9 Розділ

5 2 0
                                    

Мені так хочеться закрити очі і поринутись в світ свої мрій і бажань. Дорослі люди рідко мріють і взагалі не присвячують цьому часу. А мені так хочеться про все забути і уявити світі якому всі щасливі, але цього ніколи не буде. Хочу закричати на весь світ про своє кохання, але і так в реальному нашому світі ніхто цього не почує.

Малюючи картину Юпітер сиділа і думала, що не може без обіймів Кріса. Вже пройшло три дні з того вечора, а дівчини не хватає сміливості поговорити з ним. В один момент думаєш: « все вирішила я це зроблю, але чомусь ніколи не хватає сміливості.»

У Дарі теж з цим проблеми. Томі далі надсилає їй подарунки, але героїня ніяк йому не може відмовити.

У всіх людей страхи різні. Хто просто елементарно не може розказати про свої почуття, а інші відмовити комусь. Взагалі цей світ такий цікавий і важкий.

Нарешті цей порив думок перервав Кріс, який покликав Юпітер до свого кабінету, де хотів щось обговорити.

- Юпітер! Я хочу ці дві картини виставити на аукціон, де ти і я досить можемо заробити. – говорив хлопець посміхаючись.

- Але це як фортуна поверне, можна получити щось або нічого. – говорила дівчина дивлячись вниз.

- Але в житті потрібно ризикувати. Так із почуттями. Юпітер вибач мене за все. Я не можу без тебе. – говорив встаючи до героїні нашої.

- Ого. Я тебе давно вибачила. Просто є одне но... - не вспівши договорити відчула, як хлопець стоїть навпроти неї.

В один момент дихання прискорилося. Мурашки забігали по тілу і хотілося так поцілувати його, але... Як завжди хтось помішав цьому статися.

В кабінет до Кріса зайшла Елайза, яка враз почервоніла, коли зрозуміла, що пребила дуже важливе. Неловкий момент і пауза. Тоді Юпітер вийшла з кабінету. Їй було так соромно за те, що Елайза все побачила. І ще мучила дівчину, що потрібно Крісу розповісти за той вечір.

Тим часом Кіра не знала, що робити. Як їй повернути Кріса, який їй так потрібен. Почувши про аукціон, на я кому буде хлопець з картина вирішила , що обов'язково туди поїде.

Дарі теж не сиділа на місці взявши себе в руки вирішила, що поїде до Томі і все йому розкаже. Але її плани перебив Ден, який знову чомусь навідався до дівчини в бібліотеку.

Досконале почуттяWhere stories live. Discover now