10 Розділ

7 2 2
                                    

Помаленько падає сніг. Вся вулиця застеляється білим килимом. А Юпітер уже третій день ходить без Кріса. Як ви пам'ятаєте він поїхав до Норвегії. Дівчина дуже сумує за ним. Але розуміє, що Новий Рік приходиться зустрічати в компанії зі своєю подругою, Деном і його дівчиною. Їй хотілося познайомити близько Кріса з друзями. До цього свята лишається два тижні. Але хлопець все-одно не вспіє приїхати до цього.

В самої Юпітер багато справ в галереї. Їй потрібні були документи про затвердження, що картини вона малює. Зайшовши в кабінет розпочала шукати на столі. В різних шухлядах і знайшла в одній, але не те, що потрібно. Там лежав малюнок, який колись випав в дівчини з сумки. І якого Кріс підійняв і, здається зберіг собі. У героїні пішли по тілу мурашки, вона довго шукала його. І не знала де могла його загубити. На обличчі з'явилася легенька посмішка і сльози. Пошепки вона проговорила: « Я за тобою так скучила. Хоть би скоріше приїжджав.» різко встала і пішла.

В той час в Дарі була дуже важлива зустріч в кафе. Дівчини дуже хвилювалася, бо перед нею стоїть великий вибір. Так я думаю ви здогадалися – це Томі. Сидівши і дивившись в вікно не помітила, як хлопець тихенько присів до неї за стіл.

- Привіт! Давно не бачилися. – з усмішкою проговорив хлопець.

- Привіт! Так вже багато часу пройшло з нашої останньої зустрічі. Я хотіла тебе де що запитати. – хвилюючись говорила Дарі.

- Я готовий до всього.

- Це ти мені надсилаєш подарунки?

- Так це я. Дарі я пам'ятаю Китай в, якому ми пройшли багато випробувань разом. Ти для мене стала близька і особлива. – говоривши простягував руку, щоб доторкнутися до її руки.

- Томі, ти знаєш мене добре. Ти завжди був поряд зі-мною, але... - не давши договорити Дарі, хлопець вирішив вставити свої слова.

- Ми не можемо бути разом. Ти скажи, що в мені не так. що тобі в мені не подобається, я готовий мінятися.

- Я не знаю, просто ми не можемо бути разом. – промовила дівчина вибігавши з кафе в сльозах.

Їй було болячи від того, що Томі теж болить душа. З одної сторони такий хороший хлопець, що буде робити для тебе все що ти захочеш. Не бачивши куди бігти Дарі знову зіткнулася з кимсь. Піднявши голову побачила, що там стоїть Ден.

Досконале почуттяWhere stories live. Discover now