24 Розділ

3 0 0
                                    

Дарі сиділа і думала, що їй робити з цим. До неї подзвонила її начальниця і сказала, що дівчину хоче перевести директором бібліотеки в Лондоні. Сама героїня не знала куди їй дітися, що сама Вселена підказує їй покинути Париж і розпочати нове життя.

Юпітер не відкладаючи, поїхала до Кріса, який її чекав з кавою в руках.

- Це тобі! – промовив хлопець.

- Дуже дякую, сьогодні холодно! – сказала невпевнено дівчина.

Було таке враження, що їх нічого не об'єднує і вони взагалі чужі люди один для одного. Не довго думаючи героїня промовила:

- Ти мене покликав сюди, щоб мовчати, чи щось вирішити.

- Чому так негативно до мене поводися, не я псіханув розвернувся і не дав виговоритися іншому. – сказав твердо Кріс.

- Ах так, ти вважаєш, це не я запрошую свої колишню дівчину випити вина додому.

- Знаєш з цього нічого не буде, тобі потрібно охолонути і тоді ми зможемо поговорити.

- Ну тоді до побачення! – крикнувши Юпітер розвернулася і пішла і разом викинула каву до смітника.

Ось так сталося, чому вони обоє такі вперті і не хочу зрозуміти одне одного.

Дарі сиділа вдома на дивані не відповідала Рею на дзвінки, тільки написала йому: « У мене усе добре, просто багато роботи задали додому»

Вона не знала, як розповісти усе подрузі. Можливо це буде краще, якщо вона полетить туди і забуде Рея і Дена. Нове життя без них.

Дарі POV ( її думки)

Мені хочеться на мить закрити очі і уявити цей світ без цих двох. Де у мене все добре: робота, сім'я, подорожі, кохана людина поряд. Так і хочеться поринутись туди, але як Юпітер. Я покину знову свою подругу і не зможу з нею бачитися. Обійняти, посміятися з неї, підтримати і поговорити про психологію. Дякувати, що на роздуми дали цілий наступний тиждень і я зможу для себе вирішити : ХТО Я? І ЩО МЕНІ РОБИТИ?

Дверима стукнула розгнівана Юпітер і зайшла. Подруга хотіла поговорити, але дівчина не давалася до розмови. В цю мить хотілося побути одному і переосмилити чи потрібно усе це. Дарі постукала в двері до кімнати Юпітер, але та таке відчуття не хотіла бачити свою найкращу подругу. Тому дівчина вирішила залишити її одну в квартирі і пішла собі прогулятися.

Досконале почуттяWhere stories live. Discover now