17. Proč?

239 21 48
                                    

Jen jsem tam stál a čekal na tvrdý úder basebollové pálky. Ale nic se nestalo. Otevřel jsem oči a možná bych byl radši kdybych to nikdy neudělal.

🇺🇲:,,C-co? R-rusko co to má znamenat? Proč jsi-"

🇷🇺:,,Ame co tu děláš?" řekl ne úplně příjemným hlasem.

Až teď jsem se odvážil otočit za sebe a za mnou stál Mexiko který byl přimrazenej. Bylo hodně vidět že je totálně vyděšený, malinko se klepal a zíral na Rusko. Díval se vysoko před sebe a nehnul se ani o píď. Podíval jsem se na něj, pak na Rusko který dal basebollku dolů, pak zase na Mexiko a zase na Rusko.

A pokusil jsem se o jeho ledový výraz. Podle jeho výrazu se mi to povedlo. Dal jsem si ruce v bok a zíral mu do očí. Chtěl jsem z něj vytáhnout důvod proč tu je a co to mělo znamenat. On na mě jen ustrašeně zíral a byl zticha.

🇺🇲:,,Takže co tu já dělám?!" vyštěkl jsem na něj.

🇷🇺:,,Ame já.."

🇺🇲:,,Co by se stalo kdybych sem neskočil? Hm?!" řekl jsem a snažil jsem se potlačit malý nával slz. Vůbec nic jsem nechápal ale začal jsem mít podezření.

🇷🇺:,,........"

(Sorry for that 👆😂)

🇺🇲:,,P-proč jsi ho chtěl z-zab.." dostal jsem že sebe než se mi vykutálela slza. V tuhle chvíli jsem se nedokázal ovládat.

🇷🇺:,,Co to povídáš?" snažil se udělat nechápavý výraz ale on dobře věděl co myslím.

🇺🇲:,,Takže Filip a..." uvědomil jsem si a přestal jsem se na něj koukat. Uhnul jsem pohledem úplně jinam a všechno mi to zapadlo.

🇺🇲:,,A-ale proč? Co ti udělali?! Vždyť....ti nic neudělali! Byli úplně v pohodě a ty jsi je bezdůvodně chtěl... A teď i Mexiko! Jak mi tohle vysvětlíš?!" dostal jsem hrozný vztek a vykutálela se mi další slza. Při tom jsem se na něj obrátil.

🇷🇺:,,Proč bych je asi zabíjel bezdůvod-!" chytl se za pusu.

Já na něj zíral jako kdyby mu právě narostla křídla a odlítnul na druhou stranu města. Na důvod jsem se ho radši neptal.

On pomalu začal couvat dozadu a než jsem se stačil vzpamatovat byl pryč. Divoce mi bušilo srdce a já myslel že omdlym. Vůbec jsem to neměl v hlavě v pořádku. Já Mexiku právě zachránil život? Proč ho chtěl Rusko zabít? Co to mělo znamenat? Bude se se mnou vůbec ještě Rusko bavit? Co mám dělat?

Tyhle myšlenky se mi přehrávaly hlavou pořád dokola. Obrátil jsem se na Mexiko. Ten se na mě jen díval a trochu poodstoupil.

🇺🇲:,,Jsi v pohodě?" zeptal jsem se ho tichým hlasem.

🇮🇹:,,Tak můžeš hádat. Tvůj kamarád mě chtěl právě zabít a co jsem pochopil z toho vašeho "rozhovoru" nejspíš zabil i Filipa a Čínu! Jestli ti tohle přijde v pohodě tak si můžeš koupit taky basebollku a můžeš mu jít s tím zabíjením pomoct!" zařval na mě mezitím co odcházel.

Já na něj zíral a po tvářích se mi začaly koulet další slzy. Teď jsem chtěl Rusku u Mexiku dát do držky. A zároveň chtěl aby mi Rusko řekl důvod proč. Ani nevim jestli se s ním mám ještě bavit. Vždyť můj bývalý kamarád je vrah. Ale já ho mám rád!

_to be continued_

Hah hah...........




































Já se reálně málem rozbrečela taky (。ノω\。)
Každopádně jsem tuhle kapitolu napsala asi za 45 minut :D a je 10:48 pm takže good night 💖 (asi tuhle kapitolu nebudu vydávat v noci ale fakt jsem ji dopsala xd)

"Trochu se to zvrtlo" countryhumans | DOKONČENOWhere stories live. Discover now