові промайнула така думка. Взявши телефон набирала швидко номер.

Юпітер сиділа в кухні і опрацьовувала діалог сама з собою, як повинна правильно поговорити з подругою. Але її збив дзвінок в двері, відкриваючи їх побачила Еріка, який різко зайшов в квартиру.

- Я тебе не запрошувала зайти! – знервовано говорила дівчина.

- Ти не відповідаєш на мої дзвінки, а після останнього листа взагалі зі-мною перестала спілкуватися.

- Ну раз ти не зрозумів пізно уже мене добиватися. Коли ти мені був потрібний ти навіть мене не бачив. А зараз прямо мене замітив. Я не кохаю тебе!

Ці слова вставили хлопцеві великий ніж у серце. Він зрозумів, що від цього йому боляче, тому не показуючи нічого розвернувся і пішов. Юпітер помалесенько закрила двері сповзла по них і розпочала плакати. Розуміючи, що такими словами обідила його. Але, як говориться краще гірка правда чим солодка брехня. Кохання важка штука, яку проходить кожен. Я надіюся, що для кожного знайдеться своя людина. Ось наша головна героїня теж знайшла свою половинку.

Досконале почуттяWhere stories live. Discover now