2 Розділ

22 3 0
                                    

Пройшло вже пару днів, з того моменту, як Юпітер була звільнена з своєї роботи. Розіславши на сайті, своє резюме, але ніхто не відповідав. Дівчина була дуже засмучена. Її так не хотілось виходити кудись, але Зевса потрібно було вигулювати. Одягнула своє чорне пальто і взявши парасольку, вона пішла зі своїм улюбленцем.

Коло будинку, де проживала героїня був гарний парк. І там Юпітер любила прогулюватися і надихатися, щоб творити щось нове і не звичайне. Але дівчина не хотіла малювати картини, вона себе кара за тещо втратила роботу.

Літаючи в своїх думка не побачила, як Зевс загубився. Коли Юпітер прийшла до свого розуму і побачила, що його немає, була в розпачі. Вона почала кликати свого улюбленця, але він не відзивався. Героїня не знала що робити і не могла взяти себе в руки. Присівши на лавочку, яка стояла біля дівчини. Сльози текли самі собою, тому що як можна було так втратити роботу і ще й свого Зевса.

І тут коли Юпітер втратила надію, до неї підійшов силует чоловіка.

Піднявши голову і побачивши дорослого хлопця, який був одягнутий в спортивний костюм і з навушниками в вухах. Він перший розпочав розмову:

- Доброго дня ось це не ваша собака? – сказав сильним тембром.

- Доброго, мій Зевс!!! – сказала дівчина радіючи і забираючи собаку.

- Дуже дякую! І де ви знайшли його? – доповнила Юпітер.

- Та він бігав і гавкав, а ще в нього на нашийнику були ініціали, такі як і на вашому кулоні. – відповів спокійно.

- Як я вам, можу подякувати? – запитала.

- Та ніяк, мені потрібно йти. - сказав і пішов хлопець.

Юпітер стояла і не розуміла, як він так швидко пішов. Хотіла наздогнати, але незнайомець побіг швидко. Дівчина запам'ятала його риси обличчя і до неї прийшло натхнення намалювати цю людину. Забравши Зевса, пішла до свого дому. 

Взявшись за олівець, почалося творіння картини. Їй він вбився так в пам'ять, що вона детально відтворювала, його на полотні.

Незнайомець мав великі карі очі і ще на його обличчі були невеличкі скули. Губи є пухлим і не зрівняються ні з чим. Волосся було чорного кольору, а також трохи хвилясте. Статура була велика, таке відчуття, що він міг дівчину повність загорнути до себе.

Досконале почуттяWhere stories live. Discover now