13 Розділ

6 2 0
                                    

Помаленько надходив вечір і вже близився неймовірне свято. Подруги готувалися, тобто хотіли виглядати дуже гарно. Юпітер вирішила одягнути красивий комбенізон червоного кольору з невеликим вирізом на декольте. Трохи макіяжу і вона просто неймовірно виглядає. А от Дарі одягнула плаття ніжно-рожевого кольору. Вирівнявши волосся і зробивши не яскравий макіяж виглядала теж дуже красиво.

Стіл теж був уже засервірований і деякі страви стояли вже там. Тільки потрібно було дочекатися гостів. Першим прийшов Кріс, який був одягнутий в білу сорочку з чорними штанами. Виглядав просто шикарно. Юпітер була щаслива, що буде зустрічати Новий Рік з свої хлопцем.

Далі прибув Томі, який приніс два букети для Дарі і Юпітер. Кріс, навіть трохи приревнував. Можливо дівчина була щаслива це свято вона буде разом з Томі. Але доля сумнівів Дарі поглочувала.

І на кінець прийшли Ден і Мія. Вони принесли подарунки з собою і пляшку вина.

Всі нарешті в зборі, але двом людям було дуже не комфортно. Це Дарі і Денові. Вони поглядали один на одного таким поглядом таким, як то хотіли підійти і помиритися. Але дівчина була дуже горда, як і хлопець тому нічого не буде.

Сівши нарешті за стіл, Юпітер згадала, що забула на кухні хліб і тому вирішила принести. За нею пішов Ден, який хотів поговорити.

- О ти що тут робиш? – запитала здивовано Юпітер.

- Ну якби Новий Рік з тобою зустрічаю. – з сміхом говорив Ден.

- Твій жарт просто прекрасний. Ти щось хотів?

- Мені потрібно тебе дещо запитати?

- Давай

- Дарі щаслива з Томі?

- Так зрозуміло. Я не знаю, але мені, здається що ні. Просто це не її типаж. Моя подруга є дуже кардинальна і якщо вирішила то так і буде. Але хочу тобі сказати так, добивайся її.

- Дякую тобі.

Прийшовши сівши розпочали розповідати різні історії, сміятися і звичайно радіти. Юпітер розповіла про своє знайомство з Крісом і як вона його перші дні просто не переносила. Дарі розповідала свої смішні історії з Китаю. Тому всі за столом просто падали зі сміху. А ви знаєте дівчину вона дуже добре розповідає такі розповіді. Всі розмовляли, але один Томі сидів з недовольним обличчям. Таке відчуття, що він навіть не хотів проводити з ними часу. Дарі вирішила вийти на кухню поговорити з ним.

Досконале почуттяWhere stories live. Discover now