19 Розділ

3 0 0
                                    

Помалу наступає ранок... Чому усі так не люблять просинатися рано? Невже це така погана пора дня. Це саме найкраще, що може бути в житті. Погано коли можна взагалі не проснутися. Тому радійте тому, що ви можете відкрити свої очі і побачити промінчик сонця, який засліплює тобі очі.

Сьогодні теж погода сонячна, але мороз було відчутно. Юпітер була уже в своїй галереї сидівши за новим своїм заказом. Пам'ятаєте містера Джо, який хоче портрет для своє дочки на пам'ять. Але дівчина ніяк не могла нічого з собою зробити, щоб розпочати створювати на полотні її обличчя. Як можна створити портрет неординарний, не знавши цієї людини так близько. Тому наша героїня пішла до кабінету Кріса і попросила про номер телефону дочки того чоловіка. Взявши пішла і задзвонила і тут в трубку був чути такий неймовірно ніжний і тихенький голосок:

- Доброго дня! Я вас знаю? – промовив цей голос.

- Доброго дня мене звати Юпітер і мені потрібно з вами поговорити. Чи можемо зустрітися? – промовила невпевнено наша героїня.

- Так, але навіщо?

- Мене попросив ваш батько Містер Джо, щоб порозмовляти з вами на деяку тему.

- Добре, тоді давайте в вечері близько сьомої години, біля центрального парку Монсури.

- Я згідна тоді до зустрічі!

- До зустрічі!

В голові дівчини промайнула думка: « Це далеченько від мене, але Кріс мене думаю завезе.»

Дарі сиділа в бібліотеці і якраз в неї перерив. Вона попивала каву і згадувала усі хороші моменти їх з Реєм, які їй було добре з ним. Усмішка сама пособі появлялася на обличчі дівчини, але ці згадки перервав Ден. Побачивши його героїня посміхнулася підійшла і обійняла його.

- Привіт! Як ти там? Америка сподобалася? – промовила весело дівчина.

- Привіт! Так там просто чудово, але це не моя країна. А ти як там? Відпочила вдома? – промовляв з якимсь трохи хрипом в голосі.

- Так, просто усе чудово.

Далі таке відчуття, що вони не мали про що говорити. Де ті фрази, які підколювали, де той погляд і спільні теми. У них їх було стільки, що можна говорити безкінечно. Але цей момент було перервано самою Дарі, яка сказала:

Досконале почуттяWhere stories live. Discover now