1 Розділ

27 4 0
                                    

Вона доторкалася своїм пензликом до полотна і картина починала оживати і сіяти новими красками, почуттями. Вона малювало те що в неї було на душі...

Так прекрасна художниця стояла коло вікна і надихалася осіннім Парижем. Юпітер то та дівчина, яка вирішила давним-давно переїхати туди, що присвятити себе творчості. Так їй всього 22 роки і, вона навчається писанню картин. Зовнішність є дуже красива. Вона має довге волосся кольору світлого з відтінком рожевого. Обличчя дуже фактурне. Губи є пухлими, а очі кольору зеленковатого. Фігура дуже хороша, але не можна сказати, що вона є худою.

В своїй маленькі квартирі вона творить все що хочеться. Але ніколи не було там творчого балагану. Квартира завжди блистіла. Стіни там були ніжно-фіолетового кольору, мебель була потріпана, але користуватися можна було. Коло вікна стояв мольберт з полотном, краски і пензлики. І коли Юпітер хотіла побути наодинці з собою, вона творила красиві картини. Її досконалість і вкладання душі, визивали захоплення в людей.Іноді, здавалось, що ця дівчина любила мистецтво більше чим реальне життя.

Ось знову ранок, вона прокинулася від проміння сонця, яке засвічувало її обличчя:

- О Боже, як я не хочу вставати! – промовила пошепки.

І тут зненацька на неї вискочив улюбленець Зевс і лизнув дівчину, показавши що хоче їсти. Зевс - це собака породи Лабладор, якого Юпітер взяла з приюту. І з того часу вони не розлучні.

- Зевс , хватить! Я вже йду.... Як я не хочу цього дня. промовила смутно.

Окрім, малювання Юпітер ходила на дуже скучну роботу вофісі, бо якщо б вона немала її не змогла б оплачувати курси малювання. Вона працювала в туристичній фірмі. І сьогодні особливий день здачі документів і головна перевірка. Вона переживала дуже.

- Так, щоб мені одягнути? Можливо одягнути, щось не звичне, плаття?! ( для головної героїні плаття були табу)

- Гав... гав!

- Зевс, ні я не буду одягати цього, бо мені буде некомфортно.

Юпітер одягнула прекрасну білу футболку, на вверх накидку кольору, ніжно-рожевого і чорні штани. В Парижі була дуже хороша і тепла погода, тому куртки було непотрібно. Зібравшись, дівчина вийшла з своєї кварти і пішла до сусідньої. Там жила літня жінка років, десь 60-ти. Вона, завжди доглядала за її собакою.

Досконале почуттяWhere stories live. Discover now