5. Skoro realita

301 23 4
                                    

Ne nedělám si srandu. Jako kdyby můj sen něco předvídal. Ale na to jsem hned zapomněl protože zazvonilo na hodinu. Celou dobu byl zticha. Ale nebylo to trapné ticho. Tohle se mi přestává ale zároveň začíná líbit. Celou hodinu jsem si pořád dokola přehrával ten sen. Někdo říká že některé sny i někdy předpovídají budoucnost. Jaká náhoda.

Hodina utekla jako nic když jsem přemýšlel nad takovýma věcma. Zkráceně když nedávám pozor. Akorát je smůla že máme zrovna dneska odpoledku.

Cestou na oběd se ke mě přilepil Filip. Rusko se někde zdržel tak toho asi Filip využil. Byl zase hrozně ukecanej. A když jsem ho začal alespoň trochu poslouchat tak jsem si všimnul že se pokouší o flirt. Řekněte mi proč zrovna on se mnou flirtuje. Snažil jsem se porozumět jeho slovům které skoro ani nedokončoval ale moc mi to nešlo.

Takhle to bylo skoro celý oběd. Bylo mi ale divný že jsem nikde neviděl Rusko. Asi neměl hlad.

_time skip_

S Filipem jsme se naobědvali a šli zpátky do třídy. Cestou z něj vypadlo něco jako

🇵🇭: ,,A nechtěl bys po škole někam zajít?"

Co jsem mu na to asi měl odpovědět. Nakonec jsem to přijmul a půjdem do mekáče nebo co. Ale že by se mi tam úplně chtělo to říct si nemůžu.

Rusko byl už ve třídě. Hned jsem přilítnul vedle něj na židli. Už už jsem se ho chtěl zeptat proč nebyl na obědě. Měl docela naštvaný výraz. Ale nekoukal se na mě. Takže jsem radši mlčel. Neměl jsem z toho dobrý pocit. Rád bych se ho zeptal ale z toho jeho výrazu mi zas běhal mráz po zádech. Tahle hodina nebyla ani trochu příjemná.

_time skip_

Ještě že už je po škole. Ale Rusko se nezměnil. Dost mě to mrzelo a celou dobu co byl takový jsem já byl zase smutný. Asi mu pak napíšu. Ale za chvilku se máme sejít s tím Filipem. Myslím že říkal něco o páté hodině. Nemůžu říct že se úplně těším ale Filip je hodnej. Jenom mám plnou hlavu těch flirtů.

_time skip_

Když jsem k tomu mekáči došel tak už tam na mě Filip čekal. Vypadal jak hiperaktivní raketa která vybouchne. Šli jsme dovnitř a něco si objednali. Sedli jsme si ke stolu s výhledem ven. Jakmile bylo naše jídlo hotové Filip doslova vyletěl že židle a vzal to k nám. Bylo to dobrý jako vždycky. Filip něco žvanil i když měl plnou pusu. Docela jsem ho ignoroval. Až na ty divný flirty. Proč to pořád dělá?! Pořád jsem čuměl z toho okna. A taky že jsem si něčeho všimnul. V jednu chvilku se něco mihlo za křovím. Jako by ta věc nechtěla být viděna.

_to be continued_

Neptejte se kde to beru. 😂 Já nevím co k tomuhle shitu dodat. Jo asi to že se omlouvám že je to kratší.

_Vaše Czechia 💖🇨🇿

"Trochu se to zvrtlo" countryhumans | DOKONČENOWhere stories live. Discover now