7 Розділ

9 2 0
                                    

Я лечу над прірвою своїх мрій, ціле і думок. У блакитній далині я лечу і у мене великі білі крила. Відчуття польоту і свободи. Але це не на довго.

- Дзззззз!

- О боже цей будильник. Так мені потрібно вставати. Юпітер ти можеш.

Вставши дівчина відсунола тюлі і подивилися на погоду. За вікном було хмарно, але дощу не було. Зевс як завжди крутився біля Юпітер, щоб вона нарешті дала йому їсти. Після всього героїня вирішила прийняти душ.

В той час Дарі вже готувала на сніданок дівчатам творог з фруктами і наливала чай для подруги і каву для себе. Дівчина була щаслива, бо сьогодні четвер і Містер Хю прийде до бібліотеки. Бо останні три дні він хворів і Дарі ходила і приносила йому ліки, фрукти і щось добренького поїсти.

- Юпітер, вже сніданок зроблений. Давай, а то я з тобою запізнюся на роботу.

- Вже йду...

- Як там твоя картина? Надіюся ти її намалювала.

- Так картина є готова. – проговорила виходячи з ванної кімнати.

- О це добре нарешті ти позбавишся цієї жінки.

- Хахах

Так зібравшись дівчата розійшлися на роботу в різних напрямках. Дарі забігла до бібліотеки і побачила там Томі, який чекав саме на неї. Дівчина здивовано підійшла і обійняла його.

- В мене до тебе є серйозна розмова.

- Добре.

Поговоривши усе героїня переварювала і не могла повірити. Як так сталося. Не довго думаючи вирішала негайно задзвони до Юпітер. Їй потрібно було повідомити важливу новину.

В цей час Юпітер розкладалася в своїй галереї і прибирала. І тут їй прийшла SMS на телефон від Місіс Лари Стоун : « Доброго дня! Сьогодні у годині 8.00 вечора заїду і заберу картину.» Дівчина відписала жінці і тут в дверях вона побачила Елайзу. Підбігла і обійняла її. Давно вже не бачилися вони.

Героїня робила їм чай і почула як жінка проговорила їй:

- Ти знаєш, що Кріс розстався з Кірою?! – серйозно промовила Елайза.

- Ні, як так сталося? А через що? – розгублено говорила Юпітер.

- Вона поставила його перед вибором вона чи робота і він не вагаючись обрав роботу.

Досконале почуттяWhere stories live. Discover now