21 Розділ

5 0 0
                                    


Пройшов майже тиждень і розпочався новий місяць. Лютий... Останній місяць зими, а пізніше прийде весна тепла і сонячна.

В своєму ліжечку лежала Юпітер і її не хотілося встати. А поспішати було нікуди. Сьогодні вихідний і дівчина думає провести його з подругою. Як ви зрозуміли наша героїня не помирилася з Крісом.

Лежачи і дивлячись в стелю думала про одне.

POV Юпітер ( її думки)

Сьогодні вийшло сонечко і розпочало світити, а то останній тиждень було хмарно і йшов дощ. І в моїх стосунках щось пішло не туди. Кріс не дзвонить до мене і не пише, як завжди. Я теж горда і не хочу писати йому. Можливо я не правильно зробила, що тоді не дала виговоритися йому. Зробила можливо з нічого якусь прямо велику проблему. Так і хочеться під землю провалитися. Так хватить нюняти потрібно вставати і можливо ввечері я до Кріса подзвоню і виясню усе.

З кухні доносився дуже смачний запах, який і заставив Юпітер піднятися з ліжка. Там як завжди стояла Дарі, яка вже щось придумувала. У дівчина був настрій на максиму, рідко побачиш її такою. Можливо так повпливав поцілунок з Реєм.

- Оооо я бачу ти в ударі! – промовила Юпітер.

- Та да хороший сьогодні настрій. А ти що там виспалася? – сказала весело Дарі.

- Так дуже добре виспалася! А якщо не секрет чого у тебе сьогодні дуже хороший настрій?

- Просто я проснулася і зрозуміла, що де та Дарі, яка ходила і завжди посміхалася. Її потрібно повернути.

- Це чудово я рада тебе бачити такою.

Договоривши Юпітер пішла у душ. Тим часом в двері до дівчат хтось задзвонив. Дарі побігла, щоб відкрити і побачила кур'єра, який відав її величезний букет троянд для Юпітер.

В якому лежала записочка подрузі дуже кортіло прочитати її, але головою розуміла, що так не гарно робити. Тому поставивши на кухні пішла далі дожарювати блінчики.

Вийшовши з душу Юпітер побачила цей букет і промовила:

- Це для тебе такий красивий букет Рей прислав?

- Ні це для тебе подруго, подивися там ще записочка лежить.

Героїня взяла букет і пішла до своє кімнати сівши на своє ліжко, вона легенько понюхала квіти. Їх аромат просто чудовий, здавалося, що він просто наповнював усе навколо. Відкривши записку побачила написане: « Привіт! Бажаю тобі гарного дня і чудових емоцій від нього!» Посмішка враз з'явилася на обличчі і всередині все нібито піднялося. Так і хотілося швидко зіскочити з того ліжка і побігти навипередки новим емоціям.

Досконале почуттяOù les histoires vivent. Découvrez maintenant