11 Розділ

8 2 0
                                    

За дверима стояла Кіра уся в сльозах. Вона дивилися так з невірино на Кріса і виглядала жалісно. Звичайно, хлопець впусти її до своє кімнати. Наливши їй в стакан води вирішив розпитати усе в дівчини:

- Що сталося у тебе? Чим я можу допомогти? – запитав Кріс.

- Ти тут нічим не допоможеш. Просто мій тато, ти його знаєш. Буває іноді таким суворим і жорстоким. – плачучи говорила Кіра.

- Я розумію тебе. Але з любої ситуації є вихід. І ви все-одно помиритися в кінці.

- Ти правий, як завжди. Ти мене справді заспокоїв. – після цих слів дівчина приблизилася до нього, щоб отримати такий довогоочікуваний поцілунок, але Кріс різко встав не давши їй цього зробити.

- Мені, здається тобі пора вже йти. – серйозно промовив хлопець

- Можна я залишуся в тебе переночувати? Бо в мене в номері тато. – промовила спокійно дівчина.

- Добре, залишайся в мене.

Кріс віддав своє ліжко Кірі, а собі розстелив постіль на дивані. Він розумі, що якщо зараз вижене її, то дівчині стане ще більше боляче.

Так проходила у кожного ніч. Насправді сон це незабутній стан організму. Одні люди можуть в снах літати, мріяти, уявляти і просто відчувати сни на собі. А є люди, які нажаль не запам'ятовують їх. Або взагалі їм нічого не сниться. Звичайно, жаль, але таке життя.

Холодний промінь світла вже пробивався через вікно у кімнаті Кріса. Хлопець проснувся від цього і побачив, як Кіра вже стоїть і готує сніданок. Вона, як завжди слухала свої улюблені пісні і посміхалася. Було дивно, як так швидко оправилася після вчорашнього. Дівчина запросила його за стіл. Але Кріс залишивши свій телефон на ньому, пішов до ванної кімнати.

В той час до нього вирішила подзвонити Юпітер. Хотілося почути голос людини за якою ти скучаєш. Кіра побачивши, що вона дзвонить єхидно посміхнулася і підійняла трубку.

- Привіт! Як ти там? Скучаю за тобою дуже. – промовила Юпітер.

- Ну привіт! Та тут Кріс пішов у ванну. Він тобі пізніше передзвонить. – сміючись говорила Кіра.

Юпітер не втрималася і вибила трубку. З очей пішли сльози, вийшовши з кімнати підійшла до Дарі. Та обійняла і вирішила розпитати своєї подруги що сталося у неї. Вона розказала все, як було. І Дарі сказала:

Досконале почуттяWhere stories live. Discover now