17 Розділ

6 2 2
                                    

Пройшов вже тиждень... Юпітер так і не могла перестати думати про Кріса і Еріка разом. Їй хотілося кожного разу один з листів сісти і перечитати. А парфуми, які пахнули, були настільки чоловічими, що Ерік уявлявся дівчині дуже мужнім і сильним. З одної сторони на нашу героїню наступало її перша закоханість, а з другої кохання, яке тільки появилося.

До Кріса, звичайно були більші почуття і Юпітер сама була впевнена, що так і є. До того моменту коли вона прочитала лист.

Сидівши за столом і пивши чай Юпітер дивилася дуже довго в вікно, де була просто заметіль. На очі нагорталися самі по собі сльози від того, що не знавши, що робити в таки ситуаціях. Ці думки були перебиті Дарі, яка промовила:

- І довго ти будеш так сидіти і дивитися в це вікно?

- Пробач, я просто задумалася за своє. Ти щось хотіла? – сумно промовила Юпітер.

- Ну якби я твоя подруга і я існую в цьому світі чи ні?

- Пробач, просто в мене були різні ситуації в житті, але коли ти думає про цей проклятий лист і чому це я маю нею маю бути. Як колись то нікому я в око навіть не падала, а зараз.

- Заспокойся! Це життя і те що ти вибереш, то буде добре. Тобі добре з Крісом, а Ерік як може прийти так і може піти. – сказала Дарі.

- Дякую, що ти мене підтримала і стараєшся хоть якось.

Пізніше двоє подруг вирішили пройти по місту після снігопаду. Дарі планувала, що це допоможе Юпітер трохи забути і розвіятися. Також дівчина планувала переконати, що Кріс класний і кращий за цього придурочного Еріка. Ну так думала про нього Дарі. Вони розмовляли гуля по різних магазинах, але Юпітер все-одно не мінялася в емоціях. Таке відчуття, що її нічого не могло розвеселити, крім одного дзвінка.

Коли дівчина нарешті взяла трубку почула голос Кріса, який промовив:

- Ти де зараз?

- Ну з подругою по магазинах гуляю, а ти щось хотів? – сказала з сумом наша героїня.

- Щось ти дуже сумна, але я знаю, як тобі підійняти настрій. – промовив весело.

- Що??? Я не зрозуміла що ти хочеш? Як ти мені його підіймеш, як його не має.

- Буде скидай адрес і чекай коли я приїду.

Досконале почуттяWhere stories live. Discover now